Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 My bad, οντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1901 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως σε ένα pc με 16αρα μνήμη δε συμφέρει το 64μπιτο?Όμως με τους drivers τι παίζει?Ρωτάω γιατί σκέφτομαι τι να βάλω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 σε ένα PC με πάνω από 3GB συμφέρει το 64bit... τι να παίζει με τους drivers? βάζεις τις 64bit versions τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1901 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 σε ένα PC με πάνω από 3GB συμφέρει το 64bit... τι να παίζει με τους drivers? βάζεις τις 64bit versions τους.. Ναι απλά έχω ακούσει(δε μου 'χει τύχει,δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει 64μπιτο) ότι πολλές συσκευές δεν είχαν τέτοιους drivers και γενικά ήθελε ψάξιμο το θέμα...Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει και ρωτάω αν συμβαίνει γενικότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Συμβαίνει για παλιές συσκευές «παλιών καλύτερων εποχών» που λένε και οι παππούδες μας... όταν το 64bit λειτουργικό ήταν σπάνιο φαινόμενο και εάν υπήρχε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1901 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Συμβαίνει για παλιές συσκευές «παλιών καλύτερων εποχών» που λένε και οι παππούδες μας... όταν το 64bit λειτουργικό ήταν σπάνιο φαινόμενο και εάν υπήρχε... Οκ,ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meredoth Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 οχι για κανενα λογο δε μπορει να γινει αυτο,με καμια χακια..μπορει να "βλεπει" 4γβ,δε μπορει να τα χρησιμοποιησει.. ειναι απλα μαθηματικα..τα δεδομενα αποθηκευονται στα 32-bitα , με 2^32 διευθυνσεις,αρα απο 0 μεχρι περιπου 4 δισεκατομυρια =~ 4GB Οχι ακριβώς http://en.wikipedia.org/wiki/Physical_Address_Extension Windows Server 2003, Enterprise Edition 32bit memory limit 64GB http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa366778%28v=vs.85%29.aspx#physical_memory_limits_windows_server_2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 λόγω του PAE... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos p. Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ χρησιμοποιώντας 2 περίπου χρόνια το 64μπιτο, είδα μεγάλη διαφορά με το 32μπιτο που έχω σε άλλο υπολογιστή, κυρίως σε ταχύτητα σε προγράμματα όπως Photoshop, Microsoft Office αλλά και στο ίντερνετ. Και οι δύο υπολογιστές έχουν Windows 7. Bέβαια ο 32άρης είναι στη δουλειά, όπου παρεμβαίνουν διάφοροι χρήστες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά έχω ένα pc με windows xp 32bit...Νομίζω έχω μείνει πολύ πίσω(!) Λέω να πάω σε 7, αλλά σε ποια έκδοση?Έχω 4gb ram, asus eah4350 1gb vga, intel e5300 cpu και 500αρη σκληρό...Λέω να πάω σε ultmate 64bit, αλλά έχω 2 απορίες: 1)Θα βρω drivers για τα parts μου? 2)Θα λειτουργούν όλα τα παλιά μου προγράμματα και τα games..? 3)Τι άλλα προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 1)Θα βρω drivers για τα parts μου? 2)Θα λειτουργούν όλα τα παλιά μου προγράμματα και τα games..? 3)Τι άλλα προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω..? Χρειαζεσαι τα extra features των ultimate? Φανταζομαι πως με τα Pro εισαι απολυτα καλυμμενος. That said, 1) Nαι (..προτεινεται ενα googling για επιβεβαιωση παντως) 2)Εαν δεν μας πεις ποια ειναι αυτα, δεν μπορουμε να σου απαντησουμε. Παρ ολα αυτα, ισχυει το προηγουμενο 3)Δεν μπορω να φανταστω κατι που μπορει να παει στραβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 αν πάει για σπασμένα δεν υπάρχει λόγος να βάλει την Pro και όχι την Ultimate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν παιδιά(sorry και για την καθυστέρηση) η motherboard μου είναι η gigabyte g31m-es2l...Από ότι είδα όλα τα parts μου υποστηρίζουν 64bit...Όσο για τα προγράμματα που χρησιμοποιώ, μην φανταστείτε τίποτα τρομερό...Πιο πολύ για παιχνίδια το έχω το pc...Και επειδή πρόκειται να τα πάρω και "σπασμένα", δεν ξέρω ποια έκδοση να επιλέξω... 1)Λέτε pro ή ultimate? 2)Και κάτι άλλο, όταν θα τα περάσω, ΟΛΑ όσα έχω μέσα στον σκληρό θα χαθούν..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 αν είναι να πληρώσεις λογικά θα πας για Home Premium, αλλιώς προφανώς στην Ultimate... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Η ultimate αναγκαστικά θα περαστεί μέσω usb σωστά? Γιατί από ότι είδα είναι πάνω από 5gb... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα