aris1986 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Προγράμματα όπως sony vegas, adobe photoshop, corel paintshop,θα τρέχουν καλύτερα σε 64bit? , θα είναι αισθητή η διαφορά σε σχέση με τα 32bit? από μνήμη έχω 4GB οι παραπάνω εφαρμογές δε χρησιμοποιούν πάνω από 1GB στο σύστημα Ε ναι.Θα κανουν πιο γρηγορο rendering/processing/compressing κτλπ. η 64μπιτη εκδοση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek85 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ε ναι.Θα κανουν πιο γρηγορο rendering/processing/compressing κτλπ. η 64μπιτη εκδοση! από αυθεντικούς οδηγούς έχω μόνο στα windows vista 64bit , να προχωρήσω σε vista64bit ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 από αυθεντικούς οδηγούς έχω μόνο στα windows vista 64bit , να προχωρήσω σε vista64bit ? Πιθανοτατα θα λειτουργουν κανονικα και στα 7. Κανε τον κοπο να μαθεις εαν υπαρχει προβλημα με τους drivers και το hardware σου στα 7 x64. Ειναι προτιμοτερο να σπαταλησεις λιγο χρονο γι αυτο, παρα να βαλεις τα vista ενω μπορεις να βαλεις τα 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek85 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Πιθανοτατα θα λειτουργουν κανονικα και στα 7. Κανε τον κοπο να μαθεις εαν υπαρχει προβλημα με τους drivers και το hardware σου στα 7 x64. Ειναι προτιμοτερο να σπαταλησεις λιγο χρονο γι αυτο, παρα να βαλεις τα vista ενω μπορεις να βαλεις τα 7. Πέρασα τα 64bit windows 7 αλλά οι οδηγοί από το dvd δεν δούλεψαν, οπότε πέρασα τα vista 64bit όπου σε αυτά δούλεψαν κανονικά οι οδηγοί, το dvd με τους οδηγούς που έχω από την αγορά του είναι αποκλειστικά για vista 32bit kai 64bit, είμαι ευχαριστημένος από την λειτουργία τους υπάρχει αισθητή διαφορά από τα 32bit μόνο που χθες έπεσε απότομα το ρεύμα και έκλεισε απότομα, μετά ξεκίνησα με την επιλογή κανονική εκκίνηση, δεν έχω προβλήματα μέχρι τώρα από την διακοπή φαίνεται να μην επηρέασε το σύστημα, το μηχάνημα προστατεύεται από πρίζα ασφαλείας, με αυτή την διακοπή υπάρχει περίπτωση να μου προκύψουν προβλήματα στις προσεχείς μέρες? επίσης μπορεί να επηρέασε το σύστημα αρχείων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Πέρασα τα 64bit windows 7 αλλά οι οδηγοί από το dvd δεν δούλεψαν, οπότε πέρασα τα vista 64bit όπου σε αυτά δούλεψαν κανονικά οι οδηγοί, το dvd με τους οδηγούς που έχω από την αγορά του είναι αποκλειστικά για vista 32bit kai 64bit, Μπορουσες να ψαξεις και στα sites των vendors, για τυχον updates. μόνο που χθες έπεσε απότομα το ρεύμα και έκλεισε απότομα, μετά ξεκίνησα με την επιλογή κανονική εκκίνηση, δεν έχω προβλήματα μέχρι τώρα από την διακοπή φαίνεται να μην επηρέασε το σύστημα, το μηχάνημα προστατεύεται από πρίζα ασφαλείας, με αυτή την διακοπή υπάρχει περίπτωση να μου προκύψουν προβλήματα στις προσεχείς μέρες? επίσης μπορεί να επηρέασε το σύστημα αρχείων? Εαν ειχες προβλημα στο filesystem θα ειχε εμφανιστει. Εισαι οκ. Απ οτι φαινεται το ιδιο ισχυει και για τον σκληρο, μια και δεν εμφανιστηκε προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Πόση μνήμη έχεις κ τι επεξεργαστή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Παιδια εχω και εγω την ιδια απορια. να βαλω τα 32 ή τα 64Bit? Εχω τον Q6600 με 4GB DDR2 RAM. Η χρηση ειναι καθαρα bluray movies encoding και full unzipping. μονο αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Παιδια εχω και εγω την ιδια απορια. να βαλω τα 32 ή τα 64Bit? Εχω τον Q6600 με 4GB DDR2 RAM. Η χρηση ειναι καθαρα bluray movies encoding και full unzipping. μονο αυτα. Φυσικά και θα βάλεις τα 64bit!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Θα δω διαφορα δηλαδη; επισης, πρεπει οτι προγραμμα βαλω μετα να το κατεβασω σε 64bit εκδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ναι θα δεις διαφορές. Εγώ από την μετάβασή μου από 32bit σε 64bit, μπορώ να πω ότι το σύστημα τρέχει καλύτερα και πιό άνετα. Το καταλαβαίνεις κατά την χρήση του, δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλλιώς. Θα το καταλάβεις και μόνος σου. Όσο για τα προγράμματα που λες, να ξέρεις ότι σε windows 64bit μπορούν να τρέξουν τόσο 64bit προγράμματα, όσο και 32bit. Από κει και πέρα, όσα προγράμματα μπορείς να βρεις την 64bit έκδοσή τους, καλό είναι να το κάνεις. Θα τρέχουν και αυτά καλύτερα. edit: Να στο πω και αλλιώς. Δεν έχεις να χάσεις απολύτως τίποτα αν βάλεις τα 64Bit. Μόνο κερδισμένος θα βγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Oκ πειστικα,θα τα βαλω σιγουρα τα 64αρια! Το οτι 32bit προγραμματα τρεχουν κανονικα στα 64bit win7 ειναι σιγουρο; το επιβαβαινωνει και καποιος αλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ναι μην ανησυχείς. Εγω προσωπικά δεν έχω συναντήσει ποτέ θέμα ασυμβατότητας. Τώρα αν χρησιμοποιείς κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα, μπορείς να το ψάξεις αν θα τρέχει ή όχι. Αλλά 99% δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Σκέψου ότι στον δίσκο σου δημιουργούνται 2 φάκελοι. Program Files Program Files (x86) Στον δεύτερο πάνε τα προγράμματα που εγκαθιστάς και είναι 32bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexander1611 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 DualCore Intel Core 2 Duo E8400 Μνημες ram 4GB:2Χ Kingston 2G-UDIMM 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM θα βαλω τα windows 7 64-bit...αλλα δε ξερω ποια εκδοση...για gaming θελω πιο πολυ το pc...Home Premium-Professional-Ultimate??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 θα βαλω τα windows 7 64-bit...αλλα δε ξερω ποια εκδοση...για gaming θελω πιο πολυ το pc...Home Premium-Professional-Ultimate??? Δεν έχει διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Όποια βρεις. Ίδια είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα