sgptqu Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ξέρετε κάποιο μαγαζί που να πούλαει hardware για laptop?
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ανάλογα τι ψάχνεις cpu,ram,hd έχουν τα μεγάλα γνωστά μαγαζιά.
basilis5 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 δεν δοκιμαζεις παραγγελια μεσω της αντιπροσωπειας; και η εγκατασταση μονος σου η οπως αλλιως σκοπευεις εσυ
the_eye Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ξέρετε κάποιο μαγαζί που να πούλαει hardware για laptop? Δες και στο ebay
sgptqu Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Σύμφερει να μπω σε ολη αύτη την διαδικασία;
the_eye Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Τις περισσότερες φορές ναι. Εξαρτάτε τι laptop έχεις ;
yiannis_1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Χτες έτοιχε να κάνω την παραπάνω αλλαγή στο acerακι το οποίο περιποιούμουν γενικός. (προσθήκη 2 gb ram, αλλαγή σε σκληρό - cpu - overclocking - undervolting κτλ κτλ) To μόνο που μου έμενε ήταν οι οθόνη η οποία είχε πετάξει 2 κάθετες καμένες γραμμές οι οποίες φλίκαραν κιόλας και το έκαναν απάλευτο. Την λύση την έδωσε καμένο HP ίδιας εποχής το οποίο για καλή μου τύχη είχε ακριβώς το ίδιο πανελάκι μέσα.(lg-philips LP150X08) 15" 1024x768 Θα ποστάρω συμβουλές και μίνι βοηθό με φώτος αργότερα. Ενα τέταρτο δουλειάς είναι αμα εχεις ανταλλακτικό... Νομίζω πως και απο δω μέσα και απο το emarket θα βρεις αν δε θες να δώσεις πολλά στην αντιπροσωπεία... Λοιπόν το o δότης.(μάλλον ότι απέμεινε απο το δότη) O λήπτης. Το μόσχευμα. Οι κρυμένες βίδες που πρέπει να απομακρυνθούν σχολαστικά για να μη σπάσεις το case του laptop. Εκτος απο αυτές τις βίδες το πάνελ οπως φαίνεται ήταν κολλημένο με το case του laptop με διπλής όψεος αριστερά και δεξιά, κάτι που επίσης απαιτεί υπομονή γαϊδάρου. Τέλος εδω φαίνονται οι τα 3 σημεία σύνδεσης της οθόνης με τα παλιά καλώδια οθόνης που θα δεις ότι υπάρχουν μέσα στο laptop. Αριστερά εχεις 2 βίσματα τροφοδοσίας απο τα οποία μόνο το πάνω νομίζω βάζεις το άλλο είναι ήδη τοποθετημένο εκτός αν αλλάξεις και το πλακετάκι inverter του monitor που επίσης διακρίνεται (πράσινο απο την μια καφέ απο την άλλη).Σε μένα δε χρειάστηκε αλλαγή αυτό το part. Πάνω στο κέντρο μάλλον μπαίνει το σήμα με ενα πλατί καλωδιάκι το οποίο ασφαλίζει μετά με κάποια ταινία. Thats all folks αμα μου ξανατύχαινε τώρα, πάνω απο 5 λεπτά δε θα έκανα...
manolis-K Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 καταστημα στην Αθηνα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=312379
carib Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Το ebay έχει σίγουρα τις χαμηλότερες τιμές αλλά και το μεγαλύτερο ρίσκο.... Αν θέλεις πιο ασφαλή διαδικασία ρίξε και μια ματιά στον τιμοκατάλογό μας εδώ http://www.computer-systems.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=61&Itemid=58 Όλες οι συναλλαγές συνοδεύονται από νόμιμη απόδειξη και γραπτή εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.