vasilaras_exo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα , Θέλω να αγοράσω ενα laptop το οποίο να το χρησιμοποιώ και σαν Desktop και εχω βρεί δελεαστικό αυτό το μοντέλο της FUJITSU-SIEMENS AMILO XI3650-SD6 (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906308)... Το έχει αγοράσει ή δουλέψει κανένας να μου πει την γνώμη του , γιατί θέλω να ξέρω αν αξίζει η αγορα αυτή (μιλάμε 900 ευρώ )... Περιμένω να ακούσω τις γνώμες σας και εναλλακτικές προτάσεις μεχρι(900 euro)..:-D Ευχαριστώ
ergidis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Αν προσεξες φιλε μου τοσα λεφτα ουτε χαι ντεφ διαθετει και ουτε δυνατο επεξεργαστη Κριμα τα λεφτα
P270 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι δεν βγαζει ζημιες απο εκει και περα η επιλογη ειναι δικη σου σιγουρα υπαρχουν και αλλα σε αυτα τα χρηματα
ergidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Επισης αν σε ενδιαφερει και λιγο η οικονομια με τα ιδια χαρακτηριστικα που περιεγραψες παραπανω (ακομα και οθονη 18,5) αλλα και με 650 ευρο μονο εχει προσφορα το ελεκτρικ ουορλντ,,απο 10/9 και μαλιστα παλι φουζιτσου.. Δεν ξερω αν θα προλαβεις ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.