AndreasGeo8 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Γειά σε όλους ο υπολογιστής μου αποτελείτε απο intel pentium dual core 2,93ghz,nvidia gts 250 1gb,ram 3gb ddr2 667mhz,kai hardware wd 640gb caviar black ποια windows μου προτείνετε να βάλω win7 χ32bit h x64bit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Γειά σε όλους ο υπολογιστής μου αποτελείτε απο intel pentium dual core 2,93ghz,nvidia gts 250 1gb,ram 3gb ddr2 667mhz,kai hardware wd 640gb caviar black ποια windows μου προτείνετε να βάλω win7 χ32bit h x64bit? βαλε 32bit αφου εχεις "μονο" 3gb ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Avira Antivir έχει 64bit έκδοση http://www.softpedia.com/get/Antivirus/AntiVir-Personal-Edition.shtml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Avira Antivir έχει 64bit έκδοση http://www.softpedia.com/get/Antivirus/AntiVir-Personal-Edition.shtml Λάθος στην περιγραφή τους. Είναι η μία και μοναδική free 32bit έκδοση που κάνει κάνει και για 32bit και 64bit OS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popeye68 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Λάθος δημοσίευση (solved). Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2010 από popeye68 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Παιδια αμα εχω αυθεντικα τα windows 7 στο pc μου μπορω να τα δωσω να το κανει install και ενας φιλος μου???(Μετο ιδιο key!) Θα εχω προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 το κάθε key αντιστοιχεί σε 1 PC, αν είχες 2 για παράδειγμα θα χρειαζόσουν και 2η άδεια windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Παιδια μια βοηθεια εχω ενα πισι με 4 gb ram και ξεχαστηκα και του εβαλα 32bit windows 7 και αναγνωριζει μονο 2.96. Καπου ειχα διαβασει πως μπορεις με καποιο τροπο ακομα και στα 32 bit να τα κανεις να αναγνωριζουν και τα 4. Μην ξανα κανω εγκατασταση των windows βαριεμαι. Γινεται; Ευχαριστω......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 δεν πρόκειται να τα αξιοποιούν, βάλε 64bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Παιδια μια βοηθεια εχω ενα πισι με 4 gb ram και ξεχαστηκα και του εβαλα 32bit windows 7 και αναγνωριζει μονο 2.96. Καπου ειχα διαβασει πως μπορεις με καποιο τροπο ακομα και στα 32 bit να τα κανεις να αναγνωριζουν και τα 4. Μην ξανα κανω εγκατασταση των windows βαριεμαι. Γινεται; Ευχαριστω......... Η μόνη λύση είναι εγκατάσταση 64bit OS. Κρίνεις αν σου χρειάζεται το ένα χαμένο GB και προχωράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isixos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 μια βοήθεια και σε εμένα έχω τα windows 32 και θέλω να τα αλλάξω με τα 64 ξέρετε αν μου τα αλλάζει η microsoft ???? υπ όψιν είναι ΟΕΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Καλημέρα. Εγκατέστησα σε ένα laptop τα 7 Ultimate. Ετρεξα και εναν win7loader μετά. Και πλέον σε κάθε εκκίνηση του υπολογιστή μου βγάζει Boot Manager με επιλογές Win7 και Win7 Loader XE. Πως απενεργοποιείται το boot manager ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Καλημέρα. Εγκατέστησα σε ένα laptop τα 7 Ultimate. Ετρεξα και εναν win7loader μετά. :lol::lol::lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 :lol::lol::lol::lol: Που είναι το αστείο, (αν εξαιρέσεις το avatar του); Kοσμά δεδομένου πως κάνεις λόγο για loader δε ξέρω πόσο εντός κανόνων είσαι. Φιλολογικά, μπορείς από στο startup & recovery να αλλάξεις την default boot επιλογή και να μειώσεις τον χρόνο αναμονής στο 1" π.χ, ώστε να μη προλαβαίνεις σχεδόν να το βλέπεις. (παίζει να υπάρχει επιλογή να μη στο εμφανίζει καν, παρ'όλο που θα υπάρχει, δε θυμάμαι). Θα σου πρότεινα να μην προσπαθήσεις να το διαγράψεις εντελώς με οποιοδήποτε τρόπο, υπάρχουν πολλές πιθανότητες αποτυχίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jazzu4ia Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 1.μπουτάρεις από το cd... 2.repair my computer... 3.restart... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα