Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ok απλος ειχα την εντυπωση οτι η drivers επρεπε να ειναι μονο 64μπιτοι.και τοτε αφου υποστιριζοντε πλιρος οι 32μπιτες εφαρμογες και σχεδον ολοι οι επεξεργαστες σημερα ειναι 64μπιτει γιατι βγενουν και 32μπιτα λητουργικα και ειναι και επικρατεστερα;

Δημοσ.

Για την έκδοση δε μου απαντήσατε.Η professional αρκεί; διότι το κόστος της Ultimate είναι αλλού για αλλού και δεν ειμαστε για τέτοια έξοδα.

Ε,δεν μπορούμε να ξέρουμε εμείς τι θέλεις εσύ από τα windows σου,πως να το κάνουμε;

Δες εδώ τι διαφορές υπάρχουν και κρίνε μόνος σου.

http://windows.microsoft.com/el-GR/windows7/products/compare

Δημοσ.

@mainboardER

A καπου μπερδευόμαστε.

Οι drivers=οδηγοι πρεπει να ειναι ΜΟΝΟ 64μπιτοι. Αλλο οι οδηγοί,άλλο τα προγράμματα.

Πχ αν είχες μια συσκευή παλιά και ειχε μονο 32μπιτ οδηγούς,δε θα λειτουργούσε στα 64μπιτα.

Τα προγράμματα/εφαρμογές 32μπιτ λειτουργούν (η πλειάδα των) στα 64μπιτ. (γιαυτό οταν εγκατασταθούν δημιουργουν 2 φακέλους στα program files αν δεν απατωμαι,τον κανονικο και τον Χ86)

Οχι και επικρατέστερα...Οτι λαπτοπ κυκλοφορεί πχ με 4GB ram, έχει 64μπιτ εργοστασιακά.

Ε,δεν μπορούμε να ξέρουμε εμείς τι θέλεις εσύ από τα windows σου,πως να το κάνουμε;

Δες εδώ τι διαφορές υπάρχουν και κρίνε μόνος σου.

http://windows.microsoft.com/el-GR/windows7/products/compare

ultimate=τζαμπα λεφτα απ'οτι βλέπω.

Δημοσ.

ok απλος ειχα την εντυπωση οτι η drivers επρεπε να ειναι μονο 64μπιτοι.και τοτε αφου υποστιριζοντε πλιρος οι 32μπιτες εφαρμογες και σχεδον ολοι οι επεξεργαστες σημερα ειναι 64μπιτει γιατι βγενουν και 32μπιτα λητουργικα και ειναι και επικρατεστερα;

Για των ίδιο λόγο που οι περισσότεροι έχουν ακόμα XP,αν έχεις κάτι και δουλεύει καλά ,όπως όλοι σχεδόν μέχρι τώρα είχαν 32bit λειτουργικό,δεν το αλλάζεις εύκολα,ο,τι και να σου λένε.

Δημοσ.

ultimate=τζαμπα λεφτα απ'οτι βλέπω.

ποιος μηλισε για λευτα; :X

Για των ίδιο λόγο που οι περισσότεροι έχουν ακόμα XP,αν έχεις κάτι και δουλεύει καλά ,όπως όλοι σχεδόν μέχρι τώρα είχαν 32bit λειτουργικό,δεν το αλλάζεις εύκολα,ο,τι και να σου λένε.

θελω να πω πως αφου ιπαρχει πληρης συμβατοτητα με 64μπιτες εφαρμογες δεν θα επρεπε η microsoft αν συνεχιζει να βγαζει δυο εκδοσεις
Δημοσ.

ποιος μηλισε για λευτα; :X

θελω να πω πως αφου ιπαρχει πληρης συμβατοτητα με 64μπιτες εφαρμογες δεν θα επρεπε η microsoft αν συνεχιζει να βγαζει δυο εκδοσεις

Οταν εκτιμήσεις κάτι,κατ'εμέ πρεπει να το πληρώσεις. Κι εφόσον ο Η/Υ βγάζει και δουλειά,δε θέλω να ειμαι σε φάση "α κατέβασα μια ενημερωση Χ,κάτι επαθε,κλειδωσε και μπλα μπλα μπλα".

Σκάς 120-140ε πόσο έχει και κοιμάσαι ήσυχος.

Οπως πληρωσα τα ΧΡ για το γραφείο,έτσι θα ξαναπληρώσω τα 7.

Φυσικά ο καθείς όπως το βλέπει :rolleyes:

Δημοσ.

οπως ειπες και εσι οπως το βλεπει ο καθενας.εγω πχ δεν ειναι οτι τσιγκουνευομε η δεν εχω να τα δοσω αλλα δεν γουσταρω να πλιροσω ενα λητουργικo 10+ ετων που μονο αλαγες στο interface εχει να μου προσφερει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα. εχω τον athlon ii x4 640 στα 3ghz και 6gb ram. αν βαλω τα 64bit windows 7 ultimate θα δω διαφορα απο τα 32bit που εχω τωρα η δεν αξιζει? ευχαριστω!!

Δημοσ.

Με τα 32bit που χεις τώρα εκμεταλλεύεσαι περίπου τη μισή μνήμη σου. Οπότε αν μπορείς, βάλε τα 64bit.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά επειδή είναι πάρα πολλές οι σελίδες για να τις ψάξω όλες μπορείτε να μου λύσετε μια απορία?

Έχω ένα υπολογιστή με 4GB ram και η motherboard δεν υποστηρίζει περισσότερα (είναι παλιά) να βάλω Windows 7 32bit ή 64bit?

Γιατί λένε οτι τα χ64 χρειάζονται περισσότερη μνήμη απο τα x86.Ποιά να διαλέξω?

Δημοσ.

Το ξέρω ότι εκμεταλευεται όλη τη μνήμη με τα x64 αλλά επειδή τα x64 χρειάζονται περισσότερη μνήμη (minimum 2GB) μήπως είναι καλύτερα (πιο ελαφριά) τα x86 με τη μνήμη που διαθετω; Αν έχει κάποιος εμπειρία από αυτό το θέμα ας μου πει please!

iphone.png

• Moderators
Δημοσ.

Σε συμφερει να βαλεις x64, καθως τα ~600-700mb extra που θα σου αναγνωρισουν, σιγουρα ειναι πολυ περισσοτερα απο τα mb που θα σου 'φανε' σαν 64bit.

Δημοσ.

Η διαφορά στην έξτρα απαίτηση μνήμης είναι μικρή και υπερκαλύπτεται από την ποσότητα μνήμης που θα κερδίσεις. Όπως αναφέρει ο @Gi0, στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι κοντά στα 700MB, αλλά έχω δει και περιπτώσεις hardware setups με ωφέλιμη μνήμη μόλις 2.75GB από τα 4 εγκατεστημένα, άρα το κέρδος μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Μετά, υπάρχει κι ένας άλλος παράγοντας που τα περισσότερα μηνύματα στο παρόν topic δεν τον λαμβάνουν υπ' όψιν και συνήθως περιστρέφονται μόνο γύρω από την εκμεταλλεύσιμη ποσότητα μνήμης: Υπάρχει κέρδος και στις επιδόσεις. Τόσο πρωτογενές (Windows kernel + services) όσο και δευτερογενές (τρίτες εφαρμογές που είναι γραμμένες ως native 64μπιτες εφαρμογές). Δε συμβαίνει με όλες τις εφαρμογές, παίζει πάντα ρόλο και η φύση του κώδικα και των tasks που εκτελεί ο κώδικας. Αλλά σε όσες συμβαίνει, το κέρδος δεν είναι αμελητέο. Υπάρχουν περιπτώσεις με speedups της τάξεως του +30%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...