dimitrisOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 στο ένα μπαίνουν τα 64bit programs και στο άλλο τα 32bit ναι το ξερω αλλα λεω εκτος απο αυτο εχουν καμοια αλλη διαφορα ; μαλον δεν το διατυπωσα σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 δεν νομίζω να υπάρχει άλλη διαφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 α ΟΚ ευχαριστω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amanite_FX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Διαφορές 32 bit vs 64 bit . Η μεγαλύτερη διαφορά που έχει το 64 bit και βλέπετε αύξηση ταχύτητας είναι η έλειψη HAL(Hardware Abstraction Layer) Στα 32 bit η MS ΔΕΝ δινει απευθείας πρόσβαση μέσα απο το ring 0 (Kernel) στις συσκευές. Για αυτό και υπάρχει ο HAL ο οποίος αναλαμβάνει να μεταφράσει αυτό που λέι ο Driver στις συσκευές. Για αυτό και υπάρχουν όλων των ειδών Drivers. Στα 64 bit η MS επειδή ήθελε να έχει πραγματικές επιδόσεις δίνει πρόσβαση στις συσκευές, ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙ οι drivers να έχουν περάσει WHQL(Windows Hardware Quality Labs) με αποτέλεσμα να εκτοξεύονται οι επιδόσεις. Απο πλευράς applications τώρα , μία εφαρμογή 32 bit θα δουλέψει σε 64 bit ,μέσω του WoW (όχι World of Warcraft) Windows on Windows, με τους γνωστούς περιορισμούς , 1,8 gb max allocated ram κτλ κτλ. Για το αν έχει διαφορά στις επιδόσεις μια εφαρμογή 64bit εξαρτάτε όπως ανέφερε και ένα παλικάρι εάν είναι native 64 bit ή εάν απλά την κάναν compile σε 64bit. ΥΣ1: Σε καμία περίπτωση τα windows 7 είναι απλά ένα λειτουργικό με άλλο interface ,50 εκατομύρια γραμμές κώδικα το επιβεβαιώνουν και 120-130 ευρώ δεν είναι πολλα για να τα αγοράσετε Και τωρα νομιζεις οτι οι πολλοι καταλαβαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Αναλόγως το target audience. Φυσικά είναι στοχευμένο για 200+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parispau Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το pc μου από windows 7 32bit που έχω τώρα σε 64bit. Έχω Desktop αγορασμένο από τα Multirama με μερικές αναβαθμίσεις από εμένα. Οι ερωτήσεις που θέλω να κάνω είναι: 1: Το κλειδί που ήρθε μαζί με τον υπολογιστή θα λειτουργεί στα 64bit; 2: Τα drivers θα πρέπει να τα κατεβάσω ΟΛΑ ένα ένα, ή(όπως και άκουσα) στα Windows 7 εντοπίζονται αυτόματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Το κλειδι θα παιζει, εφοσον μιλαμε για την ιδια εκδοση του λειτουργικου, πχ απο 32αρια home premium σε 64αρια home premium. Αυτο που ακουσες για τους drivers ισχυει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parispau Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ωραία! thank you! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Εγω με 32 bit ειχα 3,25ωφέλιμη μνημη και τωρα με 64 bit εχω 3,75 ωφέλιμη μνημη.δεν ειναι και μεγαλη διαφορα πιστεύω.επίσης παρατήρησα έγινε πιο αργο οταν φορτωνει τα windows . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ενσωματωμένη κάρτα γραφικών? ενεργοποιημένο με memory remap? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ενσωματωμένη κάρτα γραφικών? ενεργοποιημένο με memory remap? Aν αναφερεσαι σε μενα ναι ενσωματωμένη καρτα γραφικων εχω .το memory remap δεν ξερω αν ειναι εργοποιημενο η απο που ενεργοποιειται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Aν αναφερεσαι σε μενα ναι ενσωματωμένη καρτα γραφικων εχω .το memory remap δεν ξερω αν ειναι εργοποιημενο η απο που ενεργοποιειται λογικό να μην βλέπει και τα 4gb, μερικά από αυτά καβατζώνονται από την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 λογικό να μην βλέπει και τα 4gb, μερικά από αυτά καβατζώνονται από την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών... οσο για το memory remap εψαξα αλλα δεν το βρηκα στο βιος καπου. οποτε λες να ξαναγυρισω στα 32??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 για να μην υπάρχει σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο πάντα, πράγμα καλό... γιατί να ξαναγυρίσεις? αν/όταν αποφασίσεις να βάλεις κι άλλη ram θα ξαναπερνάς πάλι τα 64bit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
partblah1990 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 πολύ χρήσιμο θέμα ......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα