antreaslam Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) ερώτηση (κρίσεως): αποφάσισα να γίνω ...νόμιμος! και να αγοράσω τα νέα windows 7 (μεταχειρισμένα όμως)! η εκδοση που εχω βρει ειναι η full retail. ερώτηση: υπάρχει κάποιο πρόβλημα που ενδεχομένως να μη μπορώ να φανταστώ, στην αγορά τους από άλλον χρήστη? Επίσης, σε περίπτωση που ο προηγούμενος χρήστης τα εχει ηδη περασμένα σε δικό του πισί, τι συμβαίνει? ΥΓ: και μια ερώτηση: με 2γιγα ΡΑΜ, επεξεργαστη τον Ε4600 (2,4 διπυρηνο), αξίζει να βάλω την 64μπιτη εκδοση? ή να παρω αλλα 2 γιγα ΡΑΜ? ΥΓ2: ακόμα μία...Έχοντας νόμιμα windows 7, αλλά δανεικά office...φαίνομαι? Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2010 από antreaslam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 any...help to my small questions? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 mariadionysiou γιατί δεν βάζεις και διεύθυνση και τηλέφωνο ,να στείλεις ένα e-mail στην υπηρεσία προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων με την ίδια ερώτηση; Κοινός ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΚΟΡΊΤΣΙ; antreaslam Όταν αγοράζεις windows αιτώ που αγοράζεις ουσιαστικά είναι η άδεια χρήσεις, αν ο προηγούμενος χρησιμοποιησε ήδη την άδεια τότε είσαι πάλη παράνομος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 antreaslam Όταν αγοράζεις windows αιτώ που αγοράζεις ουσιαστικά είναι η άδεια χρήσεις, αν ο προηγούμενος χρησιμοποιησε ήδη την άδεια τότε είσαι πάλη παράνομος. theELF, το ερώτημα είναι, ότι εφόσον εγώ έχω στα χέρια μου πιστοποιητικό, απόδειξη, s/n, κλπ κλπ, τότε, ο αλλος έχει υποκλέψει τα στοιχεία (ΑΝ υποθέσουμε οότι το εχει κανει δηλαδή)! Και εκτός αυτού, σε αυτό που λες, πρέπει να την χρησιμοποιεί ταυτόχρονα με μενα. Αν την εχει χρησιμοποιήσει πριν απο μενα την αδεια, και τα εχει απεγκαταστησει, τότε δε νομίζω να παίζει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Είναι όντος περίπλοκο το ζήτημα αλλά γενικά όποιος έχει αγοράσει πρώτος και από την microsoft την άδεια αυτός είναι νόμιμος,δεν μπορείς να αγοράσεις νόμιμη άδεια από δεύτερο χέρι πολύ απλά επειδή δεν έχει κανείς το δικαίωμα να πουλήσει άδεια χρήσεις τον windοws πέρα από την microsoft, κατά το πέρασμα της άδειας στέλνεις πληροφορίες για το σύστημα σου στην microsoft οπότε γνωρίζει αν είσαι νόμιμος η όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Είναι όντος περίπλοκο το ζήτημα αλλά γενικά όποιος έχει αγοράσει πρώτος και από την microsoft την άδεια αυτός είναι νόμιμος,δεν μπορείς να αγοράσεις νόμιμη άδεια από δεύτερο χέρι πολύ απλά επειδή δεν έχει κανείς το δικαίωμα να πουλήσει άδεια χρήσεις τον windοws πέρα από την microsoft, κατά το πέρασμα της άδειας στέλνεις πληροφορίες για το σύστημα σου στην microsoft οπότε γνωρίζει αν είσαι νόμιμος η όχι. μα αυτό δε στέκει ούτε λογικά. αν εσύ, εχεις αγοράσει την άδεια, με υπολογιστή πέντιουμ 4, και μενεις ζωγράφου, και μετα, μετακομισεις μεταμόρφωση,και τα επανεγκαταστησεις σε διπυρηνο, θα θεωρηθεί μη νόμιμο?αποκλειεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Γίνετε και αυτό,δεν ξέρω μετά από πόσες αλλαγές, αλλά μετά από ένα συγκεκριμένο νούμερο δεν κάνει πια activation και πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο για να τους αποδείξεις ότι είσαι εσύ(ότι είσαι αυτός που έχει το νόμιμο licence τελοσπάντων). Διάβασε και τα παρακάτω αν θες να μάθεις ακριβώς τη γίνετε. http://www.microsoft.com/genuine/selfhelp/glossary.aspx?displaylang=el http://www.online-tech-tips.com/windows-7/how-many-computers-can-you-install-windows-7-on/el/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 και η τελευταία μου ερώτηση.... με γνήσια windows, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να δει κάποιος ότι...τα Office δεν ειναι της ιδιας συνομοταξιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Όχι, το ένα δεν επηρεάζει το άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 thanks theELF! αυτή εδώ η εκδοση, μπορεί να καταλάβει κανεις αν χρειάζεται να εχεις προ-εγκατεστημένη αλλη γνησια εκδοση των windows, ή όχι? (εγω αδυνατω, αν και από το λίγο που καταλαβαίνω, ΜΑΛΛΟΝ δε χρειάζεται να μπει πανω απο προηγ.γνήσια εκδοση)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 thanks theELF!αυτή εδώ η εκδοση, μπορεί να καταλάβει κανεις αν χρειάζεται να εχεις προ-εγκατεστημένη αλλη γνησια εκδοση των windows, ή όχι? (εγω αδυνατω, αν και από το λίγο που καταλαβαίνω, ΜΑΛΛΟΝ δε χρειάζεται να μπει πανω απο προηγ.γνήσια εκδοση)! αυτη ειναι full εκδοση δεν ειναι update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 thanks theELF!αυτή εδώ η εκδοση, μπορεί να καταλάβει κανεις αν χρειάζεται να εχεις προ-εγκατεστημένη αλλη γνησια εκδοση των windows, ή όχι? (εγω αδυνατω, αν και από το λίγο που καταλαβαίνω, ΜΑΛΛΟΝ δε χρειάζεται να μπει πανω απο προηγ.γνήσια εκδοση)! Όχι δε χρειάζεται να χεις άλλη έκδοση προεγκατεστημένη. Δεν είναι upgrade έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 thank you both! και η 2η ερώτηση: επειδη αναφέρει για καινουργιο υπολογιστή, σημαίνει ότι μπορεί να εγκ/θει μονο μια φορά, σε ενα μηχάνημα? (μη γελάσετε ρε, καάπου το ακουσα αυτο, για μια και μόνο εγκ/ση)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 thank you both!και η 2η ερώτηση: επειδη αναφέρει για καινουργιο υπολογιστή, σημαίνει ότι μπορεί να εγκ/θει μονο μια φορά, σε ενα μηχάνημα? (μη γελάσετε ρε, καάπου το ακουσα αυτο, για μια και μόνο εγκ/ση)! Αναφέρει τον καινούργιο υπολογιστή γιατί είναι DSP έκδοση και υποτίθεται πως πωλείται μόνο αν αγοράσεις και hardware. Στην πράξη σπάνια συμβαίνει αυτό. Από κει και πέρα, εφόσον το πακέτο έχει μόνο μια άδεια χρήσης, μπορείς να το εγκαταστήσεις μόνο σε έναν υπολογιστή (νόμιμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Αναφέρει τον καινούργιο υπολογιστή γιατί είναι DSP έκδοση και υποτίθεται πως πωλείται μόνο αν αγοράσεις και hardware. Στην πράξη σπάνια συμβαίνει αυτό.Από κει και πέρα, εφόσον το πακέτο έχει μόνο μια άδεια χρήσης, μπορείς να το εγκαταστήσεις μόνο σε έναν υπολογιστή (νόμιμα). δεν εννοούσα αυτό! οκ, το αγοράζω τωρα, και το εγκαθιστω τωρα... Μετά, αλλάζω υπολογιστή, οποτε το απεγκαθιστώ από τον παλιό, και θέλω να τα περάσω στον καινούργιο (δηλαδή, στην "Αγορά" πάλι σ ε εναν υπολογιστή θα ει΄ναι πάνω)! Αυτό ρωταω ανμπορώ να το κανω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα