Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Κράτα τα xp. Το μηχάνημα θα γίνει πιο αργό χωρίς να κερδίσεις απολύτως τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εχω εναν επεξεργαστη που υποστηριζει 64 αλλα επειδη εχω μονο 2gb ram θα βαλω 32αρια. Το θεμα ειναι πως σκεφτομαι μηπως μελλοντικα προστεσω αλλα 2 και παω στα 4. Σε αυτην την περιπτωση μπορω ευκολα να αναβαθμισω απο 32 σε 64 εκδοση λειτουργικου, η θα πρεπει να ξεκινησω φορματ, και επειτα νεα εγκατασταση και τα σχετικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εχω εναν επεξεργαστη που υποστηριζει 64 αλλα επειδη εχω μονο 2gb ram θα βαλω 32αρια. Το θεμα ειναι πως σκεφτομαι μηπως μελλοντικα προστεσω αλλα 2 και παω στα 4. Σε αυτην την περιπτωση μπορω ευκολα να αναβαθμισω απο 32 σε 64 εκδοση λειτουργικου, η θα πρεπει να ξεκινησω φορματ, και επειτα νεα εγκατασταση και τα σχετικα. Μονο format!Τιποτα αλλο δεν γινεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rohas Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 εάν αναφέρεσε στα Windows 7 βάλε από τώρα τα 64bit εάν αναφέρεσε σε άλλα λειτουργικά (ΧΡ/Vista) μείνε στα 32bit (ακόμα και εάν αναβαθμίσεις τη μνήμη σου στα 4Gb ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Βασικα Win8 Consumer Preview εβαλα, αλλα παλι τα ιδια ισχυουν περι μνημων. Απλως σαν να νομισα πως στο παρεςλθον ειχα διαβασει εδω μεσα πως η αναβαθμιση 32 σε 64 ειναι σαν να αλλαζεις πακετο. EDIT: Ακυρο, γιατι δεν εχει νοημα ουτως η αλλως επειδη μολις επιβεβαιωσω πως το λαπτοπ παιρνει μεχρι 2GB maximum. Γιατι τετοιος περιορισμος ρε γμτ... http://www.crucial.com/store/listparts.aspx?model=X51L&Cat=RAM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 ποιο laptop btw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Τιποτα μωρε μια μουφα που εχω απο το 2004. Ενα Asus (X52 PRO L, μονο PRO δεν ειναι, τεσπα), απλως επειδη επιτελους αποφασισα να το φορμαρω, το βλεπω πως εστρωσε κατα πολυ, και σκεφτομαι πως αν μπορουσα να βαλω ενα ακομα διπλο στικ και πηγαινα την ραμ στα 4GB συνολο θα μου εκανε ανετα για καθημερινη χρηση. Για να μην καθομαι να χρησιμοποιω το καινουριο που εχω που καει περισσοτερο ρευμα και ανεβαζει μεγαλυτερες θερμοκρασιες. ΥΓ. Εδω βεβαια λεει πως καμμια φορα μπορεις να ξεπερασεις το μεγιστο ενδεδειγμενο της εταιριας, αλλα τωρα να παρω την μνημη και τελικα να μην κανει και να σκορπισω τσαμπα χρηματα, δεν λεει... http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080517055905AAzB5nM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 ε ναι, είναι και ddr2, δεν αξίζει να το testάρεις, αν ήταν ddr3 θα την πούλαγες και πανεύκολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Οντως και κριμα γιατι το μηχανημα εχει στρωσει και με την 4αρα θα πεταγε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Τα Windows 7 32Bit είναι κατάλληλα για απλούς διπύρηνους υπολογιστές με 1 ή 2GB RAM.Τα 64Bit είναι κυρίως για τετραπύρηνους με 4+ GB RAM.Εγώ έχω ένα τετραπύρηνο στα 3.2Ghz με 8GB RAM και τα 64Bit τα δίνουν όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourtias Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Να ρωτήσω κι εγώ γιατί πρόκειται να φορμάρω ένα PC του γιού μου για παιχνίδια με C2duo E6600 και 4γίγα τί να προτιμήσω 64 ή 32 Win7; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 64bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourtias Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 ευχαριστώ παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek85 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Προγράμματα όπως sony vegas, adobe photoshop, corel paintshop,θα τρέχουν καλύτερα σε 64bit? , θα είναι αισθητή η διαφορά σε σχέση με τα 32bit? από μνήμη έχω 4GB οι παραπάνω εφαρμογές δε χρησιμοποιούν πάνω από 1GB στο σύστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα