Προς το περιεχόμενο

Conn-x talk & isdn

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ηθελα να ρωτησω εγω που εχω isdn το conn-x talk ειναι τζαμπα και για τις 2 γραμμες με το ιδο νουμερο που εχω? δηλαδη αμα μιλαω τζαμπα στην μια γραμμη θα μιλαω και στην αλλη τζαμπα?

Δημοσ.

Αν έχεις μόνο ένα νούμερο και στα 2 κανάλια της ISDN τότε ισχύει και για τα δύο η δωρεάν ομιλία. Σε περίπτωση που έχεις βοηθητικό αριθμό (MSN) τότε ισχύει μόνο για το κύριο νούμερο, αν είναι έτσι πρέπει να κάνεις μια ρύθμιση στο netmod/NT1 έτσι ώστε να γίνονται όλες οι εξερχόμενες κλήσεις από τον "κεφαλικό" αριθμό και το MSN να δέχεται απλώς εισερχόμενες.

Δημοσ.

θα ηθελα να μοτ πειτε τα παγια τηλεφωνου με απλη psdn και isdn γραμμη

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:30 ----------

Αν έχεις μόνο ένα νούμερο και στα 2 κανάλια της ISDN τότε ισχύει και για τα δύο η δωρεάν ομιλία. Σε περίπτωση που έχεις βοηθητικό αριθμό (MSN) τότε ισχύει μόνο για το κύριο νούμερο, αν είναι έτσι πρέπει να κάνεις μια ρύθμιση στο netmod/NT1 έτσι ώστε να γίνονται όλες οι εξερχόμενες κλήσεις από τον "κεφαλικό" αριθμό και το MSN να δέχεται απλώς εισερχόμενες.
πως την κανω αυτη τη ρυθιμση φιλε μου?
Δημοσ.
θα ηθελα να μοτ πειτε τα παγια τηλεφωνου με απλη psdn και isdn γραμμη

Τα πάγια και γενικά όλα τα τιμολόγια θα τα βρείς στο http://www.oteshop.gr, αν έχεις απορίες εδώ είμαστε.

πως την κανω αυτη τη ρυθιμση φιλε μου?

Θα καλέσεις στο support της ISDN (8001126000 αν θυμάμαι καλά), θα τους εξηγήσεις τι θέλεις να κάνεις και θα σου πουν πως θα το ρυθμίσεις. Τονίζω ξανά αυτό χρειάζεται μόνο αν έχεις παραπάνω από έναν αριθμό στην ISDN σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...