dafnos Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 το δοκιμασα και αυτο αλλα δεν εγινε τιποτα....μαλλον θα παραμεινω στα 32bit απο οτι βλεπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Αν δεν βρίσκεις drivers τοτε τα 32bit είναι η καλύτερη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Γεια σας insomniacs:-) Αποφάσισα σε ένα παλιούτσικο laptop που έχω να βάλω τα win7. Η απορία είναι 34bit ή 64bit. Το σύστημα είναι: (sony vaio vgn-fe) cpu : intel core 2duo processor T5600 memory: 2 gb/go ddr2 sdram Θα αντέξει τα 64bit?:rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Aν δεν έχεις σκοπό να αναβαθμίσεις την ram σε >3gb, καλύτερα (μάλλον) να πας σε 32bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Aν δεν έχεις σκοπό να αναβαθμίσεις την ram σε >3gb, καλύτερα (μάλλον) να πας σε 32bit. ok ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση:-D:-D Εκεί προσανατολιζόμουν και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agg3los Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 τα win 7 dvd bootαρουν χωρις προβλημα στην εγκατασταση?γιατι σε ενα win 7 dvd που κατεβασα επιλεγω να φορτωσει απο cd και το ξεπερναει και φορτωνει τα windows που εχω ηδη.. και σε αλλο υπολογιστη μου εκανε το ιδιο.. ειδα παρομοια προβληματα και στο ιντερνετ..στο πλαισιο ομως μου ειπαν οτι δεν εχουν δει προβλημα... θελω να παρω αυθεντικα win 7 dsp ........ και θελω να ξερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Το έχω πάθει και εγώ με μία έκδοση από το θείο είναι η αλήθεια. Με το αυθεντικό σίγουρα δεν θα έχει πρόβλημα αλλά και με άλλη έκδοση από το ιντερνετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 τα win 7 dvd bootαρουν χωρις προβλημα στην εγκατασταση?γιατι σε ενα win 7 dvd που κατεβασα επιλεγω να φορτωσει απο cd και το ξεπερναει και φορτωνει τα windows που εχω ηδη..και σε αλλο υπολογιστη μου εκανε το ιδιο.. ειδα παρομοια προβληματα και στο ιντερνετ..στο πλαισιο ομως μου ειπαν οτι δεν εχουν δει προβλημα... θελω να παρω αυθεντικα win 7 dsp ........ και θελω να ξερω... 2/2 εχω με γνησια δισκακια των 7.Boot και εγκατασταση κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agg3los Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 ενταξει..ησυχασα. ευχαριστω για την απαντηση .φαντασου να δωσω 130 ευρω για λειτουργικο και να μην φορτωνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Λοιπόν, ερώτηση! Ψιλοασχετη με το τόπικ αυτό, αλλά είπα να μην ανοίξω καινούργιο! Επειδή παίζει ενας δίσκος πια στον υπολογιστή μου, που έχει ενα partition με windows 7, θέλω να βάλω και σε εναν εξωτερικό σκληρό 3,5 sata, windows xp, ωστε σε περιπτώση που συμβεί οτιδήποτε στον 1ο σκληρό, να μπορώ να μπουτάρω και από δευτερο. Ο εξωτερικός σκληρός, συνδέεται με usb. Με ανοιχτό τον υπολογιστή, και μπουτ απο windows 7, βαζω το dvd, και μου λεει ότι στον συγκεκριμένο εξωτ.σκληρό, δε μπορεί να βάλει windows, γιατι ειναι συνδεδεμένος με usb. Υπάρχει κάποια λύση, πέρα από την προφανή (να τον ....κανω εσωτερικό δηλαδή?)? (Δε θέλω, ειναι εσχατη επιλογή, γιατι ειναι σε εξωτ.θήκη για 2 σκληρούς και θελω να αφησω τις θέσεις μεσα για αλλους λόγους) I will appreciate any help! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δοκίμασε αυτή την μέθοδο. (αν βάλεις xp λογικά δε θα boot-άρουν σε άλλο pc, οπότε δεν ισχύει απόλυτα αυτό που λέει στο τέλος, εξού και οι γκρίνιες υποθέτω στα σχόλια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 liopyr, thanks, θα το τσεκαρω μόλις γυρίσω σπίτι, και θα πω αποτελεσματα! Ελπίζω να δουλέψει! (θα δουλευε και με windows 7 αραγε?)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Χμ, αφού δουλεύει (σύμφωνα με το άρθρο) με Vista, δε βλέπω λόγο να μην δουλεύει και με 7. Άμα πετύχει με 7 πες το μου, θέλω κι εγώ να το κάνω, δε το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί πρέπει να πάρω και άλλο μικρό εξωτερικό γι'αυτή μόνο την υπόθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 τα ΧΡ δεν παίζουν, γιατί λέει οότι δε μπορεί , εφόσον η εκδοση windows του υπολογιστή μου ειναι πιο νεα. Τωρα δοκιμάζω τα 2007 Edit: Για κάποιο λόγο, με το windows των 7, Μου λέει οτι δεν υπάρχει location g:\I386. Επίσης, μέσα στους φακέλους, δε βρήκα κάποιο αρχείο winnt32.exe. Το μοναδικό exe που βρήκα, είναι το setup.exe. Να αλλάξω την εντολή, να την κάνω: G:\setup.exe /syspart:D: /tempdrive:D: /makelocalsource /noreboot ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodasz Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Να κανω και εγω μια ερωτηση παιδια ? Μολις αγορασα ενα laptop toshiba με προεγκατεστημενα τα 7 σε 64 μπιτη εκδοση. Τωρα αρχιζω να μαθαινω τα 7 εχοντας συνηθισει τοσα χρονια σε xp (δεν περασα καθολου απο vista ) αλλα αντιμετωπισα το εξης προβλημα. Καποια προγραμματα που ηθελα δεν ρτεχουν , οπως ο gom player και ο ΚΜ player. Υπαρχει περιπτωση να ειναι ασυμβατοτητα με τα 64 μπιτ ? Μηπως υαπρχει λυση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα