Tigran Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε μην φτιάχνετε εργοστάσια ρε! Μολύνετε το περιβάλλον!!!
Antwni Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ρε μην φτιάχνετε εργοστάσια ρε! Μολύνετε το περιβάλλον!!! Ok θα βάζουμε φυλακές... Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2009 από Antwni
antnatal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 ποιος Στέλιος έβαλε φυλακή στη Κνωσσού??? χχμμμμμ...!!!!!
Antwni Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Πολύ μικρό μήνυμα Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2009 από Antwni
antnatal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 :lol: Αποκαλύφθηκε το όνομα μου....:o:X Δεν φταίω εγώ ρε παιδιά έβαλα το όνομα του αδελφού μου όταν είχα κάνει sign in και τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω....:o:-( Τι να έκανα άλλο λογαριασμό?? Εσύ ποιος είσαι ρε και που το έμαθες??:p:-D Μην μου πεις ο ANTNATAL αυτός που έχει τη κνωσσού.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:13 ---------- :lol: Αποκαλύφθηκε το όνομα μου....:o:X Δεν φταίω εγώ ρε παιδιά έβαλα το όνομα του αδελφού μου όταν είχα κάνει sign in και τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω....:o:-( Τι να έκανα άλλο λογαριασμό?? Εσύ ποιος είσαι ρε και που το έμαθες??:p:-D Μην μου πεις ο ANTNATAL γκρέμισε τη φυλακή ........... σε έχω σκίσει
sugata Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ξαναξεκίνησε παίδες... Το ηράκλειο είναι κομπλέ ήδη
androu Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 πρέπει να ξανακάνουμε register?? Επειδή δεν μπορώ να μπώ ..
michael92 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι λάθος σχεδιασμένο και αν δεν γραφτείς από τα πρώτα λεπτά δεν μπορείς να παίξεις, ξενέρα...
sugata Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 michael92, μην επικεντρώνεσαι στην ελλάδα. ψάξε αλλού, και ιδίως σε πολύ μεγάλες χώρες. έχει ψωμί. (δεν υπάρχει περιορισμός στο πού θα αγοράσεις στον παγκόσμιο χάρτη, αν έχεις ήδη αγοράσει π.χ. οδό σε μια χώρα)
pournaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Απο την αρχη register? Δεν παλευεται η κατασταση...
Antwni Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ξαναξεκίνησε παίδες...Το ηράκλειο είναι κομπλέ ήδη Ναι ρε που*τη τα πήρατε όλα.... Φτου σας ....:-D:lol:
antnatal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 ρε ξεκωλάτε τα εργοστάσια από πάνω μου.
Antwni Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 ρε ξεκωλάτε τα εργοστάσια από πάνω μου. Εγώ δεν έκανα τίποτα......ακόμη Όποιος έχει την Κνωσού και την Παπαναστασίου θα την φάει από μένα.....
sugata Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 κανονίστε καλόπαιδα :lol: το nick μου με κενό και το gr μετά... παρατηρώ πάντως ότι οι καρτούλες πετάγονται με μικρότερη συχνότητα... και αυτό είναι κακό... διάολε...
Antwni Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 1) το nick μου με κενό και το gr μετά...παρατηρώ πάντως ότι οι καρτούλες 2) πετάγονται με μικρότερη συχνότητα... και αυτό είναι κακό... διάολε... 1) δεν σε κατάλαβα τι εννοείς??? sugata gr λέγεσαι.... 2) επίσης το ίδιο??Τι σημαίνει μικρότερη συχνότητα, ποιες καρτούλες???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα