klainmaingr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Πιστεύω πως μπορείτε να κάνετε δουλειά και με βινύλιο... Παίρνεις οποιοδήποτε σχέδιο θές και πας σε τυπογραφείο/μαγαζί που κάνει τα εκπτώσεις/-80% ανοίξαμε και σας περιμένουμε κτλ για τα τζάμια. δίνεις το jpg και στο εκτυπώνουν σε βινύλιο στη διάσταση που θέλεις.. Έχει πολύ καλή αντοχή στο χρόνο και βγαίνει εύκολα(ανάλογα με την επιφάνεια που θα το κολλήσεις). Έχει ο κολλητός μαγαζί με τέτοια περίεργα και βγάζει τα πάντα όλα.. Χαρακτής παντογράφος είναι το μηχάνημα νομίζω.
Lucifer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Luci, σε τι το έχεις εκτυπώσει; Αν είναι πολλά χαρτιά ή χαρτόνια πως τα έχεις ενώσει; Σε Α4 και κολλημένα σε σκληρό χαρτόνι. Ήθελα να το βάλω σε ξυλόχαρτο με τζάμι, αλλά βαρεμάρα στη βαρεμάρα...
insomniaK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 thnx ρε. Δε χρειάζεσαι κάποιο ειδικό πρόγραμμα, αρκεί ο εκτυπωτής σου να υποστηρίζει στο Print Style, Poster εκτύπωση.
Lucifer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Α δεν ξέρω τι παίζει με αυτό. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα του έβαζες διαστάσεις ή αριθμό Α4 και σου έσπαγε οποιαδήποτε εικόνα αντίστοιχα με μετατροπή σε pdf για μια μαζική εκτύπωση. Έχω δει παλικάρια που το έχουν κάνει σε ολόκληρους τοίχους.
e_lena Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτοκολλητα παντως επειδη εχω παρει κ εγω εδω και καποιους μηνες στα συνιστω! Και φευγουν ευκολα απο τον τοιχο μετα και οποτε τα βαρεθεις τα αλλαζεις τσακ μπαμ! Κολλανε οπου θελεις και εχουν αντοχη! εχει φερει κ στα τζαμπο καποια σχεδια για σαλονι κ ειναι πολυ πιο οικονομικα!
katerina_a_86 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ακριβούτσικα, σε μερικά με την ίδια τιμή αγοράζεις το προιον που αναπαριστούν.
Polychromo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 αυτα φευγουν? γτ το σπιτι δεν ειναι δικο μου (νοικιασμενο) φυσικά και φεύγουν, και μάλιστα μπορούν να ξανατοποθετηθούν σε άλλο σημείο. ρίχτε μια ματιά και εδώ και αν θέλετε να βοηθήσω σε κάτι, στείλτε pm.
p_under Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 λογικα θα τα εχει βαλει τα αυτοκολητα τωρα .
noasgr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Για το stencil που αναφέρθηκε πιο πριν (κάτι μήνες ) μπορείτε να δείτε αυτό [ame=http://www.youtube.com/watch?v=SpcU0b_okv4]αυτό[/ame] (το tutorial είναι σε gimp, αν ψάξετε θα βρείτε και για photoshop). Αν κάποιος ψάχνει κάτι πιο pop σε συνδιασμό με αυτό που ανέφερε ο Lucifer δείτε αυτό το οποίο έχω χρησιμοποιήσει παλαιότερα και το αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο. (η εφαρμογή είναι online αλλά έχει και downloadable version, στο site θα δείτε και galleries με παραδείγματα)
Polychromo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 λογικα θα τα εχει βαλει τα αυτοκολητα τωρα . +1 συμφωνώ!!! απλή ενημέρωση!
nickarmy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 . Αν κάποιος ψάχνει κάτι πιο pop σε συνδιασμό με αυτό που ανέφερε ο Lucifer δείτε αυτό το οποίο έχω χρησιμοποιήσει παλαιότερα και το αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο. (η εφαρμογή είναι online αλλά έχει και downloadable version, στο site θα δείτε και galleries με παραδείγματα) πώς γίνετε να μην γίνονται κουκκίδες αλλά να εκτυπώνετε κανονικά η εικόνα ? αν υπάρχει άλλο πρόγραμμα που το κάνεις ευχαρίστως να το δώ
tsavi1991 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μπορείς να κάνεις και stencil (κόβεις σε ένα χαρτόνι το σχήμα, το ακουμπάς στον τοίχο και το πηδάς στο spray) ή εναλλακτικά, κάτι τέτοιο: Δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομα του προγράμματος για να το κάνεις. Εδω ειστε μαγκες http://www.blockposters.com/ Χρειαζεται φωτο με παρα πολυ καλη αναλυση για να βγει το σχεδιο
nickarmy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 ευχαριστώ υπάρχει τίποτα που να βάζεις και χρώμα όχι μόνο ασπρόμαυρα
dermitzos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μπορείς να κάνεις και stencil (κόβεις σε ένα χαρτόνι το σχήμα, το ακουμπάς στον τοίχο και το πηδάς στο spray) ή εναλλακτικά, κάτι τέτοιο: Δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομα του προγράμματος για να το κάνεις. Ρε συ luci, ξέρω πως έχει περάσει (πολύς (και ακόμα περισσότερος)) καιρός, αλλά μήπως έχεις την συγκεκριμένη εικόνα που έχεις βάλει στον τοίχο;
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Έψαξα πολύ κι όμως τη βρήκα τη φωτογραφία που ζητώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.