lef50 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Να περιμενουμε αραγε κατι αντιστοιχο απο την ms μεσω bing ?
nick#18 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Βαλτε κανεαν server ακομα ρεεεε!!! πιταρε...
leukonas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραίο το παιχνίδι,πολύ καλό....θα πούμε όταν με το καλό θα μπεί...
aragorn Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δε μπαίνει για κανένα λόγο!! Έχουν πέσει τα πάντα!
BozGNR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 θα έπρεπε να το έχουν υποστηρίξει καλύτερα πριν βγει online. προσπαθώ τόσες ώρες μία φορά μπήκε μόνο, αλλά κόλλησε..
lahaine Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδες κατεβαζουμε καποιο software η ετσι μπαινει, γιατι το μονο που εχω καταφερει ειναι να δω μονο την κετρικη σελιδα... Υποστηριζεται τελικα η Ελλαδα σαν χωρα?
Antwni Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδες κατεβαζουμε καποιο software η ετσι μπαινει, γιατι το μονο που εχω καταφερει ειναι να δω μονο την κετρικη σελιδα... Υποστηριζεται τελικα η Ελλαδα σαν χωρα? Ναι υποστηρίζεται... Μπήκααααα..... με τον google chrome:-D Αλλά μετά crasharei:-( (μου βγάζει αυτό.....um... Our servers are down. We're trying to find out if the building with them has been demolished. Best give us some time and come back a bit later.)
Hal9000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι υποστηρίζεται... Μπήκααααα..... με τον google chrome:-D Αλλά μετά crasharei:-( (μου βγάζει ένα μήνυμα ότι κρασαρε και δεν μπορώ να αγοράσω... Χα όντως, με Chrome μπαίνεις
Antwni Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Μπήκεεεεε!!!!!:-D Ναι δοκίμασα με mozilla και δεν έμπαινε.... Edit: φτου Hal βγες έξω κρασάρεις τον server... wtf? παίζω μονοπολυ:-D Ρε πουτη μόνος μου παίζω??? Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2009 από Antwni
Antwni Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκίμασες και με chrome??? Εμένα παίζει αλλά παίζω μόνος μου....
nick#18 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 μπαινω, παιζω και με πεταει σε μαι σελιδα του Apache
Sadman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ μπήκα,αλλά δεν μπορώ να βρω καμιά σοβαρή οδό να αγοράσω
Tigran Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι ρε φίλε, άστα να πάνε. Πήρα την Αγ. Δημητρίου, αλλά δε μπορώ να χτίσω αυτό που θέλω επειδή είναι μονής κατεύθυνσης(ή επειδή είναι στενή οδός, δεν το έχω πιάσει ακόμα)... Μάμησε τα... Πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς παίζεται το παιχνίδι, πως κερδίζεις χρήματα κτλ...
Sadman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικά αγόρασα μια στο 1μ στην θεσσαλονίκη,αλλα ψοφάει στο κόλλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα