Vasilis_20 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια,μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει?? Θελω να κανω Dual Bootμε windows7 και xp,γινεται? Αν ναι πως?Ο λογος που θελω να το κανω αυτο ειναι κυριως για τα παιχνιδια... Ευχαριστω προκαταβολικα....:-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Περνας πρωτα τα xp και μετα τα 7 .Μονο του το pc θα δημιουργησει επιλογη που οταν ανοιγει θα σε ρωταει με ποιο λειτουργικο να ξεκινησει και το επιλεγεις με τα βελακια.Ετσι απλα..... Αν εχεις ηδη περασμενα τα 7 και θελεις και xp ισως μπερδευεται η κατασταση.Ισχυει ο κανονας οτι εγκαθιστουμε πρωτα το πιο παλιο λειτουργικο.
random Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 υπάρχουν σύνχρονα παιχνίδια που δεν παιζουν στα win7 ? Μη μου πειτε για mame και DOS/Win95 era, προ 2001. Aυτα -αν υπαρχει θεμα- μπορεις να τα παιξεις σε Win7 XP mode, ή VirtualBox ή DOSBox
paokara Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 υπάρχουν σύνχρονα παιχνίδια που δεν παιζουν στα win7 ? Μη μου πειτε για mame και DOS/Win95 era, προ 2001. Aυτα -αν υπαρχει θεμα- μπορεις να τα παιξεις σε Win7 XP mode, ή VirtualBox ή DOSBox Ακριβώς παίζουνε τα πάντα.
Vasilis_20 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστω παιδια τελικα βρηκα ακρη. Το Βurn out paradise ultimate box δεν μου το επαιζε...? Exv ta windows7 (7600) ultimate εκδοση παιζει ρολο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.