katia96 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω conn-x talk 24,7 για αστικά και υπεραστικά και 60' δωρεάν προς κινητά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποια τηλεφωνική συσκευή ή απλά κάποια επιπλέον συσκευή που να μπορεί να καταγράφει το χρόνο και το κόστος των κλήσεων ή έστω το χρόνο των κλήσεων για να μπορώ να έχω έναν έλεγχο των χρεώσεων.
tretro Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω conn-x talk 24,7 για αστικά και υπεραστικά και 60' δωρεάν προς κινητά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποια τηλεφωνική συσκευή ή απλά κάποια επιπλέον συσκευή που να μπορεί να καταγράφει το χρόνο και το κόστος των κλήσεων ή έστω το χρόνο των κλήσεων για να μπορώ να έχω έναν έλεγχο των χρεώσεων. Η συσκευη που ζητας λεγεται teletax2 και ειναι η μονη που δεν χρειαζετε τηλ κεντρο παιρνει 2 γραμμες pstn και καταγραφει σε printer δικο του (εινα πανω του) τα παντα δηλ χρονο διαρκεια αριθ. κλησης κοστος κλπ με ενα search στο google το βρισκεις ευκολα ειναι ελληνικο προιον
athenaum Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Η συσκευή που περιέγραψε ο φίλος παραπάνω δεν μέτρα στην περίπτωση μας επειδή η γραμμή με conex talk 24 δεν παρέχει active charge 16 khz που χρειάζεται το teletax για να κάνει καταγραφή. Υπάρχουν όμως διάφορα άλλα προϊόντα που καταγράφουν μέσω πινάκων χρέωσης των παροχών το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσουν σ αυτήν την περίπτωση περισοτερα με πμ
god4 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 αφού έχεις απεριόριστη ομιλία τι κόστος θα μετράει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.