Προς το περιεχόμενο

Windows 7 32bit VS 64bit - ποιο να προτιμήσω, γιατί, ιδιαιτερότητες, απορίες

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχω εναν επεξεργαστη που υποστηριζει 64 αλλα επειδη εχω μονο 2gb ram θα βαλω 32αρια. Το θεμα ειναι πως σκεφτομαι μηπως μελλοντικα προστεσω αλλα 2 και παω στα 4. Σε αυτην την περιπτωση μπορω ευκολα να αναβαθμισω απο 32 σε 64 εκδοση λειτουργικου, η θα πρεπει να ξεκινησω φορματ, και επειτα νεα εγκατασταση και τα σχετικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω εναν επεξεργαστη που υποστηριζει 64 αλλα επειδη εχω μονο 2gb ram θα βαλω 32αρια. Το θεμα ειναι πως σκεφτομαι μηπως μελλοντικα προστεσω αλλα 2 και παω στα 4. Σε αυτην την περιπτωση μπορω ευκολα να αναβαθμισω απο 32 σε 64 εκδοση λειτουργικου, η θα πρεπει να ξεκινησω φορματ, και επειτα νεα εγκατασταση και τα σχετικα.

Μονο format!Τιποτα αλλο δεν γινεται...

εάν αναφέρεσε στα Windows 7 βάλε από τώρα τα 64bit

εάν αναφέρεσε σε άλλα λειτουργικά (ΧΡ/Vista) μείνε στα 32bit (ακόμα και εάν αναβαθμίσεις τη μνήμη σου στα 4Gb :mrgreen: )

Βασικα Win8 Consumer Preview εβαλα, αλλα παλι τα ιδια ισχυουν περι μνημων. Απλως σαν να νομισα πως στο παρεςλθον ειχα διαβασει εδω μεσα πως η αναβαθμιση 32 σε 64 ειναι σαν να αλλαζεις πακετο.

EDIT: Ακυρο, γιατι δεν εχει νοημα ουτως η αλλως επειδη μολις επιβεβαιωσω πως το λαπτοπ παιρνει μεχρι 2GB maximum. Γιατι τετοιος περιορισμος ρε γμτ...

http://www.crucial.com/store/listparts.aspx?model=X51L&Cat=RAM

Τιποτα μωρε μια μουφα που εχω απο το 2004. Ενα Asus (X52 PRO L, μονο PRO δεν ειναι, τεσπα), απλως επειδη επιτελους αποφασισα να το φορμαρω, το βλεπω πως εστρωσε κατα πολυ, και σκεφτομαι πως αν μπορουσα να βαλω ενα ακομα διπλο στικ και πηγαινα την ραμ στα 4GB συνολο θα μου εκανε ανετα για καθημερινη χρηση. Για να μην καθομαι να χρησιμοποιω το καινουριο που εχω που καει περισσοτερο ρευμα και ανεβαζει μεγαλυτερες θερμοκρασιες.

ΥΓ. Εδω βεβαια λεει πως καμμια φορα μπορεις να ξεπερασεις το μεγιστο ενδεδειγμενο της εταιριας, αλλα τωρα να παρω την μνημη και τελικα να μην κανει και να σκορπισω τσαμπα χρηματα, δεν λεει...

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080517055905AAzB5nM

• Super Moderators

ε ναι, είναι και ddr2, δεν αξίζει να το testάρεις, αν ήταν ddr3 θα την πούλαγες και πανεύκολα...

Τα Windows 7 32Bit είναι κατάλληλα για απλούς διπύρηνους υπολογιστές με 1 ή 2GB RAM.Τα 64Bit είναι κυρίως για τετραπύρηνους με 4+ GB RAM.Εγώ έχω ένα τετραπύρηνο στα 3.2Ghz με 8GB RAM και τα 64Bit τα δίνουν όλα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Να ρωτήσω κι εγώ γιατί πρόκειται να φορμάρω ένα PC του γιού μου για παιχνίδια με C2duo E6600 και 4γίγα τί να προτιμήσω 64 ή 32 Win7;

Προγράμματα όπως sony vegas, adobe photoshop, corel paintshop,θα τρέχουν καλύτερα σε 64bit? , θα είναι αισθητή η διαφορά σε σχέση με τα 32bit? από μνήμη έχω 4GB

οι παραπάνω εφαρμογές δε χρησιμοποιούν πάνω από 1GB στο σύστημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...