aris1986 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 64 bit και αγιος ο θεος απο 4gb και πανω.Μην σου πω και 3gb. Ta 32 bit καλα μας υπηρετησαν/μας υπηρετουν σε καποιες περιπτωσεις αλλα καιρος να μεινουν στο παρελθόν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvamv Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Παντως τα win 7 64bit σε ένα notebook με su2300 1.2ghz και 5gb ram έχω την αισθηση ότι είναι πιο αργά απο ότι όταν ειχα τα 32bit .σιγουρα αργουν περισσότερο να ανοιξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ε ναι, διότι η "ταχύτητα" ενός λειτουργικού φαίνεται από το bootάρισμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Παντως τα win 7 64bit σε ένα notebook με su2300 1.2ghz και 5gb ram έχω την αισθηση ότι είναι πιο αργά απο ότι όταν ειχα τα 32bit .σιγουρα αργουν περισσότερο να ανοιξουν Όταν κάνει boot και ανοίγει ο υπολογιστής,επί της ουσίας μεταφέρει δεδομένα από το σκληρό δίσκο στη ραμ. Επειδή έχεις περισσότερη ραμ την οποία μπορεί να χρησιμοποιείσει το σύστημα,τη γεμίζει με περισσότερες πληροφορίες από ότι θα γέμιζε με 32bit. Άρα το αρχικό loading κρατάει λίγο περισσότερο. Αλλά μετά έχεις περισσότερα πράγματα ήδη φορτωμένα στη μνήμη,και έτσι όταν θα θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις δε θα χρειάζεται να κάνουν loading ξεχωριστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μια απορία έχω : windows 64bit μπορουν να ανοιξουν προγραμματα που υποστηριζουν 32bit?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, μπορούν (εκτός από κάποια εξειδικευμένα προγράμματα που συνήθως υπάρχουν και σε έκδοση 64bit). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros100 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 γεια σας παιδια δεν ξερω αν ειμαι στο σωστό θεμα αλλα εχω ενα πρόβλημα που πρεπει να το διορθώσω.πριν λιγη ωρα πήγα να κανω εγκατάσταση των windows 7 ultimate μετα απο format και λιγο πριν τελειώσει η εγκαταστση σταμάτησε, και μου γραφει οτι (δεν γινετε να ολοκλιροθει η εγκατασταση λογο σφάλματος και κλείνω το παραθυράκι και μου κανει επανεκκίνηση και ξανα βγαζει το παραθιρακι του σφαλματος..δοκιμασα να ξαναβαλω το dvd των windows αλλα οταν το βαζω δείχνει μαυρη τιν οθονη και μετα απο κανα 5λεπτο κανει παλι επανακηνηση .. αυτο κανει σινεχεια .. ουτε με το BIOS εβγαλα ακρη .. παντος τα windows ξερω οτι ειναι καλα γιατι ειχα στο λαπτοπ εδω και πολυ καιρο και δεν ειχα πρόβλημα.... μήπως υπάρχει κάποια λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σε όλους Υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε και τα 32bit και τα 64bit σε έναν υπολογιστή με έναν σκληρό χωρίς partition? Ρωτάω γιατί ένα φιλαράκι μου έχει λαπτοτ dell με 4gb ram και έχει ήδη εγκατεστημένα τα win 7 64 bit. Απλά θέλει να περάσει ένα πρόγραμμα για την δουλειά του που μπαίνει μόνο σε 32 bit. Μπορούμε να τα έχουμε ταυτόχρονα και να επιλέγει όποιο θέλει πριν την έναρξη? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σε όλους Υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε και τα 32bit και τα 64bit σε έναν υπολογιστή με έναν σκληρό χωρίς partition? Ρωτάω γιατί ένα φιλαράκι μου έχει λαπτοτ dell με 4gb ram και έχει ήδη εγκατεστημένα τα win 7 64 bit. Απλά θέλει να περάσει ένα πρόγραμμα για την δουλειά του που μπαίνει μόνο σε 32 bit. Μπορούμε να τα έχουμε ταυτόχρονα και να επιλέγει όποιο θέλει πριν την έναρξη? Ευχαριστώ Δεν χρειάζεται να περάσει τα 32μπιτα... δουλεύει στα x64 κανονικά (κατά 99.9%) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Το πρόγραμμα είναι πολύ εξειδικευμένο (κατασκευή κουζίνας και επίπλων κλπ) και όταν πήγα να του το κάνω install μου είπε ότι δεν είναι συμβατό με το λειτουργικό επειδή είναι στα 64bit... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δεν μου έχει τύχει ακόμα να μην μπορώ να περάσω 32bit εφαρμογή σε 64bit Windows Seven. Όχι ότι σε βοηθάει τώρα αυτό που λέω αλλά κουβέντα να γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ούτε σε μένα. Γιατί όμως να αναφέρει πρόβλημα συμβατότητας με 64bit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μήπως πάει να εγκαταστήσει και κάναν driver ή κάτι του συστήματος... εκεί πάει το μυαλό μου. Πάντως δεν νομίζω να γίνεται αυτό που λες με x32 & x64 σε ένα partition. Virtual Box θα του έκανε για την δουλειά που θέλει; Δοκίμασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Οκ ευχαριστώ. Μάλλον θα δοκιμάσω να το περάσω σε ένα παλιό λαπτοπ που έχει xp και είναι 32bit να δω τι παίζει... Αν το κάνει εγκατάσταση, θα του κάνω partition και θα του περάσω και τα win7 32 bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexkoukou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 εχω τα 32bit και ο επεξεργαστης που εχω υποστιριζει και 64bit πως μπορω να τα αλλαξω χωρις να κανω αλλαηγη σε τιποτα μεσα στο pc μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα