Προς το περιεχόμενο

Οι Διαφορές των NESCAFE για τους Φραπέδες

raptor7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Γιακομπς γιαυτο μαρεσει επειδη ειναι πικρος (καφες ειναι , οχι Μιλκο :P )

ετσι ετσι πες τα, " πως τον πινετε κυριε; ελαφρυ γλυκο με γαλα" :P:p:p:p

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:57 ----------

τι σημαίνει αυτό;;;

απο το λιντλ

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σιγά που πείραξει ο φραπές στο έντερο..

Μήπως βάζετε κανένα τόνο γάλα;

Από αυτά τα αμφιβόλου ποιότητας τα εβαπορέ κιόλας;

Φραπές μόνο χωρίς γάλα.Κανένα πρόβλημα σε όποιον ξέρω και δεν ξέρω χρόοοονια τώρα.Όποιος δεν μπορεί να τον πιεί χωρίς γάλα είναι απλά συνήθεια..Μετά από ένα μήνα θα βάζει γάλα και θα του φέρνει αηδία.

Όλοι οι ευαίσθητοκώληδες εδώ μαζευτήκαν;:P

Δημοσ.

Δεν ξέρω την επίδραση των καφέδων στο σίδηρο του οργανισμού (θα έπρεπε γιατί, μόνιμα τον έχω χαμηλό... το σίδηρο ντε !) αλλά, έχω ακούσει από διατροφολόγο, ότι λόγω καφέ ο οργανισμός "χάνει" ασβέστιο.

Αληθεύει ?

Δημοσ.
ετσι ετσι πες τα, " πως τον πινετε κυριε; ελαφρυ γλυκο με γαλα" :P:p:p:p

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:57 ----------

απο το λιντλ

δεν νομίζω να είναι μικρός

πάντως είναι ωραίος βιολογικός καφές,αυτόν να αγοράζεις μιλούμε πάντα για καλοκαίρι και όχι για χειμώνα που για να είναι καλός ο καφές πρέπει να γίνεται με φρέσκους κόκκους -κατα προτίμησην βιολογικούς- σε μηχάνημα...

Δημοσ.
Γιατί βιολογικούς;

Προσωπικά, μόνο στην τιμή νοιώθω τη διαφορά των μη- από τα βιολογικά προϊόντα...

Γεια να έχουμε να λέμε.Είναι η τρεντιά των '00ς ο υγιεινισμός.Το μόνο που τα καταλαβαίνει κανείς είναι σε μαγειρευτά όσπρια.Τα συμβατικά βρωμάνε φάρμακο,ενώ στα βιολογικά κάθεσαι άνετα πάνω από τη κατσαρόλα...

Δημοσ.
Γιατί βιολογικούς;

Προσωπικά, μόνο στην τιμή νοιώθω τη διαφορά των μη- από τα βιολογικά προϊόντα...

άλλο πράμα να είναι βιολογικός,να νιώθεις πως είναι κάτι φυσικό και άλλο συμβατικό να νιώθεις πως παίρνεις νάυλον...

Δημοσ.
άλλο πράμα να είναι βιολογικός,να νιώθεις πως είναι κάτι φυσικό και άλλο συμβατικό να νιώθεις πως παίρνεις νάυλον...

Στο μυαλό είναι όλα.Solipsism WIN.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...