ioannis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Τρέχω τον αγγλικό "Monomaxos" 3.0, έχω εγκατεστημένο το flashplugin-nonfree 10.0.32.18 και δεν φορτώνονται τα video στο youtube, βλέπω μια μαύρη οθόνη μόνο. Για το ubuntu 8.04 υπάρχει κάποιο script που λύνει το πρόβλημα. Περιμένω τη βοήθειά σας για το ubuntu 9.04. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Εισαι σιγουρος οτι εχεις ΜΟΝΟ το flashplugin-nonfree εγκατεστημενο και οχι και καποιο αλλο plugin που παρεχει την ιδια λειτουργια οπως πχ το swfdec-mozilla? Κανε ενα >dpkg -l | grep flash να δεις ποια εχεις, και μετα ανοιξε το synaptic και αφαιρεσε το "παρεισακτο" plugin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 jim_p Έχεις δίκαιο, υπήρχαν παρείσακτα, τώρα όλα o.k. Θέλω να σε ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά, γιατί πολλές φορές με έβγαλες από αδιέξοδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.