fuorigioco1981 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 λοιπον διαβασα και μαλλον θα κανω την αποπειρα.επειδη εγω τα 7αρια premium τα εχω αγγλικα εαν κατεβασω την ιδια εκδοση αλλα σε 64bit ειμαι ετοιμος?ελληνικη γραμματοσειρα θα εχω ετσι?μονο στα μενου θα ειναι αγγλικα οπως τωρα,ετσι? ενω εχω το μαμα επισημο cd rom των αυθεντικων windows 7 απο το πλαισιο ,δεν βλεπω πουθενα το product key!που μπορω να τοβρω ΠΡΙΝ ξεκινησω την εγκατασταση των 64bit?
jim_p Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 λοιπον διαβασα και μαλλον θα κανω την αποπειρα.επειδη εγω τα 7αρια premium τα εχω αγγλικα εαν κατεβασω την ιδια εκδοση αλλα σε 64bit ειμαι ετοιμος?ελληνικη γραμματοσειρα θα εχω ετσι?μονο στα μενου θα ειναι αγγλικα οπως τωρα,ετσι? Ναι. Απλα θα χρειαστει να ορισεις τα ελληνικα για τις non-unicode εφαρμογες. http://www.7tutorials.com/files/img/non_unicode_language/non_unicode4.png ενω εχω το μαμα επισημο cd rom των αυθεντικων windows 7 απο το πλαισιο ,δεν βλεπω πουθενα το product key!που μπορω να τοβρω ΠΡΙΝ ξεκινησω την εγκατασταση των 64bit? Με καποιο key finder http://www.magicaljellybean.com/keyfinder/
fuorigioco1981 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ναι. Απλα θα χρειαστει να ορισεις τα ελληνικα για τις non-unicode εφαρμογες. http://www.7tutorials.com/files/img/non_unicode_language/non_unicode4.png Με καποιο key finder http://www.magicaljellybean.com/keyfinder/ ενταξει γκαβωμαρα μου ηταν σε αυτοκολλητο πανω στο tower!για ενα γιγα ραμ θα το κανω το βημα απο τα win7 home premium 32bit στα win7 64bit αιντε να δουμε! τελικα δεν θα παω στα 8αρια προτιμω τα 7αρια που μεχρι τωρα ειναι πολυ σταθερα.εκτος εαν εχεις κανενα καλο λογο να με πεισεις lol!
fuorigioco1981 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Για απαντήστε γρήγορα γιατί κάνω την μετάβαση! Να κάνω upgrade η custom installation των 64bit πάνω από τα 32;;καλύτερα δεν είναι η καθαρή εγκατάσταση η δεύτερη επιλογή δηλαδή; [ATTACH]553895[/ATTACH]
fuorigioco1981 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Custom. Το upgrade αφορα αναβαθμηση απο xp/vista. Εντάξει custom έκανα. Έσβησα το μικρο 100mb system partition και φυσικά το μεγάλο που ήταν ο σκληρός και έκανα καθαρή εγκατάσταση ευχαριστώ!
fuorigioco1981 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 σε ολα τα προγραμματα οταν εγκαθιστανται απο default λεει πανε για εγκατασταση στον φακλεο program files(x86) χ86 δεν ειναι τα 32αρια?να αλλαξω το folder η δεν πειραζει?
jim_p Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Οταν εχεις 64αρι συστημα, εχεις 2 program files. Ενα "program files (x86)" στο οποιο πανε οι 32αρες εφαρμογες που θα βαλεις, πχ firefox, skype, κλπ, και ενα σκετο "program files" στο οποιο πανε οι 64αρες εφαρμογες, πχ winrar, vlc, κλπ, εφοσον βαλεις 64αρες εφαρμογες... 1
fuorigioco1981 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 οκ ξανα ευχαριστω.. τα περιφεριακα που τα εχω κανενα τεσσαρι χρονια με το cd τους εγκατασταθηκαν κανονικα. γενικα ο κανονας ειναι οτι εφαρμογη υπαρχει για 64αρια βαζω αυτην αλλα καποιες που βλεπω το installation αρχειο ειναι κοινο τοτε βαζω την κοινη,ετσι?
jim_p Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δεν ειναι "κοινο", απλα δεν βγαινει 64αρα εκδοση, πχ skype, ff (επισημα), acrobat reader, libre/open office και πολλα αλλα.
