Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 μήπως να έλεγες και την εφαρμογή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δεν την ειπα γιατι την ξερουν ελαχιστοι. Αν μπορει καποιος ας κανει ενα τσεκαρισμα http://www.etoro.com/setup.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saval Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Γεια σας παιδιά πριν ένα μηνά πήρα laptop το οποίο είχε εγκαταστημένο μέσα τα windows 7 64bit ελληνικά αλλά dvd με τα windows 7 δεν είχε! Πως μπορώ να τραβήξω τα windows από laptop να τα γράψω σε dvd και όταν κάνω format να τα περάσω πάλι για να μην αγοράζω νέα γνησία windows από την στιγμή που έχω! Ελπίζω να ξέρει κάποιος να με βοηθήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Γεια σας παιδιά πριν ένα μηνά πήρα laptop το οποίο είχε εγκαταστημένο μέσα τα windows 7 64bit ελληνικά αλλά dvd με τα windows 7 δεν είχε! Πως μπορώ να τραβήξω τα windows από laptop να τα γράψω σε dvd και όταν κάνω format να τα περάσω πάλι για να μην αγοράζω νέα γνησία windows από την στιγμή που έχω! Ελπίζω να ξέρει κάποιος να με βοηθήσειμην σε απασχολει αυτο,ειναι μεσα στον σκληρο σου και μπορεις να κανεις οποτε θελεις φορματ,φυσικα μπορεις να κανει και ενα recovery dvd(συνηθως σε 3-4 dvd) μεσα απο τα windows,ωστε να τα εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Της αρκουδας το μπερδεμα. Ειχα win32bit. Εβαλα μετα win64bit, απο πανω, κατι εγινε με το allocated space, και μονα τους τα windows μου δημιουργησαν ενα partition με την εγκατασταση των win32.(οχι απλα ενας φακελος windows.old) Τωρα, αφου τα βρηκα σκουρα με τα 64μπιτα, δηλαδη προγραμματα που επ ουδενι λογο(ουτε compatibility mode ουτε τιποτε), θα ξαναπερασω τα 32μπιτα απο πανω. Τι μπορω να περιμενω απο την εγκατασταση που θα κανω? Θα ξανακατσει πανω στην παλια 32μπιτη εγκατασταση και στο υπαρχον partition? Θα δημιουργησει κι αλλο (3ο?) partition? Βασικα μια και μοναδικη εγκατασταση λειτουργικου θελω. Ουτε partition ουτε πολλα λειτουργικα. Και θα βαλω 32μπιτα, αλλα αναρωτιεμαι, πριν κανω την εγκατασταση, τι κατασταση θα βρω μολις τελειωσει η εγκατασταση(εννοω αν θα υπαρχει η 64μπιτη εγκατασταση ως επιλογη, αν θα υπαρχουν παλι πολλα partitions κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω τι θα βγει με αυτό το πείραμα, αλλά δεν νοείται υπολογιστής χομπίστα-συνειδητοποιημένου χρήστη τη σήμερον ημέρα να έχει μόνο μια εγκατάσταση λειτουργικού. Είναι τόσο απλό πλέον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
facebookcase Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Εγώ πιστεύω με τα στοιχεία του υπολογιστή σου καλύτερα 32bit!Έτσι σχεδόν το ίδιο απλώς με την 64 θα πληρώσεις παραπάνω για την αγορά!!! ---------- Προσθήκη στις 15:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:49 ---------- mentoras99 τα windows.old είναι οι φάκελοι με τα παλιά αρχεία πρωτού κάνεις format!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cnagr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) @mentoras99: στα δικά μου win7x64 τρέχει κανονικά η εν λόγω εφαρμογή. Ούτε compatability mode ούτε τίποτα. Βέβαια δεν έκατσα να δημιουργήσω και account για να την ψάξω παραπάνω αλλά αν κάποιο πρόγραμμα δεν μπορεί να τρέξει σε win7 απλά δεν τρέχει. Πάντως για όσους έχουν παλιές εφαρμογές που δεν μπορούν να τρέξουν σε win7 υπάρχει και το windows XP mode που διανέμεται δωρεάν από την Microsoft. Στην τελευταία του έκδοση δεν απαιτείται η ύπαρξη CPU με Intel ή AMD Virtualization. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2010 από cnagr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 το Antivir εχει 64bit version? Αν οχι, τοτε για δωρεαν antivirus να προτιμήσουμε το Avast που ειναι 64μπιτο ή να βαλουμε το Antivir 32bit (που σαν αντιβιοτικο ειναι λιγο καλυτερο απο το Avast)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Το Avira Antivir δεν έχει 64bit έκδοση. Το 32bit κάνει και για τα δύο λειτουργικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cnagr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Υπάρχει επίσης και το Microsoft security essentials που έχει 2 εκδόσεις (32/64bit) και realtime scanner αλλά δεν ξέρω κατά πόσο κάνει δουλειά. Το τρέχω 1,5 μήνα τώρα και όπως φαίνεται δεν έχει πολλά false alarm αλλά δεν ξέρω κατά πόσο "κόβει" κιόλας αυτά που πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Το Avira Antivir δεν έχει 64bit έκδοση. Το 32bit κάνει και για τα δύο λειτουργικά. ρωταω, επειδη ειδα να προτεινεται το antivirus να ειναι 64bit οταν ειναι και τα Win7 64bit.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cnagr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Για να μπορέσει κανείς να εκμεταλλευτεί πλήρως τα 64bit καλό είναι να βάζει 64bit προγράμματα κυρίως γιατί το 64bit λειτουργικό τρέχει τα 32bit προγράμματα μέσα από emulator. Αυτό σημαίνει ότι πέφτουν οι επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 οπότε, για free antivirus σε Win7 64bit: προτιμουμε το Antivir (32bit) που θεωρείται αποδοτικότερο, ή το Avast 64bit λογω του οτι είναι 64μπιτο, έστω και αν είναι λίγο κατώτερο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Απ τη στιγμή που 32bit εφαρμογή δεν έχει πρόβλημα συμβατότητας με 64άρι λειτουργικό, δε νομίζω να υπάρχει κάποιος ανασταλτικός παράγοντας για να την αποφύγεις. Τουλάχιστον για antivirus. Δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα με το avira σε Win7 64 (εκτός απ το εκνευριστικό splash screen που πετάγεται μια φορά τη μέρα μετά το boot). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα