Προς το περιεχόμενο

Windows 7 32bit VS 64bit - ποιο να προτιμήσω, γιατί, ιδιαιτερότητες, απορίες

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είμαι σε 7 οπότε δε θυμάμαι το ακριβές path αλλά δες στο control panel -> administrative tools -> computer management -> disk management. Δες αν εμφανίζεται εκεί ο δίσκος και δώσ του ένα γράμμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν είμαι σε 7 οπότε δε θυμάμαι το ακριβές path αλλά δες στο control panel -> administrative tools -> computer management -> disk management. Δες αν εμφανίζεται εκεί ο δίσκος και δώσ του ένα γράμμα.

Ευχαριστώ πολυ!Αυτό ήταν..Αλλά μετά απο την προετοιμασία για το format δεν είχα το μυαλό..Ευχαριστώ και πάλι!

Παιδιά χίλια συγγνώμη αν επαναλαμβάνεται το ερώτημα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει πλήρως ελληνικό το interface των Windows 7 Home Premium (EN)?

Ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Διάβασα όσο μπορούσα το θέμα αλλά άκρη δεν έβγαλα. Γι αυτό θα ήθελα την βοήθειά σας.

Έχω ένα AMD 64 Bit και 2 giga RAM. Είμαι έτοιμος να περάσω σε windows 7 , αλλά δεν ξέρω ποια έκδοση να βάλω , 32 ή 64? Στο νετ που κοίταζα δεν διάβασα κάποια ξεκάθαρη απάντηση.

Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια νέας γενιάς ( πάω για PS3 ). Θέλω να τρέχουν γρήγορα και σωστά εφαρμογές οπως επεξεργασια εικονας και ηχου , εφαρμογες γραφειου κτλ. Καποια στιγμη θα αλλαξω Pc και εκει θα βαλω απευθειας τα 64bit χωρις σκεψη. Ομως τωρα θελω ενα γρηγορο λειτουργικο ( το απορβληματιστο το θεωρω δεδομενο στα 7).

Οποτε τι να κανω??? 32 ή 64 ?????

Η απάντηση είναι απλή.

Αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η απόλυτη συμβατότητα με προγράμματα τότε βάζεις 32bit.

Και αυτό για τυχόν επαγγελματικές εφαρμογές που έχεις πληρώσει και ακόμα δεν έχουν βγάλει 64bit συμβατές εκδόσεις.

Επίσης ρόλο παίζουν και οι οδηγοί.Αν έχεις κάποιο ιδιόρυθμο(συνήθως παλαιό) hardware τότε δύσκολα θα βρεις 64bit οδηγούς.

ναι ,ετσι και αλλιως τον ιδιο κωδικο χρησιμοποιουνε..οποτε παιρνεις τα 32αρια και μετα με τον ιδιο κωδικο βαζεις τα 64αρια..

εγω παντως που εχω 6γιγα ραμ 667 θα παω κατευθειαν στα 7 64 προ απο τα χπ που εχω τωρα..

• Moderators
παιδια εγω εχω τον εξης υπολογιστη τη να βαλω 32-bit η 64-bit cpu i7 860 στα 2,80GHz 6gb ra,motherboard asus maximus 3 formula και καρτα γραφικων ati hd 5850 1gb

6gb ram=64bit.

γεια χαρα σε ολους εχω μία απορία εβαλα σήμερα τα windows 7 64bit διότι το νέο σύστημα μου έχει 4 γιγα ραμ αλλά παρόλο που ειναι τα 64αρια μου λέει μόνο τα 3,5 γιγα λέει είναι για χρήση γιατί γίνεται αυτό??????

Αν δεν έχεις κάποια Onboard κάρτα γραφικών (δεν ξέρω αν μιλάς για το σύστημα της υπογραφής σου μιας κι αυτό λέει 2GB RAM), ψάξε στο BIOS για την επιλογή memory remap.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...