Προς το περιεχόμενο

ερωτηση σχετικα με εξοδα διαβιωσης

viper2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμμμ 4-6 ευρώ η μερίδα δεν είναι φτηνά πάντως. Όχι σε σχέση με τις ελληνικές εστίες, αλλά με κανονικό εστιατόριο. Το πολύ 2-3 θα έπρεπε να κάνουν.

ναι ισως οντως να μην ειναι φτηνα. ειπαμε τουλαχιστον εχουμε φοβερη ποικιλια

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η πλειοψηφία των φαγητών των φοιτητών εξ' όσων γνωρίζω έχεις ως βάση τα μακαρόνια, το ρύζι και τις πατάτες. Άντε και καμιά ντομάτα για σαλάτα. Αυτά είναι πάμφθηνα και με 10 ευρώ αγοράζεις ποσότητα εβδομάδας. Τώρα τυριά, σάλτσες, καμιά μερίδα απ' έξω, καμιά εστία, κανένα tupperware και συμπληρώνεις τα γεύματα..

ναι αυτο δεν ειναι λυση ομως.

δεν ψαχνουμε τροπο πως θα ζησουμε για καποιο μικρο χρονικο διαστημα οπως οι φοιτητες που ψαχνουν εναλλακτικους τροπους μεχρι να γυρισουν στο σπιτι να φανε κανονικο φαι απο τη μαμα τους.

μιλαμε για θεμα ανεξαρτητου ανθρωπου που αποφασισε να αρχισει δικη του ζωη και να συντηρει τον εαυτο του μονος του.

δε νομιζω να ειναι λυση τα μακαρονια για τα επομενα χρονια "επιβιωσης" του.

δηλαδη ελεος! δε ζουμε στη κατοχη για να σκεφτομαστε ετσι!

σε λιγο θα μας πειτε οτι λυση ειναι ο χυλος για να ζησουμε.....

αυτος λοιπον ειναι ο τροπος σκεψης ενος νεου επιστημονα που βγηκε στην αγορα εργασιας?

Δημοσ.
Εμμμ 4-6 ευρώ η μερίδα δεν είναι φτηνά πάντως. Όχι σε σχέση με τις ελληνικές εστίες, αλλά με κανονικό εστιατόριο. Το πολύ 2-3 θα έπρεπε να κάνουν.

Σε σχέση με ένα εστιατόριο στο βέλγιο φαντάζομαι ότι θα έχουν νόημα αυτές οι τιμές.

Δημοσ.
Σε σχέση με ένα εστιατόριο στο βέλγιο φαντάζομαι ότι θα έχουν νόημα αυτές οι τιμές.

ε ναι. δεν κανει 5 ευρω η μεριδα μακαρονια στο εστιατοριο, κανει 10-11. και οι σουπες κανουν 3-4 ευρω. τα κρεατα σαφως και ειναι παραπανω

Δημοσ.
Παρεπιπτόντως φτάνει κανέναν 1 μπουκάλι γάλα να βγάλει την βδομάδα? Γιατί εγώ θέλω 3-4?

γιατι΄έχω το ίδιο πρόβλημα ???

1. Διαφορετικές θερμιδικές ανάγκες

2. Διαφορετική συχνότητα χρήσης

Λες να πρέπει να πίνω παραπάνω για τα γέρικα κοκαλάκια μου ?:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...