Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμ...οκ θενξ, καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ειχαν τις ιδιες.

αλλα το ερωτημα μου παρολα αυτα δεν ειναι για τη ram (αυτη ειναι το μονο ευκολο να αλλαξει αλλωστε) οποτε κακως επικεντρωνομαστε σε αυτην.

αυτο που ρωταω ειναι αν οντως ισχυει αυτο που μου βγαζει το advisor, οτι δηλαδη σαν επεξεργαστες ειναι οκ και οι δυο για 64αρια.

Δημοσ.

Ξέρετε αν τα W7 64bit τρέχουν native τις εφαρμογές; Γιατί όλες σχεδόν οι καθημερινές εφαρμογές μου (firefox,eac,utorrent κλπ) είναι 32bit. Αν είναι να τις τρέχω "virtuallized" μόνο και μόνο για να βλέπει τα 4GB μνήμης που ποτέ δε θα γεμίσω ποτέ καλύτερα να βάλω τα 32bit. Έχω διαβασει βέβαια εδώ και παντού πως δε παίζουν προβλήματα (το έχω διαπιστώσει και ο ίδιος).

• Moderators
Δημοσ.
Ξέρετε αν τα W7 64bit τρέχουν native τις εφαρμογές; Γιατί όλες σχεδόν οι καθημερινές εφαρμογές μου (firefox,eac,utorrent κλπ) είναι 32bit. Αν είναι να τις τρέχω "virtuallized" μόνο και μόνο για να βλέπει τα 4GB μνήμης που ποτέ δε θα γεμίσω ποτέ καλύτερα να βάλω τα 32bit.

Tι εννοεις virtualized?

Ξέρετε αν τα W7 64bit τρέχουν native τις Έχω διαβασει βέβαια εδώ και παντού πως δε παίζουν προβλήματα (το έχω διαπιστώσει και ο ίδιος).

Οπως διαπιστωσες και μονος σου,δεν παιζει καποιο προβλημα.

Δημοσ.
Tι εννοεις virtualized?

Εννοώ να μην τρέχουν native όπως στα W7 32bit αλλά με ένα έίδος emulation (αυτή τη λέξη ήθελα να πω και πριν αλλά δε μου ερχόταν) που να έχει σαν συνέπεια να μην είναι όλα ρολόι.

Δημοσ.
Ξέρετε αν τα W7 64bit τρέχουν native τις εφαρμογές; Γιατί όλες σχεδόν οι καθημερινές εφαρμογές μου (firefox,eac,utorrent κλπ) είναι 32bit. Αν είναι να τις τρέχω "virtuallized" μόνο και μόνο για να βλέπει τα 4GB μνήμης που ποτέ δε θα γεμίσω ποτέ καλύτερα να βάλω τα 32bit. Έχω διαβασει βέβαια εδώ και παντού πως δε παίζουν προβλήματα (το έχω διαπιστώσει και ο ίδιος).

δεν έχουν το θέμα οι 32bit εφαρμογές με τα 3.25 GB ram αλλά τα windows client.

μην ξεχνάς ότι υπάρχουν εκδόσεις windows x86 που βλέπουν πολλά περισσότερα GBs. (όλες οι 32bit server εκδόσεις).

δεν θα έχεις θέμα με τις εφαρμογές.

Δημοσ.
δεν έχουν το θέμα οι 32bit εφαρμογές με τα 3.25 GB ram αλλά τα windows client.

μην ξεχνάς ότι υπάρχουν εκδόσεις windows x86 που βλέπουν πολλά περισσότερα GBs. (όλες οι 32bit server εκδόσεις).

δεν θα έχεις θέμα με τις εφαρμογές.

Μέσω PAE, αρα με ανάλογη μείωση στην απόδοση.

Προτιμάται χίλιες φορες να εγκαταστησεις x64 λειτουργικο για να "δει" πάνω από 3.25 GB RAM. Εξ ου και τα Windows Server 2008 R2 βγήκαν μονο σε 64bit.

Δημοσ.

σε netbook acer a0 531h πιατευεται οτι θα τρεχουνε απροβληματιστα τα windows seven ultimate η να προιτιμησω καποιο αλλο λειτουργικοι συστημα???

Δημοσ.

σε netbook acer a0 531h πιατευεται οτι θα τρεχουνε απροβληματιστα τα windows seven ultimate η να προιτιμησω καποιο αλλο λειτουργικοι συστημα???

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Πρωτα πρωτα να πω πως το σύστημα μου ειναι το παρακάτω:

CPU: Intel Q6660 2.40GHz

MOBO: ASUS STRIKE NSE

RAM: 4GB(2GBx2) Crossair

GPU: NVidia 8800GT 1GB

Θέλω να βάλω ΧP μιας και όλα τα utilities όπως AI Suite δουλεύει μόνο σε XP.

Σε 32bit όμως οι RAM δεν θα είναι 4GB άλλα 3 κατι..

Αν πάω σε 64(με αυτό είμαι τώρα) δεν δουλεύει το iTunes για να συγχρονίσω με το iPhone.

Πάμε στα 7ρια και 32 και 64 το iTunes πάει μια χαρα άλλα δεν εχω τα utilities της ASUS + οτι τα ΧΡ ειναι το μαματο ΟS που το κάνεις οτι θες (σε σύγκρισή με τα Windows OS παντα...)

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα:fear:

Δημοσ.
Windows 7.Και κανε οτι overclocking θελεις manually,χωρις το ΑΙ Suite.

(xp_x64)=FAIL

Συμφωνώ με GiO

Δεν ειναι θεμα μονο overclocking...με το ΑΙ Suite ίσε πιλότος του συστήματος... θερμοκρασίες, αλλαζεις Mode αναπασα στιγμή και γενικά ειναι απο τα καλύτερα utilities που έχω δει..

• Moderators
Δημοσ.

Θερμοκρασιες μπορεις να δεις απο αρκετα προγραμματα και με μικροτερο footprint στην ram σου.Αν θες να βλεπεις processes κλπ μπορεις επισης να χρησιμοποιησεις μπολικα και παλι προγραμματα.

Mode εννοεις να ανεβοκατεβαζεις την συχνοτητα της cpu?Μπορει να το κανει και απο μονος του ο Q6600 χωρις καποιο utility.

Ψαξε και εναλλακτικες λυσεις οσων κανει το AI Suite.

Επισης εχε στο νου σου πως σε λιγους μηνες,παπαλα η υποστηριξη των xp.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...