greek85 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 έχω στο λαπτοπ windows 7 64bit ultimate , σημερα ενω ειχα ανοικτο το photoshop ξαφνικα εβγαλε μια μωβ οθονη χωρις γραμματα και μετα εγινε μαυρη χωρις να ανταοποκρινεται στο ctrl-alt-delete κλπ και τι εκλεισα απο το διακοπτη μηπως ειναι βαρυ για το λαπτοπ αυτη η εκδοση και πρεπει να παω σε 32 bit ή σε home premium? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 όχι βέβαια, μια χαρά είναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek85 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ThReSh την μωβ οθονη γιατι την εβγαλε? δεν το χε κανει αλλη φορα... καρτα γραφικων εχω nvidia 9600GT 516MB και εχω περασει τους επισημους drivers της nvidia για 64bit win7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 όχι πάντως γιατί είναι "βαριά".. για το τι φταίει πάντως καλύτερα να ανοίξεις ξεχωριστό topic, δεν έχει σχέση με 64 vs 32 bit... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackkiller Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ρωτησα σε ενα μαγαζι που συσχετιζεται με τετοια(μην πω ονομα κ κανω κ διαφημιση) κ μου ειπαν οτι εφοσον το θες για gaming κ θα ειναι πιο πολυ pc του "σπιτιου" βαλε home premium γτ οι αλλεσ εκδοσεις το βαραινουν λιγο πιο πολυ κ δεν υπαρχει λογος! Δεν βαραίνει τίποτα, απλά τα ultimate πιάνουν παραπάνω χώρο κ έχουν έξτρα features που δεν τα χρειάζεται ενας home user. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bellepoquegr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Επειδή έχω χρόνια να ασχοληθώ με το λειτουργικό σύστημα ,θέλωντας να κάνω format βλέπω πως υπάρχουν 2 εκδόσεις των Windows 7 : 32bit & 64bit .. Ποια να προτιμίσω και γιατί ? Τον υπολιστή δεν τον θέλω για παιχνίδια αλλά για εργασίες και Internet . Εγώ θα προτιμούσα τα windows 7 Professional 64 bit διότι έχω παρατηρήσει προβλήματα στα home premium 32 bit στις αναβαθμίσεις (για παράδειγμα να μήν διαβάζει το dvd drive μετά από αναβαθμίσεις). απλώς σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεσαι προγράμματα για 64 bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 καλώς ήρθατε στον 21ο αιώνα. πετάξτε τα χ86 και πάτε σε χ64 επιτέλους. καιρός είναι. bellpoquegr ΓΙΑΤΙ ακριβώς θες professional ? πες μου 1 feature Που σου είναι απαραίτητο / χρήσιμο. ΕΝΑ. μήπως απλά δεν βρήκες καλή home παρτίδα ΄στον θείο; εξού και τα προβλήματα στις αναβαθμίσεις σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Γεια παιδιά. Θέλω να αλλάξω τα windows 7 32bit σε 64bit. Τσέκαρα ότι ο επεξεργαστής μου μπορεί να τρέξει 64bit. Να περάσω επιτόπου 64bit ή να περάσω σε partition τα 64bit και να κάνω dual boot? Αν επιλέξω το πρώτο μπορώ να κρατήσω τα προγράμματα που έχω περασμένα ήδη ή πρέπει να τα εγκαταστήσω ξανά? Αν επιλέξω το δεύτερο μπορώ να κάνω το partition χωρίς να κάνω format? Αυτά Thanks in advance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Να περάσω επιτόπου 64bit ή να περάσω σε partition τα 64bit και να κάνω dual boot? Επιτόπου...θα ήταν το καλύτερο, αλλά... Αν επιλέξω το πρώτο μπορώ να κρατήσω τα προγράμματα που έχω περασμένα ήδη ή πρέπει να τα εγκαταστήσω ξανά? Μερικά ίσως να συνεχίζουν να τρέχουν από τον φάκελό τους αλλά γενικά θα πρέπει αν τα ξανά περάσεις όλα. Αν επιλέξω το δεύτερο μπορώ να κάνω το partition χωρίς να κάνω format? Ναι μπορείς, με πρόγραμμα για διαμερίσματα,π.χ. το MiniTool Partition Wizard Home Edition 7 κατεβάζοντας το bootable cd και ξεκινώντας τον Η/Υ από αυτό. Welcome in retreat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ναι μπορείς, με πρόγραμμα για διαμερίσματα,π.χ. το MiniTool Partition Wizard Home Edition 7 κατεβάζοντας το bootable cd και ξεκινώντας τον Η/Υ από αυτό. Welcome in retreat Να σε ρωτήσω κάτι μιας και είδα οτι το προτεινες και σε αλλον αυτό το πρόγραμμα... Έχει διαφορά αν η διαδικασια γινει μεσα απο τα windows??Να φτιάξεις νεο partition?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Όταν τα windows τρέχουν από έναν δίσκο τότε κανένα πρόγραμμα δεν μπορεί να έχει πλήρη πρόσβαση σε αυτόν τον δίσκο,για αυτό το προτείνω,αν και την αλλαγή μεγέθους θα την κάνει και μέσα από τα windows. Χώρια όλα τα άλλα καλούδια που έχει και που μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμα σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με την αλλαγή στα διαμερίσματα,όπως το rebuild mbr ή το partition recovery. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ok σε ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros100 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 64 bit Επειδή έχω χρόνια να ασχοληθώ με το λειτουργικό σύστημα ,θέλωντας να κάνω format βλέπω πως υπάρχουν 2 εκδόσεις των Windows 7 : 32bit & 64bit .. Ποια να προτιμίσω και γιατί ? Τον υπολιστή δεν τον θέλω για παιχνίδια αλλά για εργασίες και Internet . 64bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ριξε μια ματια στην ημερομηνια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα κάνω το partition. Wish me luck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα