magikos7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΩΝΙΑ ΠΩΛΛΑ..ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ ΜΟΝΩ..ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ 32bit h 64bit??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΩΝΙΑ ΠΩΛΛΑ..ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ ΜΟΝΩ..ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ 32bit h 64bit??? Ριξε μια ματια http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/32-bit-and-64-bit-Windows-frequently-asked-questions# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΩΝΙΑ ΠΩΛΛΑ..ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ ΜΟΝΩ..ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ 32bit h 64bit??? Χρόνια πολλά και σε εσένα. Για την ορθογραφία δεν μπορώ να σου πω τίποτα άλλο από το να προσπαθήσεις περισσότερο.. Για τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ όμως θα σε παρακαλέσω να μην τα ξαναχρησιμοποιήσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Το microsoft office 2010 x86, τρεχει σε win64? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Το microsoft office 2010 x86, τρεχει σε win64? Ναι,απροβληματιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Παντως, καταληγουμε οτι αλλα 32μπιτα προγραμματα λειτουργουν απροβληματιστα και στα 64bit, και αλλα δεν λειτουργουν καθολου. Τα λεω σωστα? Νομιζω παλια ειχα δοκιμασει 32μπιτο nod32 να το βαλω σε win64 και δεν μπορεσε να εγκατασταθει. Τελικα τι ισχυει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Παντως, καταληγουμε οτι αλλα 32μπιτα προγραμματα λειτουργουν απροβληματιστα και στα 64bit, και αλλα δεν λειτουργουν καθολου. Τα λεω σωστα? Ναι,αν και τα δευτερα αποτελουν την συντριπτικη μειονοτητα. Νομιζω παλια ειχα δοκιμασει 32μπιτο nod32 να το βαλω σε win64 και δεν μπορεσε να εγκατασταθει.Τελικα τι ισχυει? Ναι, δεν μπορει να γινει εγκατασταση επειδη οι δημιουργοι του εχουν φροντισει να βγαλουν εκδοση για 64 bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 32bit=4gb ram max 64bit=οργασμος της ram.καπου ειχα διαβασει για τα 7 παντα οτι σηκωνουν μεχρι 80(!) Αν υπήρχαν και μητρικές που έβγαζαν τόσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Αν υπήρχαν και μητρικές που έβγαζαν τόσο... τα Windows 7 Pro, Ultimate/Enterprise υποστηρίζουν μέχρι 192GB RAM... προφανώς υπάρχουν μητρικές που βγάζουν τόσο και παραπάνω! http://www.supermicro.com/products/motherboard/Xeon1333/#1366 δες εδώ λίστα με multi socket μητρικές για Xeon που παίρνουν μέχρι 192GB και 288GB Ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Πλάκα μου κάνεις..!!! Πω πω... Εγώ ήξερα μέχρι 24GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ ήξερα μέχρι 24GB Σε end user desktop προφανως Καμια σχεση δηλαδη με τα θηρια στο link που ποσταρε ο Thresh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 σε desktop οι Sandybridge s1155 πλέον παίρνουν έως και 32GB ram και λογικά οι s2011 θα παίρνουν ακόμα παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ενας γνωστος μου παρηγγειλε αυτο εδω το μοντελο (συγχωρεστε με για την αθλια φωτο, αλλα αθλιο ηταν το φυλλαδιο τους-αυτο που εχουν ανεβασει online) http://img196.imageshack.us/img196/2990/tosm.jpg Μπορει καποιος να μου πει τι εννοει(αν μπορει καποιος να καταλαβει φυσικα) με αυτο που γραφει διπλα απο το λειτουργικο '1 year'? Θα 'ληξουν' τα win7 σε 1 ετος; Εχω ακουσει για trial λογισμικο, αλλα οχι για trial λειτουργικο!!!!!!!! Τι σημαινει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Θα 'ληξουν' τα win7 σε 1 ετος; Προφανως οχι.Υποθετω πως εννοει την εγγυηση του υπολογιστη. Εχω ακουσει για trial λογισμικο, αλλα οχι για trial λειτουργικο!!!!!!!! Τα 7 αν τα κανεις εγκατασταση χωρις serial,εχεις ενα trial του λειτουργικου για 30 ημερες, το οποιο μπορει να γινει extend νομιμα μεχρι 120 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hunter2000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά έχω αγοράσει τα windows 7 pro 32 bit DSP και σκέφτομαι να βάλω τα 64 bit, η έκδοση των 64 bit, βρίσκεται στο ίδιο DVD; ή θα πρέπει να αγοράσω πάλι το λειτουργικό στα 64 bit; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα