Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 προφανώς δεν μπορείς να τα έχεις ενεργοποιημένα ταυτόχρονα σε πάνω από ένα σύστημα, αλλιώς θα κυκλοφορούσε μια άδεια σε όλη την Ελλάδα και την Κίνα μαζί
Cygnus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Καλά δεν εννοούσα για άπειρες ενεργοποιήσεις...Μιλούσα για της τάξης των 2-3. Πχ στα XP το είχα κάνει..Ίσως εκεί ο έλεγχος της MS ήταν πιο χαλαρός
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 μιλάω για ταυτόχρονες ενεργοποιήσεις, δλδ δεν μπορείς να έχεις μια άδεια ταυτόχρονα εγκατεστημένη σε PC & laptop... μπορείς να την έχεις ή στο ένα ή στο άλλο και να την ενεργοποιείς μετά από κάθε format...
spartacus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 εχω βαλει τα win 7 64 bit εχω προβλημα ομως με τους drivers ths ati 4870 οταν τους βαζω απο το site ths ati μετα απο λίγο μου βγαζει μπλε οθονη, ειδικα ο catalyst μαμιεται, οταν κανω καταργηση υλικου της 4870 και κανω επανεκινηση τοτε απο το update ths microsoft μου δινει drivers της ati να κατεβασω χωρις τον catalyst τοτε δεν εχω προβλημα, εχω δοκιμασει ενα σωρο διαφορετικες εκδοσεις με τα ιδια προβληματα, μονο απο το update της microsoft δεν εχω προβλημα, ειναι φυσιολογικό;
jhatzi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 εχω βαλει τα win 7 64 bit εχω προβλημα ομως με τους drivers ths ati 4870 οταν τους βαζω απο το site ths ati μετα απο λίγο μου βγαζει μπλε οθονη, ειδικα ο catalyst μαμιεται, οταν κανω καταργηση υλικου της 4870 και κανω επανεκινηση τοτε απο το update ths microsoft μου δινει drivers της ati να κατεβασω χωρις τον catalyst τοτε δεν εχω προβλημα, εχω δοκιμασει ενα σωρο διαφορετικες εκδοσεις με τα ιδια προβληματα, μονο απο το update της microsoft δεν εχω προβλημα, ειναι φυσιολογικό; Και εγώ την ίδια κάρτα έχω και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Δες μήπως κατά λάθος κατέβασες την έκδοση των Catalyst για 32bit.
spartacus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 οχι δεν εκανα λάθος, την 64 bit κατεβασα
PigTheKing Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 παρακαλω ριξτε μια ματια στο θεμα που εχω ανοιξει με τα WINDOWS7 ETERNITY. ειναι πραγματικα παραξενο!
antonl Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μια ερωτηση,εχω ενα αρκετα παλιο pc,ειναι pentium 4 3ghz 2 gb ram single channel,5200fx καρτα γραφικων.επειδη στο προσεχες διαστημα δεν προκειται να αλλαξω υπολογιστη θελω να βαλω τα windows 7 σε αυτον για να τα μαθω γτ εχω μεινει στα xp.θα τα σηκωνει τα 32 bit η θα σερνεται?ο υπολογιστης χρησιμοποειται για κατεβασμα κυριως και για μετατροπες ταινιες που και που.παιχνιδια ευτυχως εχω το χβοχ360. Πρόσφατα έβαλα σε netbook (atom 1.33GHz, 1GB RAM, GMA500) τα win7 Starter. Δε μπορώ να πω ότι είναι πιο αργά σε σχέση με τα XP που επίσης έχει. Φυσικά η χρήση είναι χαλαρή, ταινίες, internet, όχι ιδιαίτερα απαιτητικά προγράμματα. Με Home Premium και πάνω δεν ξέρω πως θα πήγαινε.
andreapaog328 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 εχω βαλει τα win 7 64 bit εχω προβλημα ομως με τους drivers ths ati 4870 οταν τους βαζω απο το site ths ati μετα απο λίγο μου βγαζει μπλε οθονη, ειδικα ο catalyst μαμιεται, οταν κανω καταργηση υλικου της 4870 και κανω επανεκινηση τοτε απο το update ths microsoft μου δινει drivers της ati να κατεβασω χωρις τον catalyst τοτε δεν εχω προβλημα, εχω δοκιμασει ενα σωρο διαφορετικες εκδοσεις με τα ιδια προβληματα, μονο απο το update της microsoft δεν εχω προβλημα, ειναι φυσιολογικό; το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ πάλι σε windows 7 64bit με την 4570HD. έχω εγκατεστημένο catalyst 9.7 με driver 8.632. Προσπαθώ να βάλω το 9.9 απο εδώ αλλά κρασάρει στην αρχή της εγκατάστασης.
murcielago580 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Πρόσφατα έβαλα σε netbook (atom 1.33GHz, 1GB RAM, GMA500) τα win7 Starter. Δε μπορώ να πω ότι είναι πιο αργά σε σχέση με τα XP που επίσης έχει. Φυσικά η χρήση είναι χαλαρή, ταινίες, internet, όχι ιδιαίτερα απαιτητικά προγράμματα.Με Home Premium και πάνω δεν ξέρω πως θα πήγαινε. Θα το δοκιμασω τις επομενες μερες και θω πως θα παει.πιστευω να ειναι οκ παντως.ο επεξεργαστης ειναι κατωτερος αυτος που ανεφερες απο τον δικο μου?
antonl Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Θα το δοκιμασω τις επομενες μερες και θω πως θα παει.πιστευω να ειναι οκ παντως.ο επεξεργαστης ειναι κατωτερος αυτος που ανεφερες απο τον δικο μου? Πολύ κατώτερος.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Παίδες, με multiboot τι γίνεται; Έχω δυό δίσκους με XP, και θέλω να βάλω τα 7. Να προχωρήσω άφοβα, ή καλού κακού να αποσυνδέσω τους άλλους;
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Παίδες, με multiboot τι γίνεται;Έχω δυό δίσκους με XP, και θέλω να βάλω τα 7. Να προχωρήσω άφοβα, ή καλού κακού να αποσυνδέσω τους άλλους; Aφοβα.Εχω βαλει τα 7 σε dual boot με εγκατεστημενα σε partition του ιδιου σκληρου xp και vista και server 2008 r2 με εγκατεστημενα σε partition τα 7.Κανενα προβλημα,ολα δουλευαν ρολοι χωρις να χρειαζεται να πειραξω τους δισκους. Αν απ την αλλη εχεις εγκατεστημενη καποια διανομη linux,θα πρεπει να επαναφερεις τον bootloader της,μετα την εγκατασταση των 7.
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μπορώ να αλλάξω το welcome screen;;Πήρε ο συγκάτικος μου ένα laptop HP και έχει άλλο θέμα στην οθόνη που βάζεις κωδικό για να μπεις στον χρήστη σου.και έχει και ένα πολύ ωραίο θέμα που δεν το βρίσκω πώς να το έχω και γω..
ruin412 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα σε ολους. Ρε παιδια χτυπιεμαι με ενα προβλημα που παρουσιαστηκε ξαφνικα πριν 2 μερες στα Win7/64bit και δε μπορω να βγαλω ακρη. Συγκεκριμένα στην οθόνη υποδοχής χαθηκαν οι χρηστες και βγαζει μονο εναν, αυτόν που χρησιμοποιησε τελευταια φορα το PC. Υπάρχει καποια ιδεα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα