boymanos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Να βάλεις άλλα 2gb. (μήπως έχεις απενεργοποιήσει το pagefile); φιλε μου,που μπορω να δω το pagefile?που θα μπω?
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Εγώ πάντος όταν έβαλα 64αρια δεν έπαιζε παιχνίδια και τα έβγαλα και έχω τώρα τα 32αρια και παίζουν τα πάντα. Μόνο που δεν βλέπει πάνω από 4 gb ram.
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Γίνεται να παίζω σε 64αρια παιχνίδια? multimedia και ότι θέλω όπως στα 32αρια? Αν ναι πώς? πάντα σε windows 7 μιλάω χ64
alexzzz Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Γίνεται να παίζω σε 64αρια παιχνίδια? multimedia και ότι θέλω όπως στα 32αρια? Αν ναι πώς? πάντα σε windows 7 μιλάω χ64 Κανονικά... αν είναι 32bit εφαρμογή (ή παιχνίδι) το τρέχει κανονικά edit: τι άκυρα ποστ κάνω από την νύστα... κανονικά-κανονικά
totalius Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Παιδιά λέω να περάσω στα win7x64 κ να κρατήσω το σκληρό που έχω τώρα με τα xp 32bit σαν εξωτερικό.Το ερώτημα μου είναι θα μπορώ όποτε θέλω να τον συνδέω με το pc κ να τον χρησιμοποιώ για καμιά εφαρμογή που δε τρέχει με τα 7χ64; Με τα 64bit έχουν εμφανιστεί προβλήματα;Με ενδιαφέρουν -Παιχνίδια -internet -media player -winrar.
Ypnovatis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Εγω προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τα professional (και οι επόμενες καλύτερες εκδόσεις από αυτά) έχουν και το ΧΡ mode. Ενα εικονικό μηχάνημα στσην ουσία που τρέχει τα Windows XP και σου επιτρέπει να τρέχεις διάφορες εφαρμογές. ΑΠό μνήμη βλέπω είσαι καλυμμένος οπότε μια χαρά, προχώρα άφοβα. Τα 7ρια έιναι πολύ καλό λειτουργικό.
antonl Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 @totalius: Πρόβλημα ίσως αντιμετωπίσεις μόνο με παλιότερα παιχνίδια (κατά πάσα πιθανότητα μερικά >5 ετών ή και ακόμα παλιότερα). Και γι αυτά δε θα ευθύνεται το 64 αλλά τα Win7. Γενικά, δεν έχω κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας. Ειδικά το winrar είναι απ τα προγράμματα που τρέχουν σημαντικά καλύτερα σε 64.
totalius Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 ΟΚ παιδιά ευχαριστώ.Η εφαρμογή που λετε για windows xp στα 7 φαίνεται πολύ χρήσιμη σε περίπτωση που κάτι δε παίζει.
mentoras99 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Εχω μια εκδοση των win7 στα αγγλικα, την εχω εγκαταστησει. Αν θελω να εγκαταστησω ελληνικη εκδοση των win7 σε αλλο pc, πρεπει να αποκτησω καποια αλλη εκδοση καθαρα μονο ελληνικη; Ή μηπως γινεται καποιου ειδους αλλαγη γλωσσας μεσα στα win7 και μπορω να το κανω εγκαθιστωντας παλι απο το ιδιο δισκακι που εγκατεστησα τα αγγλικα win7?
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Ή μηπως γινεται καποιου ειδους αλλαγη γλωσσας μεσα στα win7 και μπορω να το κανω εγκαθιστωντας παλι απο το ιδιο δισκακι που εγκατεστησα τα αγγλικα win7? Mπορεις να χρησιμοποιησεις το ελληνικο language pack στα αγγλικα windows.
mentoras99 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Mπορεις να χρησιμοποιησεις το ελληνικο language pack στα αγγλικα windows. Αυτο θα τα μετατρεψει ολα τα μενου-επιλογες σε ελληνικα? Χρειαζεται να κατεβασω κατι, ή υπάρχουν ολα μεσα στην υπαρχουσα εγκατασταση των win7 εντος του σκληρου? Ρωτω γιατι πιθανω θα κανω εγκατάσταση σε pc που δεν θα εχει προσβαση στο internet, οποτε αν χρειαστει να κατεβασω κατι, να το κανω εκ των προτερων.
soldersnake1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Γεια σας εχω ενα σταθερο 8400Q INTEL CORE QURD 2.66 4G μνημη καρτα ΑΤΙ HD 4870 1G εχω τα ΧΡ Professional και εχω πολλα προγραμματα που δεν θελω να τα ξεγραπσω. Παρολα αυτα ολοι μου λενε να βαλω τα windows 7 θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα