Panos0685 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα, Θα ηθελα να μαθω αν γινεται τι πρεπει να κανω για να αποκτησω ασυρματο δικτυο στο σπιτι μου.Αυτη τη στιγμη εχω conn-x με ISDN γραμμη και εχω προβαση στο ιντερνετ μονο απο το Netmod που δινει ο Π.ΟΤΕ!Επειδη θελω να παρω ομως ενα Laptop θελω και ασυρματο δικτυο για να μην περιοριζομαι. Πρεπει να αγορασω φανταζομαι ειδικο AdslModemRouter gia ISDN(αν εχετε να προτεινετε κατι καλως) , να το συνδεσω στο Netmod και θα ειμαι οκ?Χρειαζεται κατι αλλο? Επισης με το ασυρματο δικτυο θα εχω ιντερνετ και στο Laptop σε ολο το σπιτι και στο Desktop PC?(To οποιο εχει Wi-Fi motherboard by the way). Ευχαριστω προκαταβολικα!
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 a.den to συνδδεεις στο netmod αλλα πανω στο splliter.με μπερδεψες και νομιζα οτι ειχες isdn και οχιadsl over isdn.ναι θες ενα wireless adsl router και ναι θα παιζουν τα Pc Μεσα στο σπιτι εκτος αν εχεις κανα τριορωφο σπιτι οποτε εκει ισως εχεις θεμα με τους πολλους οροφους.κατα τα αλλα ναι αγοραζεις ενα και εισαι οκ.εγω θα αγοραζα ειτε thomson 585i ειτε linksys wag160n με ποια προτιμηση στο πρωτο λογω μεγαλυτερηες σταθεροτητας σε παραξενες γραμμες.οχι δεν χρειαζεται κατι αλλο απλα να κλειδωσεις και το ασυρματο να μην σε κλεβουν οι γειτονες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.