we_will_rise Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, με έπιασε η καλλιτεχνική μανία, και θέλω να κάνω τους τοίχους του σαλονιού μου αγνώριστους (ας είναι και λίγο extreme)... Άκουσα για κάτι αυτοκόλλητα τοίχου και βρήκα αυτό κι αυτό... Φαίνονται πολύ ωραία, αλλά θα κρατήσουν ; ή μόλις θα τα ακουμπήσει κάποιος κατα λάθος θα σκίζονται κλπ... Πείτε καμια ιδέα, αν θέλετε μπορώ να βάλω και φωτο από τους τοίχους !
we_will_rise Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Εδώ είσαι. Δηλαδής ;; εδιτ: προσανατολίστηκα, ωραία κι αυτά αλλά ακριβά, τίποτα άλλο ;
skiabox Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Πετυχα ενα τετοι σημερα στα skroutz stores. Για ψαχτο.
manic Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 αυτα φευγουν? γτ το σπιτι δεν ειναι δικο μου (νοικιασμενο)
we_will_rise Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Κι εγώ την έχω αυτή την απορία !
Fidelio Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Αν δεν βρείς άκρη με τα αυτοκόλητα (καλή φάση φαίνεται , πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο) , κάντο πιο παροδοσιακά , βάψε τον τοίχο μόνος σου κάνοντας μια τυχαία τεχνοτροπία. Πχ πάρε ένα μικρό ρολό/πινέλο ή ένα σφουγγάρι , διάλεξε ένα χρώμα και με τις ίδιες κινήσεις κάνε την μια πλευρά του τοίχου σου ..κω..ς (με την καλή την έννοια). Επίσης δεν είναι δύσκολο να κάνεις κάποια σχέδια μόνος σου , φτιάξτα πρώτα όμως σε μια μακέτα ξέρω γω , μετά σε κλίμακα πέρνατα με ένα μολύβι πάνω στο τοίχο και στο τέλος πέρνα τα χρώματα.
we_will_rise Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Καλή ιδέα Fidelio, όμως μιλάμε για επιπλομένο χώρο... Δεν θα γίνουν όλα κώ_ος ;;
Lucifer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορείς να κάνεις και stencil (κόβεις σε ένα χαρτόνι το σχήμα, το ακουμπάς στον τοίχο και το πηδάς στο spray) ή εναλλακτικά, κάτι τέτοιο: Δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομα του προγράμματος για να το κάνεις.
p_under Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 ωραιο θεμα ανοιξες we_will_rise γιατι με ενδιαφει κ εμενα αλλα Lucifer αυτο το link που εδωσες απο ποια χωρα εινια .ταχυδρομικα κ τετοια ξερεις . ειναι λιγο τσιμπιμενες οι τιμες .
we_will_rise Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορείς να κάνεις και stencil (κόβεις σε ένα χαρτόνι το σχήμα, το ακουμπάς στον τοίχο και το πηδάς στο spray) ή εναλλακτικά, κάτι τέτοιο: Δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομα του προγράμματος για να το κάνεις. ο Ο De-Su είναι ;; από το Oldboy ?? Για ρίξε μια εξήγα για το stencil
Fidelio Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι , έχει μανούρα αν μπλέξεις με χρώματα , πινέλα κτλ οπότε θα πρέπει να πάρεις ναυλον να καλύψεις τα έπιπλα αφου τα μετακινήσεις σε καμιά γωνιά , από την αντίθετη μεριά :] , όπως και το πάτωμα φυσικά ,( ....αχχ τι μου θυμησες τώρα.. )
p_under Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 επειδη ψηθηκα να παρω το http://www.sticky.gr ειναι αξιοπιστο ?
Lucifer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 ο Ο De-Su είναι ;; από το Oldboy ?? Για ρίξε μια εξήγα για το stencil Ναι, πλέον έχει αντικατασταθεί με γκραβούρες από διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις. Στένσιλ, σκέψου πως παίρνεις ένα χαρτόνι τετράγωνο και με ένα ψαλίδι κάνεις ένα σχήμα, είτε σε μορφή "τρύπας" στη μέση του χαρτονιού, είτε κόβεις το χαρτόνι γύρω-γύρω ώστε να σχηματίσει το σχήμα. Το ακουμπάς στον τοίχο και ρίχνεις στον τοίχο και στο χαρτόνι spray: το σχήμα μένει στον τοίχο. Ο τοίχος μετά θέλει βάψιμο. edit, p_under, το Blik είναι Αγγλικό.
insomniaK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Luci, σε τι το έχεις εκτυπώσει; Αν είναι πολλά χαρτιά ή χαρτόνια πως τα έχεις ενώσει; Για stencil, κάντε αναζήτηση κάπου έχω γράψει, σε ένα θέμα που ο τύπος έψαχνε τρόπο να εντυπωσιάσει γκομενάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.