Raphaell92 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 καλησπερα θελω να ροτισω γιατι δεν μπορω να κανω κανενα game install του που αλλαξα απο 32 σε 64? τι μπορω να κανω για αυτο το θεμα?
TheELF Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Αν δεν βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους τότε θα έλεγα να ξανά περάσεις τα windows,καμιά φορά δεν κάθονται καλά και κάνουν διάφορα τέτοια χαζά.
CoreUnlimited Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Διαβασα αρκετες απο τις σελιδες... Νομίζω οτι τα Windows 7 64 bit ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ... 1. Αρχικά τα Windows 7 ήρθαν για μεινουν και βλέπω να υποστηριζονται όπως και τα ΧΡ για πανω απο 10 χρονια αρα παμε μεχρι το 2020!!! Τότε όλες οι εφαρμογες θα ειναι και 64αρες ...αν ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 64ΑΡΕΣ.... Τωρα με 37% των χρηστων σε ΧΡ κατι τέτοιο δεν μπορει ακομη να γίνει.... 2. Επιπλέων τα 64 bit προσφερουν ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΝΗΜΗΣ.... Αυτο δεν σημαινει ότι θα τρέχουν πιο γρήγορα οι εφαρμογές ....Σημαίνει ότι ..... κάτι που δεν το έχω δει γραμμενο μεχρι τώρα , χρειαζονται ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ SWAP FILE.....αρα λιγώτερες προσβάσεις στο δίσκο και πιο γρήγορο φόρτωμα προγραμμάτων.... Με 16gb μνήμης μπορείς και να μηδενισεις το swap file και να δουλεύεις σαν α είχες SSD...αρκει βέβσισ νσ το ορίσεις στα windows και να μην τα αφήσεις να φτιάχνουν μεταβαλομενο swapfile που αυξανει τις προσβασεις στο δισκο.....
fuorigioco1981 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Διαβασα αρκετες απο τις σελιδες... Νομίζω οτι τα Windows 7 64 bit ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ... 1. Αρχικά τα Windows 7 ήρθαν για μεινουν και βλέπω να υποστηριζονται όπως και τα ΧΡ για πανω απο 10 χρονια αρα παμε μεχρι το 2020!!! Τότε όλες οι εφαρμογες θα ειναι και 64αρες ...αν ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 64ΑΡΕΣ.... Τωρα με 37% των χρηστων σε ΧΡ κατι τέτοιο δεν μπορει ακομη να γίνει.... 2. Επιπλέων τα 64 bit προσφερουν ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΝΗΜΗΣ.... Αυτο δεν σημαινει ότι θα τρέχουν πιο γρήγορα οι εφαρμογές ....Σημαίνει ότι ..... κάτι που δεν το έχω δει γραμμενο μεχρι τώρα , χρειαζονται ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ SWAP FILE.....αρα λιγώτερες προσβάσεις στο δίσκο και πιο γρήγορο φόρτωμα προγραμμάτων.... Με 16gb μνήμης μπορείς και να μηδενισεις το swap file και να δουλεύεις σαν α είχες SSD...αρκει βέβσισ νσ το ορίσεις στα windows και να μην τα αφήσεις να φτιάχνουν μεταβαλομενο swapfile που αυξανει τις προσβασεις στο δισκο..... για πες πως οριζουμε στα windows το μεταβαλλομενο swapfile? εγω τελικα απο τα 7αρια 32 πηγα στα 64 και τελικα οχι στα win8.(που επρεπε και να τα αγορασω).τα win8 εχουν κατι που θα μου λειψει απο τα 7αρια?
fuorigioco1981 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 https://dl.dropboxusercontent.com/u/17317123/Capture%20%283%29.JPG να φανταστω οτι τωρα τα βλεπει τα 4gb ram,ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα