Προς το περιεχόμενο

ερωτηση σχετικα με εξοδα διαβιωσης

viper2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λογαριασμούς δεν πληρώνει κανείς ?

αυτα πανε χωρια. θερμανση νερο ρευμα κινητο (σταθερο πια κομμενο οπως και η τβ)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα μπορεσεις για 7 μερες να ζησεις με 25 ευρω με προιοντα φαγητου και να τα μαγειρευεις?

Πιστευω πως γινεται.

Ενας γνωστος μου πηγε διακοπες για ενα μηνα με 100 ευρω

:lol::lol::P

Δημοσ.
δεν το σχολιαζω αυτο γτ θα διαλυθει το θρεντ

ελα βρε, πλακα κανω για να ξεχασουμε τη πικρα μας απο τη φτωχεια που ζουμε....

Δημοσ.
100 ευρω το μηνα ε?

λοιπον 100/ 4 = 25ευρω τη βδομαδα.

ΣΕ προκαλω να πηγενεις 1 φορα τη βδομαδα στο σουπερ μαρκετ και να ψωνιζεις ΜΟΝΟ για φαγητο!

μη παρεις τιποτα απο σαπουνια, σαμπουαν κτλ κτλ

αποκλειστικα για ΦΑΓΗΤΟ!

θα μπορεσεις για 7 μερες να ζησεις με 25 ευρω με προιοντα φαγητου και να τα μαγειρευεις?

Ζώ άνθρωπε μου..

Και αυτά ξοδεύω while we speak.. ΣΠΙΤΙ.

Μπορεί κάποιες μέρες να φάω και έξω.. Αλλα τα έξοδα μου για το ΣΠΙΤΙ είναι όσα αναφέρω παραπάνω.. προκαλείς δεν προκαλείς. ΔΕΝ τρώω πολύ ούτως η άλλως και πρωί την βγάζω με κορνφλείκς γιατί γουστάρω, ενώ βράδυ με γιαούρτια.. Μας μένουν κάποια μεσημέρια και κάποιες μέρες ΕΞΩ. Do the math.

Και αν είσαι εντελώς τσίπης και την βγάζεις με μακαρονία πχ την βγάζεις και με λιγότερα..

Εγώ μιλάω για μέτριες καταστάσεις.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ έχω άπειρα έξοδα τα οποία θα μπορούσα να μην κάνω. Αλλα δεν είναι αυτό το θέμα...

Βάλε τελος πάντων ένα 50ρικο στα παραπάνω και είσαι μια χαρά νομίζω.. Εκτός αν τρώς τον άμπακο..

Υγ: Τα 100 είπα οτι είναι χωρίς μπύρες κτλ... ΣΑΦΩΣ

Υγ2: Εσύ έκανες διακοπές με 100 ευρώ για ένα μήνα ffs.. (ντεμέκ)

Δημοσ.
Πιστευω πως γινεται.

Ενας γνωστος μου πηγε διακοπες για ενα μηνα με 100 ευρω

:lol::lol::P

λολ, πες τιποτα πιο σοβαρο επιχειρημα.....

αυτο ειναι εκτος θεματος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:12 ----------

έτσι κι οι σερβιέτες με φτερά θέλουν άπιαστα νουνιά ? B)

οχι, βγαλανε φτερα για να φτασουν τα πουλια!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσ.
έτσι κι οι σερβιέτες με φτερά θέλουν άπιαστα νουνιά ? B)

λολ - δεν είναι μόνο το αποφθεγμα , αλλά και το "νουνιά" επίσης γαργαλάει καλά. Πχ "το νουνι σέρνει καράβι" , "ωω τι ωραίο νουνί είναι αυτό" και άλλα ..λολ

Δημοσ.
ολο ΛΑΛΑΚΙΕΣ λετε!

με 20 ευρω το μηνα στο super market ζεις μια ανετη ζωη!

οπως και με 700 ευρω το μηνα ζει μονος του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ αντρας, με αυτοκινητο, γυμναστηριο, γκομενα και διακοπες!

εσεις καθε μερα τρωτε φαι? ελεος δηλαδη, σοβαρευτιτε λιγο....

για λεπτομεριες εδω

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=331622&page=3

Με 400 περνούσε φίλος μου το μήνα , αλλά έτρωγε εστίες . Νοίκιαζε όμως και έκανε αγορές. Αλλά οι τσέπες πρέπει να έχουν καβούρια και σιδερένια θέληση.

Τώρα με 100 ευρώ τη βδομάδα σουπερμαρκετ περίπου λογικό το βλέπω αλλά πιστεύω πως εύκολα πέφτει παρακάτω.

Δημοσ.
Με 400 περνούσε φίλος μου το μήνα , αλλά έτρωγε εστίες ..

και γω τοσα ηθελα οταν ημουν φοιτητης και ετρωγα σε εστιες.... (και σε σπιτι με συγκατοικους)

εδω ομως μιλαμε για μονος και ανεξαρτητος!

Δημοσ.
Με 400 περνούσε φίλος μου το μήνα , αλλά έτρωγε εστίες . Νοίκιαζε όμως και έκανε αγορές. Αλλά οι τσέπες πρέπει να έχουν καβούρια και σιδερένια θέληση.

Τώρα με 100 ευρώ τη βδομάδα σουπερμαρκετ περίπου λογικό το βλέπω αλλά πιστεύω πως εύκολα πέφτει παρακάτω.

το οτι ειναι τζαμπα η εστια εδω στην ελλαδα ειναι πολυ μεγαλο βολεμα. στο πανεπ μου ειναι ολα επι πληρωμη. βεβαια ειναι φτηνα. 60 σεντς η σουπα 4-6 ευρω οι μεριδες αλλα εχουμε τουλαχιστον ποικιλια οχι μαλακιες:lol:

Δημοσ.
100 ευρω το μηνα ε?

λοιπον 100/ 4 = 25ευρω τη βδομαδα.

ΣΕ προκαλω να πηγενεις 1 φορα τη βδομαδα στο σουπερ μαρκετ και να ψωνιζεις ΜΟΝΟ για φαγητο!

μη παρεις τιποτα απο σαπουνια, σαμπουαν κτλ κτλ

αποκλειστικα για ΦΑΓΗΤΟ!

Η πλειοψηφία των φαγητών των φοιτητών εξ' όσων γνωρίζω έχεις ως βάση τα μακαρόνια, το ρύζι και τις πατάτες. Άντε και καμιά ντομάτα για σαλάτα. Αυτά είναι πάμφθηνα και με 10 ευρώ αγοράζεις ποσότητα εβδομάδας. Τώρα τυριά, σάλτσες, καμιά μερίδα απ' έξω, καμιά εστία, κανένα tupperware και συμπληρώνεις τα γεύματα.

Μόνο ένα κουτί κορν-φλέικς κι ένα μπουκάλι γάλα (κρατάνε-δεν κρατάνε 1 βδομάδα) κοστίζουν περί τα 4,5 έουρος...

Άμα πάρεις μια βότκα ~12- 15

Είδες βρε πως τελειώνουν τα έουρος ? :P

α έουρος...

Λογαριασμούς δεν πληρώνει κανείς ?

Το παιδί μίλησε για φαγητό μόνο, χωρίς λάδια, ξύδια, απορρυπαντικά, ρεύματα τηλέφωνα. Παρεπιπτόντως φτάνει κανέναν 1 μπουκάλι γάλα να βγάλει την βδομάδα? Γιατί εγώ θέλω 3-4?

το οτι ειναι τζαμπα η εστια εδω στην ελλαδα ειναι πολυ μεγαλο βολεμα. στο πανεπ μου ειναι ολα επι πληρωμη. βεβαια ειναι φτηνα. 60 σεντς η σουπα 4-6 ευρω οι μεριδες αλλα εχουμε τουλαχιστον ποικιλια οχι μαλακιες:lol:

Εμμμ 4-6 ευρώ η μερίδα δεν είναι φτηνά πάντως. Όχι σε σχέση με τις ελληνικές εστίες, αλλά με κανονικό εστιατόριο. Το πολύ 2-3 θα έπρεπε να κάνουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...