Προς το περιεχόμενο

Windows 7 32bit VS 64bit - ποιο να προτιμήσω, γιατί, ιδιαιτερότητες, απορίες

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

με λιγα λογια το ultimate εχει μονο το συστημα με την προστασια παραπανω.Αμα βαλω το ultimate θα ειναι πιο βαρυ απο το proffessional ή το ιδιο?

Ναι τα ultimate ειναι 2 κιλα βαρυτερα απο τα proffessional. :lol:

Πλακα κανω.Οχι ,τι βαρυτερα και ελαφρυτερα.Το ιδιο πραγμα ειναι.Μονο τα ultimate εχουν καποια features παραπανω.Τα ultimate βαλε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ρε παιδια ,εβαλα τα 7αρια και ενω ειναι μια χαρα εχω ενα προβλημα.Τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας ,ειναι πολυ μεγαλα αν και η αναλυση που του εχω βαλει ειναι ιδια με αυτη που ειχα στα xp[1680χ1050].Γιατι?Εχω περασει τους τελευταιους drivers της καρτας μου[4850]

Μια ερωτηση ακομα.Οταν αφηνω το pc μονο του πανω απο 10 λεπτα ,μου κανει αποσυνδεση τον χρηστη μου και με πεταει στο περιβαλλον που λεει να πατησω στο εικονιδιο του χρηστη μου για να μπω.Εγω δεν το θελω αυτο,πως το βγαζω?Δεν μιλαω για την προφυλαξη οθονης.

Μια ερωτηση ακομα.Στην αξιολογηση ,μου βγαζει 5,2,τοσο χαλια ειναι το pc?Ολα ειναι στα 7,2 και μονο ο σκληρος ειναι στο 5[γαιτι τοσο χαμηλα?],αμα παρω εναν ssd θα δω τρομερες διαφορες[στο ποσο γρηγορα ανοιγουν οι φακελοι ,το λειτουργικο και γενικα?]?

Ναι θα δεις ορατές διαφορές αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να δικαιολογείται το ποσό που θα πληρώσεις κατά τη γνώμη μου. Θα λεγα να περιμένεις λίγο ακόμα.

Όχι ότι είναι αξιόπιστο κριτήριο αλλά λογικά θα δεις >7 στο windows experience index για τον SSD.

Μια ερωτηση ακομα.Στην αξιολογηση ,μου βγαζει 5,2,τοσο χαλια ειναι το pc?Ολα ειναι στα 7,2 και μονο ο σκληρος ειναι στο 5[γαιτι τοσο χαμηλα?],αμα παρω εναν ssd θα δω τρομερες διαφορες[στο ποσο γρηγορα ανοιγουν οι φακελοι ,το λειτουργικο και γενικα?]?

Σίγουρα οι SSD κάνουν μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα - ο μαγνητικός σκληρός δίσκος, λόγω κινητών μερών, ήταν αδύνατον να αυξηθεί η ταχύτητά του τόσο γρήγορα όσο οι επεξεργαστές, οι μνήμες και οι κάρτες γραφικών.

Από εκεί και πέρα, όμως, η αξιολόγηση της Microsoft είναι μια μπουδα και μισή. Καλύτερα θα ήταν να τρέξεις κανένα επαγγελματικό Benchmark, αν σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις του υπολογιστή σου.

Το ακόμα καλύτερο, αν όλα τα παιχνίδια σου παίζουν καλά στην ανάλυση που θέλεις (γιατί τα παιχνίδια είναι συνήθως τα βαρύτερα προγράμματα που τρέχει ένας μη-επαγγελματίας), είναι να μην ασχοληθείς καν με benchmark, δεν αξίζει τον κόπο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

ρε παιδια μια βοηθεια γιατι νεος στα 7 (eng)

μου εχει βγαλει στην αρχη οταν ανοιγω τον Η/Υ να κανω log in με ενα κωδικο που εβαλα κατα την εγκατασταση

πως μπορω να το αλλαξω και να μην μου ζητα να κανω Log in???????

ρψαξα εκει στο control panel αλλα δεν βρηκα ακρη

• Moderators
ρε παιδια μια βοηθεια γιατι νεος στα 7 (eng)

μου εχει βγαλει στην αρχη οταν ανοιγω τον Η/Υ να κανω log in με ενα κωδικο που εβαλα κατα την εγκατασταση

πως μπορω να το αλλαξω και να μην μου ζητα να κανω Log in???????

ρψαξα εκει στο control panel αλλα δεν βρηκα ακρη

Για δοκιμασε

Start-->Run-->control userpasswords2-->Εnter και εκει απενεργοποιησε το

"Users must enter a username mpla mpla mpla"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει εξαφανιστεί η γραμμή γλώσσας από την taskbar. Μπορεί να μου πει κάποιος πώς την επαναφέρω?

Στις γραμμές εργαλείων η γραμμή γλώσσας δεν εμφανίζεται.

Επεξ/σία από VampireKiSS

Γεια χαρα παίδες ! !Μια ερώτηση!

Σκεφτομαι να αλλάξω απο windows xp σε 7...το μόνο θέμα που με απασχολεί είναι αν τα προγράμματα που είχα στα xp παίζουν και στα 7...(nero,διαφορα που είχα για download,corel,photoshop τα γνωστα προγραμματα που εχουν ολοι πανω κατω για απλη χρηση ) Θα παίζουν αυτα??

• Moderators
Γεια χαρα παίδες ! !Μια ερώτηση!

Σκεφτομαι να αλλάξω απο windows xp σε 7...το μόνο θέμα που με απασχολεί είναι αν τα προγράμματα που είχα στα xp παίζουν και στα 7...(nero,διαφορα που είχα για download,corel,photoshop τα γνωστα προγραμματα που εχουν ολοι πανω κατω για απλη χρηση ) Θα παίζουν αυτα??

Υeap.Ακομα και αν δεν παιζει καποια συγκεκριμενη εκδοση τους που εχεις τωρα, το πιθανοτερο ειναι να υπαρχει ηδη αναβαθμιση η οποια ειναι συμβατη με τα 7.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...