iolakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπέρα παιδιά, έχω έναν imac c2d ο οποίος φοράει tiger. αγόρασα το upgrade dvd για το macbook μου και σκέφτομαι να αναβαθμίσω και τον γερομακ. το ερωτημά μου ειναι το εξής, δεδομένου οτι θα παω σε λύση του φορματ και επανεγκατάσταση, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει την ίδια δουλειά με time machine? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 1. Κάνε upgrade αν δεν υπάρχει λόγος για το αντίθετο 2. Υπάρχει το superduper (δεν κάνει το ίδιο ακριβώς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iolakos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 σε ευχαριστώ πολύ! νομιζα ότι με το upgrade dvd πήγαινες απο leopard σε snow leopard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μόνο από άποψη νομιμότητας. Από τεχνική άποψη μπαίνει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι. Ακόμα και το πακέτο των 29ευρώ στο κάτω μέρος του, στα ψιλά γράμματα γράφει "retail version" και όχι "upgrade version". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.