antonl Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δεν είμαι σε 7 οπότε δε θυμάμαι το ακριβές path αλλά δες στο control panel -> administrative tools -> computer management -> disk management. Δες αν εμφανίζεται εκεί ο δίσκος και δώσ του ένα γράμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xivelord Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δεν είμαι σε 7 οπότε δε θυμάμαι το ακριβές path αλλά δες στο control panel -> administrative tools -> computer management -> disk management. Δες αν εμφανίζεται εκεί ο δίσκος και δώσ του ένα γράμμα. Ευχαριστώ πολυ!Αυτό ήταν..Αλλά μετά απο την προετοιμασία για το format δεν είχα το μυαλό..Ευχαριστώ και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satsok2 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά χίλια συγγνώμη αν επαναλαμβάνεται το ερώτημα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει πλήρως ελληνικό το interface των Windows 7 Home Premium (EN)? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitalpoint Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα,υπάρχει κάποιος τροπος να αλλάξει το φοντο της επιφανειας εργασιας στα Win 7 Starter? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitalpoint Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Eυχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
electroasd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Διάβασα όσο μπορούσα το θέμα αλλά άκρη δεν έβγαλα. Γι αυτό θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω ένα AMD 64 Bit και 2 giga RAM. Είμαι έτοιμος να περάσω σε windows 7 , αλλά δεν ξέρω ποια έκδοση να βάλω , 32 ή 64? Στο νετ που κοίταζα δεν διάβασα κάποια ξεκάθαρη απάντηση. Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια νέας γενιάς ( πάω για PS3 ). Θέλω να τρέχουν γρήγορα και σωστά εφαρμογές οπως επεξεργασια εικονας και ηχου , εφαρμογες γραφειου κτλ. Καποια στιγμη θα αλλαξω Pc και εκει θα βαλω απευθειας τα 64bit χωρις σκεψη. Ομως τωρα θελω ενα γρηγορο λειτουργικο ( το απορβληματιστο το θεωρω δεδομενο στα 7). Οποτε τι να κανω??? 32 ή 64 ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 me 2 giga δεν νομιζω να υπαρχει λογος να πας στα 64αρια,τα 32αρια μια χαρα θα σου ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Η απάντηση είναι απλή. Αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η απόλυτη συμβατότητα με προγράμματα τότε βάζεις 32bit. Και αυτό για τυχόν επαγγελματικές εφαρμογές που έχεις πληρώσει και ακόμα δεν έχουν βγάλει 64bit συμβατές εκδόσεις. Επίσης ρόλο παίζουν και οι οδηγοί.Αν έχεις κάποιο ιδιόρυθμο(συνήθως παλαιό) hardware τότε δύσκολα θα βρεις 64bit οδηγούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
electroasd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά , ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Πάω σε 32αρια και όταν θα πάρω νέο pc βάζω τα 64αρια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agg3los Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 ναι ,ετσι και αλλιως τον ιδιο κωδικο χρησιμοποιουνε..οποτε παιρνεις τα 32αρια και μετα με τον ιδιο κωδικο βαζεις τα 64αρια.. εγω παντως που εχω 6γιγα ραμ 667 θα παω κατευθειαν στα 7 64 προ απο τα χπ που εχω τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasaras46 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 παιδια εγω εχω τον εξης υπολογιστη τη να βαλω 32-bit η 64-bit cpu i7 860 στα 2,80GHz 6gb ra,motherboard asus maximus 3 formula και καρτα γραφικων ati hd 5850 1gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 παιδια εγω εχω τον εξης υπολογιστη τη να βαλω 32-bit η 64-bit cpu i7 860 στα 2,80GHz 6gb ra,motherboard asus maximus 3 formula και καρτα γραφικων ati hd 5850 1gb 6gb ram=64bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 γεια χαρα σε ολους εχω μία απορία εβαλα σήμερα τα windows 7 64bit διότι το νέο σύστημα μου έχει 4 γιγα ραμ αλλά παρόλο που ειναι τα 64αρια μου λέει μόνο τα 3,5 γιγα λέει είναι για χρήση γιατί γίνεται αυτό?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Αν δεν έχεις κάποια Onboard κάρτα γραφικών (δεν ξέρω αν μιλάς για το σύστημα της υπογραφής σου μιας κι αυτό λέει 2GB RAM), ψάξε στο BIOS για την επιλογή memory remap. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα