Nik0s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Eγκαταεστησα το παιχνδι: Heracles: Battle with Gods και καταλαθος εσβησα το φακελο εγκαταστασης. Τωρα δεν μου δινει επιλογη για απεγκατασταση και οταν βαζω μεσα το cd μονο PLAY αναφερει και τιποτα αλλο. Ενω την πρωτη φορα εδινε και επιλογη INSATLL Τι κανω τωρα ρε παιδια που θελω να το παιξω?? 50 ευρω κοστισε.
6xXx6 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί δεν κάνεις επαναφορά συστήματος ?? η δοκίμασε να ξανά εγκαταστήσεις το παιχνίδι σε κάποιο άλλο pc και να Πάρις τον φάκελο που διέγραψες από εκει ( κε κάποιο flash memory
thanasis00 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν υπάρχει? να το σβήσεις από εκεί και μετά επανεγκατάσταση
Nik0s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν υπάρχει? να το σβήσεις από εκεί και μετά επανεγκατάσταση Δεν το αναφερει καν εκει οπςσ θα επρεπε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:29 ---------- Γιατί δεν κάνεις επαναφορά συστήματος ?? η δοκίμασε να ξανά εγκαταστήσεις το παιχνίδι σε κάποιο άλλο pc και να Πάρις τον φάκελο που διέγραψες από εκει ( κε κάποιο flash memory α) την εχω απενεργοπιησει και επισης ποτε δνε λειτουργει σωστα β) Καλη ιδεα ακουγεται. Αν ομως στο νεο pc κανω εγκατασταση το παιχνιδι στο C:\program files\Heracles ενω στο δικο μου το ειχα βαλει στο D:\Heracles μ,ετα το copuy των αρχειων θα ειναι πανομοιοτυπες οι εγκαταστασεις η πλαι με την νεα?
ScarletK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκίμασε regedit στο run, και κάνε search όνομα της εταιρίας/παιχνιδιού και σβήσε την καταχώρηση. Θυμάμαι με το τελευταίο broken sword το είχα πάθει.
infested Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκίμασε regedit στο run, και κάνε search όνομα της εταιρίας/παιχνιδιού και σβήσε την καταχώρηση. Θυμάμαι με το τελευταίο broken sword το είχα πάθει. To είχα πάθει και εγώ σε μερικά παλιά παιχνίδια η λύση με το registry λειτουργεί σίγουρα, κανε και ένα backup πρώτα καλου κακού.
the_valliant Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 To είχα πάθει και εγώ σε μερικά παλιά παιχνίδια η λύση με το registry λειτουργεί σίγουρα, κανε και ένα backup πρώτα καλου κακού. Προς Θεού, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ !!! Έχω πάθει κι έχω μάθει: δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι το search στο regedit και επιπλέον θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή αλλά και εμπειρία για να επέμβεις εκεί. Τι προτείνω: εγκατέστησε το CCleaner και τρέξτο. Χρησιμοποίησε τη λειτουργία αφαίρεσης (απεγκατάστασης) προγραμμάτων που έχει το CCleaner και επέλεξε το παιχνίδι από τη λίστα του -απεγκατέστησέ το από εκεί. Μετά πήγαινε στη καρτέλα που αφορά στη registry και ψάξε για προβλήματα. Διόρθωσε ότι σου βρει λάθος. Μετά θα μπορέσεις να το ξαναεγκαταστήσεις κανονικά,
Nik0s Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι της διαιας αποψης ειμαι και γω δεν μπορεις με το χερι αν σβησνεις οτι νο ζιεις πως ειναι λαθος. Τωρα με το Win7 Μαναγερ πηγα στο add/remve αβγαλε ενα καρο εξτρα εγγραφες για uninstall αλα πουθενα το Heracles.... Ρε τι παθαμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.