Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με xbox live

Alexskot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μια βδομάδα αγόρασα το xbox 360 elite. Είμαι gold member στο xbox live και έχω 2 mbps σύνδεση adsl. Δεν μπορώ να παίξω online όσα παιχνίδια έχω δοκιμάσει fifa 09 και pes 2009. Αρχικά το xbox 360 συνδέεται στους servers αλλά πριν ξεκινήσει ο αγώνας αποσυνδέεται. Αντιμετωπίζει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα, τι μπορεί να φταίει. Στην αρχή σκέφτηκα την ταχύτητα της σύνδεσης αλλά ξέρω πολλούς με μικρότερη που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Η ταχύτητα μόνο αποσυνδέσεις δεν προκαλεί. Το router πρέπει να φταίει. Ποιο μοντέλο έχεις;

Παρεμπιπτόντως, από 1mbps και πάνω, εφόσον δεν κάνεις host (διαφορετικά θέλεις μεγάλο upload), αυτό που σε νοιάζει για να χεις μικρό lag είναι το ping και όχι τόσο η ταχύτητα.

Δημοσ.
Η ταχύτητα μόνο αποσυνδέσεις δεν προκαλεί. Το router πρέπει να φταίει. Ποιο μοντέλο έχεις;

Παρεμπιπτόντως, από 1mbps και πάνω, εφόσον δεν κάνεις host (διαφορετικά θέλεις μεγάλο upload), αυτό που σε νοιάζει για να χεις μικρό lag είναι το ping και όχι τόσο η ταχύτητα.

έχω netgear dg834g v5 αλλά δεν νομίζω να φταίει ο router γιατί σε steam στον υπολογιστή παίζω κανονικά και γενικότερα με το internet δεν έχω κάποιο πρόβλημα

ADSL Link Downstream Upstream

Connection Speed 2048 kbps 253 kbps

Line Attenuation 39.5 db 19.9 db

Noise Margin 14.4 db 27.9 db

από ότι βλαίπεις φίλε μου τα στοιχεία μου δεν έιναι πολύ καλά αλλά όχι και ανυσηχητικά. Το xbox 360 επίσης είναι συνδεδεμένο με ethernet οπότε ούτε υπάρχει πρόβλημα με ασύρματο σήμα.

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει ούτε με steam ούτε με σερφάρισμα αλλά με το πόσα connections μπορεί να σηκώσει. Το NAT το χεις ενεργοποιήσει; Μήπως παίζει τίποτα με κανένα firewall; Πήγαινε στις ρυθμίσεις της κονσόλας και βάλτο να κάνει έλεγχο συνδεσιμότητας με το xbox live. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα αν έχεις κανά άλλο router να το δοκιμάσεις. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το θέμα είναι στο router.

Αν σου βγάζει Nat problem δοκίμασε να κάνεις port forward τα εξής

* 88 UDP

* 3074 UDP

* 3074 TCP

Δημοσ.

στο test δεν φάνηκε κάποιο πρόβλημα, όταν όμως προσπάθησα να παίξω battlefield 1943 έγγραφε the game is unavailable. Αφού έκανα port forwarding το παιχνίδι το έπαιζα κανονικά για περίπου 10 λεπτά τις περισσότερες φορές και μετά αποσυνδεόταν. Τα πράγματα κάπως διορθώθηκαν. Θα νοικιάσω πάλι το fifa 09 και θα σας ενημερώσω αν παίζει.

Δημοσ.

κοιτα εφοσον μπαινεις και μετα αποσυνδεεσαι κατι παιζει με το ρουτερ σου. παρε ενος φιλου σου το ρουτερ σου και δοκιμασετο. καπου σε κοβει

κανε Port forward tcp k udp Οπως σου εγραψαν τα παιδια. απο την αλλη δοκιμασε και αλλα παιχνιδια και πες μας

Δημοσ.

Update στην τελευταία έκδοση του ρούτερ σου και πάνω απο όλα άνοιξε ports.. Και μένα δεν έπαιζε τίποτε μέχρι να κάνω ένα forward.. Δεν θυμάμαι πόρτς όμως.

Δημοσ.
Update στην τελευταία έκδοση του ρούτερ σου και πάνω απο όλα άνοιξε ports.. Και μένα δεν έπαιζε τίποτε μέχρι να κάνω ένα forward.. Δεν θυμάμαι πόρτς όμως.

Αυτά εδώ λες

* 88 UDP

* 3074 UDP

* 3074 TCP

Τα γραψα παραπάνω :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:36 ----------

φίλε μου, σίγουρα το xbox σου είναι "απείραχτο" έτσι?

Αν μιλάς για flasharisma ή τρως ban ή δεν τρως. Οι αποσυνδέσεις δεν έχουν να κάνουν.

Δημοσ.

έχω κάνει ήδη port forwarding αλλά δεν είδα να βελτιώνεται το πρόβλημα τελικά και ο router μου είναι πλήρως αναβαθμισμένος όταν τον πήρα είχε version 4 και τον αναβάθμισα σε 5. Το xbox 360 μου είναι απείραχτο, μια βδομάδα το έχω. Δεν έχω βάλει κανά xtreme εννοείτε μη μου βγάλει red ring και δεν έχω εγγύηση.

Δημοσ.

κανείς ρε παιδιά καμιά ιδέα για το προβλημά με το xbox live. Επίσης γνωρίζει κανείς γιατί στο game marketplace ελάχιστα παιχνίδια έχουν την επιλογή buy ή unlock full game άν έχω κατεβάσει το demo. Το game marketplace είναι γεμάτο από demo αλλά υπάρχουν ελάχιστα ολόκληρα παιχνίδια, είναι φυσιολογικό αυτό ή παίζει τίποτα με το λογαριασμό μου.

Δημοσ.

http://www.talktalkmembers.com/forums/showthread.php?t=18034

δες μήπως βοηθηθείς με αυτά που λέει.. Εγω πάντως στην θέση σου θα πέταγα το ρουτερ με την μια στα σκουπίδια (δεν στο προτείνω αλλα λέμε :P). Δοκίμασε κανά linksys αμα έχει κανένας φίλος σου

Δημοσ.

με το δεύτερο θέμα με τα demo, γνωρίζει κανείς τίποτα. Όσο για τον router θα πάρω http://multirama.gr/products/product?pid=0341586&catid=050400 μιας και τον τωρινό ούτος η αλλιώς θα τον άλλαζα γιατί έχει πρόβλημα και ή κεραία του και πρέπει να είσαι κολλημένος δίπλα του για να πιάσεις καλό σήμα, επίσης ανεβάζει πολύ θερμοκρασία σε σχέση με άλλους που έχω δει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...