balios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα ,ήθελα να ρωτήσω το εξής , στον υπολογιστή μου έχω εγκατεστημένο έναν εκτυπωτή Στον υπολογιστή μου υπάρχουν δύο λογαριασμοί ο δικός μου και της αδερφής μου. Θά θελα για ευνόητους λόγους να κλειδώσω την πρόσβαση της αδερφής μου στον εκτυπωτή για να μην εκτυπώνει ότι θέλει όποτε θέλει Σημειωτέον έχω βάλει τον λογαριασμό που ανήκει σε μένα να ανήκει στην ομάδα του τοπικού διαχειριστή Administrator group. Επίσης θα με ενδιέφερε να ελέγχω και την πρόσβαση και σε εφαρμογές απο τον άλλο λογαριασμό
de173 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικά αν κάνεις δεξί κλικ πάνω στον εκτυπωτή, ύστερα πας στο Sharing εκεί θα βρεις και Tab που λέει για τους χρήστες και το Security. Τώρα όσον αφορά τις εφαρμογές, κατά την εγκατάσταση, το πρόγραμμα συνήθως σε ρωτάει αν θες να το χρησιμοποιείς μόνο εσύ (σαν user) ή και οποιοσδήποτε άλλος που χρησιμοποιεί τον υπολογιστή (στην ουσία ο δεύτερος χρήστης που έχεις). Όταν λες έλεγχο πρόσβασης, αυτό εννοείς;
balios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικά αν κάνεις δεξί κλικ πάνω στον εκτυπωτή, ύστερα πας στο Sharing εκεί θα βρεις και Tab που λέει για τους χρήστες και το Security. Τώρα όσον αφορά τις εφαρμογές, κατά την εγκατάσταση, το πρόγραμμα συνήθως σε ρωτάει αν θες να το χρησιμοποιείς μόνο εσύ (σαν user) ή και οποιοσδήποτε άλλος που χρησιμοποιεί τον υπολογιστή (στην ουσία ο δεύτερος χρήστης που έχεις). Όταν λες έλεγχο πρόσβασης, αυτό εννοείς; Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος νομίζω δεν ισχύει αυτο που λες,η επιλογη αυτή για sharing εχει να κάνει με κοινόχρηστο εκτυπωτή,Εμενα ας πούμε αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη στον εκτυπωτή που έχω εγκατεστημένο τοπικά ωστοσο οι άλλοι τοπικοί χρήστες έχουν κανονικά πρόσβαση,
teofross Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 πας Rclick πανω στον εκτυπωτη properties-->security και απο κει μπορεις να ξετσεκαρεις στα δικαιωματα οτι θες πχ το print για την αντοιστοιχη ομαδα χρηστων πχ everyone ή το ιδιο το account που θελεις να βγαλεις τα δικαιωματα.
tarantules Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 θα πας Προγράμματα-Εργαλεία Διαχείρισης-Τοπική πολτική ασφαλείας. Εκεί σε ενδιαφέρει η καρτέλα Πολιτικές Ελέγχου.Έλεγχος Πρόσβασης αντικειμένου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.