Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 από bootable usb? ασφαλώς και γίνεται... τώρα το πόσα GB είναι δεν θυμάμαι...
tsourakis13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Και κάτι άλλο, 1)σε σπασμένα οι ενημερώσεις γίνονται κανονικά με κάποιο activator/crack..? 2)Αν τα πάρω σε αγγλικά, μπορώ κάπως να περάσω ελληνικά..?
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Η ultimate αναγκαστικά θα περαστεί μέσω usb σωστά? Γιατί από ότι είδα είναι πάνω από 5gb... 3.1 GB η x64 SP1, 2,4 GB η x86 SP1. Αγγλικα και στις δυο περιπτωσεις. 2)Αν τα πάρω σε αγγλικά, μπορώ κάπως να περάσω ελληνικά..? Nαι, μεσω του Windows Update.
tsourakis13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδιά 3...(4) ερωτήσεις : 1)Θα χάσω ότι έχω στον σκληρό μου άμα πάω από xp σε 7..? 2) Γίνεται να τα κάνω απευθείας Setup, χωρίς να τα περάσω σε cd ή usb..? 3)Αν δεν δουλεύει κάτι στο pc λογικά μετά την εγκατάσταση θα μπορώ να περάσω drivers, σωστά..? 4) Γίνεται να φτιάξω ένα partition, να περάσω εκεί κάποια από τα αρχεία μου(docs,vids,pics)και να τα περάσω μετά την εγκατάσταση στα 7? Θα σβήσω και το partition και όλα ok..Γίνεται όμως? Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2013 από tsourakis13
alexzzz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 για κανένα δεν είμαι 100% και δεν απαντάω αλλά δεν θα το δοκίμαζα χωρίς backup πρώτα
area51 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά 3...(4) ερωτήσεις : 1)Θα χάσω ότι έχω στον σκληρό μου άμα πάω από xp σε 7..? Θα δημιουργηθεί φάκελος windows old λογικά αλλά τα προγράμματά σου προφανώς δεν θα είναι λειτουργικά. Τα αρχεία από άλλο partition δεν θα χαθούν. 2) Γίνεται να τα κάνω απευθείας Setup, χωρίς να τα περάσω σε cd ή usb..? Όχι. 3)Αν δεν δουλεύει κάτι στο pc λογικά μετά την εγκατάσταση θα μπορώ να περάσω drivers, σωστά..? Ναι. Αρκεί να τους έχεις έτοιμους από πριν γιατί μπορεί να μην δουλεύει το ιντερνετ. 4) Γίνεται να φτιάξω ένα partition, να περάσω εκεί κάποια από τα αρχεία μου(docs,vids,pics)και να τα περάσω μετά την εγκατάσταση στα 7? Θα σβήσω και το partition και όλα ok..Γίνεται όμως? Βεβαίως και γινεται αλλά δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα αυτά. Απλά τα βάζεις εξαρχής σε άλλο partition άλλο από αυτό της εγκατάστασης των win. Προφανώς το backup που αναφέρει ο alexzzz σου δίνει τη σιγουριά που ζητάς. Μόνο στην περίπτωση 4 μπορείς να πεις ότι δεν χρειάζεται backup. Aρκεί βέβαια να αφήσεις ανέγγιχτο εκείνο το partition.
stavros34 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδια εχω σε 2 cd δυο windows xp και θελω να κανω εγκατασταση σε εναν υπολογιστη παλιο τα 32 bit...πως θα ξεχωρισω ποια ειναι 32bit και ποια οχι;
TheELF Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Τα 64bit θα έχουν λογικά και έναν φάκελο amd64 που στα 32 δεν υπάρχει
stavros34 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 εχει καμια σχεση τα service pack;στο ενα ειναι το 2 και στο αλλο το 3 αν δεν κανω λαθος.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 θελω να αλλαξω δισκο σε ενα συστημα(win 7 64bit home premium) εχω παει πληρες ειδωλο συστηματος μεσω των 7(απο την ενσωματωμενη λειτουργια που εχουν) πως θα το επαναφερω στον αλλο δισκο; θα του περασω πρωτα τα 7 και μετα θα επιλεξω να επαναφερω το ειδωλο η εχει "κολπο"κ κατα την εγκατασταση να το δει απευθειας (ολα αυτα τα κανω γιατι δεν θελω να μπλεξω με "δανεισμενα"προγραμματα και πειραματισμους)
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Φτιαξε/κατεβασε ενα Windows 7 system repair disc, boot απο αυτο και επελεξε να κανεις restore απο το image που εχεις παρει.
ronnie79 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Όσοι έχετε 64bit και δουλεύεται oracle έχετε κάποιο θέμα με το jinitiator?
LindianGR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 παιδια μια απορια εχω τα win 7 32bit με 4γιγα αναγνωριζει τα 3.... αν του περασω τα 64 bit θα κερδισω το 1 . Στις απαιτησεις των win 7 λεει οτι πρεπει να εχω το ελαχιστο 1γιγα για τα 32 και 2γιγα για τα 64 θα το εκμεταλευομαι το +1 αν περασω τα 64 ; η θα εχω παλι 2 γιγα ελευθερα οπως πριν εφοσον εχουνε ανεβει και οι απαιτησεις ; ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω
iMarilina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 παιδια μια απορια εχω τα win 7 32bit με 4γιγα αναγνωριζει τα 3.... αν του περασω τα 64 bit θα κερδισω το 1 . Στις απαιτησεις των win 7 λεει οτι πρεπει να εχω το ελαχιστο 1γιγα για τα 32 και 2γιγα για τα 64 θα το εκμεταλευομαι το +1 αν περασω τα 64 ; η θα εχω παλι 2 γιγα ελευθερα οπως πριν εφοσον εχουνε ανεβει και οι απαιτησεις ; ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω Kαλύτερα θα ήταν να αναβαθμίσεις τη μνήμη να πας 8 ram και να βάλεις τα 64 που θα την αναγνωρίζουν όλη.
LindianGR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Kαλύτερα θα ήταν να αναβαθμίσεις τη μνήμη να πας 8 ram και να βάλεις τα 64 που θα την αναγνωρίζουν όλη. Ναι συμφωνω μαζι σου για την αναβαθμιση αλλα αν μπορει καποιος ας μου απαντησει στο ερωτημα. υγ : το 40ρι για αγορα δεν περισσευει αλλα ενα φορματ δεν μου κοστιζει τιποτα εκτος απο χρονο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα