Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Αυτο θα τα μετατρεψει ολα τα μενου-επιλογες σε ελληνικα? Nαι. Χρειαζεται να κατεβασω κατι, ή υπάρχουν ολα μεσα στην υπαρχουσα εγκατασταση των win7 εντος του σκληρου? Θα πρεπει να το κατεβασεις. Ρωτω γιατι πιθανω θα κανω εγκατάσταση σε pc που δεν θα εχει προσβαση στο internet, οποτε αν χρειαστει να κατεβασω κατι, να το κανω εκ των προτερων. Το παρακατω θα σε βοηθησει.Αν κανεις και ενα search θα βρεις μπολικα αντιστοιχα topics http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=352739&highlight=language+pack&page=2
mentoras99 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Υπαρχει καποιος τροπος να ελεγξω τι ειδους windows 7 περιεχει το dvd που εχω, 32bit, ή 64bit? Καποιο αρχείο εντος του dvd ή καποιος αλλος τροπος?
kostasbm Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) σε λαπτοπ εχω win7pro μπορω να εγκαταστησω σε ενα αλλο παρτιτιον xp χρειαζεται να κανω κατι ιδιαιτερα? υπαρχει καποιος οδηγος ευχ NAI: Οδηγός: Dual Boot Vista (ή Windows 7) - XP (με τα Vista/7 εγκατεστημένα πρώτα) Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2010 από random
1000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα! Προσπαθώ να αναβαθμίσω τα windows 7 στο vaio και ιδού τι μου απαντά το σύστημα: " Δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση από Windows 7 Home Premium σε Windows 7 Professional. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε να εγκαταστήσετε ένα νέο αντίγραφο των Windows 7 Professional, αλλά αυτή η επιλογή διαφέρει από την αναβάθμιση και δεν διατηρεί τα αρχεία, τις ρυθμίσεις και τα προγράμματά σας. Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ξανά τα προγράμματα χρησιμοποιώντας τους δίσκους ή τα αρχεία της αρχικής εγκατάστασης. Για να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας πριν την εγκατάσταση των Windows, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας τους σε μια εξωτερική θέση, για παράδειγμα, σε ένα CD, DVD ή σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου. Για να εγκαταστήσετε ένα νέο αντίγραφο των Windows 7 Professional, κάντε κλικ στο κουμπί "Πίσω" στην επάνω αριστερή γωνία και επιλέξτε “Προσαρμογή (για προχωρημένους)“. Τα ίδια μου είπε όταν προσπάθησα να βάλω ultimate. Υπάρχει κάποιο κόλπο ή τελικά το upgrade αφορά μόνο vista>7;
ALTUSGR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Παιδακια, σκεφτομαι να αγορασω ενα καινουριο λαπτοπ (πουλαω το δικο μου που ειναι ενα Fujitsu Siemens με Dual Core 1.86GZ, με 3 GB RAM, και 250GB HD, και καρτα γραφικων Ati Mobility Radeon HD2400 256MB με DVI (HD Ready) και Windows Vista 32bit. Δεν εχω παραπονο γιατι παιζει ολα τα παιχνιδια αλλα σε χαμηλες αναλυσεις εκτος απο ενα: Το GTA IV!!!! Και επειδη εχω κολλημα με την σειρα αυτη θελω να το σκοτωσω! (~250 ευρω) παρολο που ειναι καινουριο (1,5 ετων). To θεμα μου ειναι πολλα καινουρια λαπτοπ φερουν Windows 7 με 64bit και δεν ξερω αν τελικα ειναι συμφερον να αγορασει κανεις λαπτοπ με 64bit και να εχει παραπανω ισως ταχυτητα στις εφαρμογες (και στα παιχνιδια?) αλλα να μην υπαρχει πληθωρα προγραμματων/παιχνιδιων... Τι λετε γιαυτο?
antonl Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 [...]To θεμα μου ειναι πολλα καινουρια λαπτοπ φερουν Windows 7 με 64bit και δεν ξερω αν τελικα ειναι συμφερον να αγορασει κανεις λαπτοπ με 64bit και να εχει παραπανω ισως ταχυτητα στις εφαρμογες (και στα παιχνιδια?) αλλα να μην υπαρχει πληθωρα προγραμματων/παιχνιδιων... Τι λετε γιαυτο? Γενικά, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα 64, εκτός κι αν χρησιμοποιείς κάποιο εξειδικευμένο λογισμικό. Αλλά και πάλι, πιθανότερο ήταν να χει πρόβλημα με τα Windows7 γενικότερα, παρά με τα 64bit.
1000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Γενικά, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα 64, εκτός κι αν χρησιμοποιείς κάποιο εξειδικευμένο λογισμικό. Αλλά και πάλι, πιθανότερο ήταν να χει πρόβλημα με τα Windows7 γενικότερα, παρά με τα 64bit.+1000
ALTUSGR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ποιο να εχει προβλημα, δεν καταλαβα καλα και σορρυ...
antonl Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Αν κατάλαβα καλά ποια είναι η απορία σου... Αν χρησιμοποιείς κάποιο εξειδικευμένο λογισμικό (επαγγελματική εφαρμογή ή ξέρω γω τι άλλο) ίσως υπήρχε πρόβλημα ασυμβατότητας με τα 7. Αν θες να μπαίνεις Internet, να βλέπεις ταινίες, ν ακούς μουσική και να παίζεις παιχνίδια, δεν έχεις πρόβλημα.
ALTUSGR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ναι, θελω απλα να μπαινω στο Internet, να βλέπω ταινίες, ν ακούω μουσική και να παίζω παιχνίδια... Τωρα καποια προγραμματα εχω οπως Photoshop αλλα φανταζομαι δεν θα εχουν προβλημα συμβατοτητας... Κατι αλλο που θα πρεπει να προσεξω... στα 64bit?
Gunix Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω. Πήγα χτες στα multirama και είδα τα windows 7 (Ultimate, Professional, Home Premium) να περιέχουν 32bit & 64bit μαζί σε ένα DVD. Είναι αλήθεια αυτό? Επίσης στο amazon.co.uk & amazon.com έχει τα windows 7 32bit & 64bit σε ένα DVD. Ρωτάω γιατί στο eshop μου λένε πρώτοι φορά το ακούνε αυτό.
fysikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 παιδιά έχω στο λαπτοπ τα win7 home premium αγγλικά και θέλω να τα κάνω ελληνικά, γινεται?
ALTUSGR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Παιδια, τελικα πηρα ενα φοβερο λαπτοπ με 64bit Windows 7! Έχει τον επεξεργαστη Intel i3 330M και καρτα γραφικων την ATI Mobility Radeon HD5470! Τιμη μονο 444 ευρω!!! Τελος παντων το θεμα ειναι αλλο. Αρχιζω και μαζευω σιγα σιγα προγραμματα που ετρεχα στα παλια μου Vista 32bit να δω αν μπορω να τα βρω και σε native 64bit εκδοσεις. Και βλεπω οτι πολλα απο αυτα εχουν ειδικες εκδοσεις μονο για τα 64bit! Καλο αυτο και μαλιστα τα ελεγχω απο την σελιδα http://www.x64bitdownload.com Εκει βαζω στο search string το προγραμμα που θελω και αυτο οχι μονο μου λεει αν υπαρχει συμβατοτητα με τα 64βιτ αλλα μου δινει και λινκ να το κατεβασω (Freeware σημαινει δωρεαν). Σου λεει και αμα ειναι αμιγως εκδοση για 64bit ή απλα 32bit συμβατη εφαρμογη. Πολυ καλη σελιδα..! Κατι ομως να ρωτησω... Θελω να βαλω τον Firefox 64bit (x64) αλλα διαβασα οτι εχει προβληματα με τα plugins οπως τα flash περιεχομενα. Αληθευει και αν ναι τι γινεται και με τα Add ons του. Εχουν και αυτα προβλημα??? Απλα θελω να ξερω για να βαλω την 32bit ή την 64bit εκδοση του... Και κατι ακομα: Το GTA IV το δοκιμασατε να δειτε αν τρεχει στα Windows 7 64bit??? Please απαντηστε μου οσοι ξερετε κατι σχετικα με αυτα!!!
antonl Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 [...]Κατι ομως να ρωτησω... Θελω να βαλω τον Firefox 64bit (x64) αλλα διαβασα οτι εχει προβληματα με τα plugins οπως τα flash περιεχομενα. Αληθευει και αν ναι τι γινεται και με τα Add ons του. Εχουν και αυτα προβλημα??? Απλα θελω να ξερω για να βαλω την 32bit ή την 64bit εκδοση του... Και κατι ακομα: Το GTA IV το δοκιμασατε να δειτε αν τρεχει στα Windows 7 64bit??? Please απαντηστε μου οσοι ξερετε κατι σχετικα με αυτα!!! Firefox 32bit για τους λόγους που λες. Για το GTA IV ό,τι σου παν και στο αντίστοιχο thread που ρώτησες.
vxristoforos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Καλησπερα! διαβασα αρκετα απο τα προιγουμενα posts μηπωσ μου λυθει η απορια αλλα τελικα δν μου λυθηκε.. αναλυσατε παραπανω οτι τα 32bit βλεπουν μονο 3.25 GB απο τη RAM. επισεισ ειπατε οτι οταν εχεισ πολλα GB RAM (πχ 6-9 GB) ειναι κριμα να μν εχεισ 64 bit Windows.. στην δικη μου περιπτωση που η RAM μου ειναι 4 GB, τι με συμφερει να παρω? 32bit or 64bit?? αξιζει να σημειωθει οτι ο υπολογιστης μου ειναι για games.. ευχαριστω προκαταβολικα! ¨)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα