livewire Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 ετσιι ασε που αν εχεις ελειψη σιδηρου τοτε νυσταζεις κιολας Ωπ, ισχύει αυτό?
freedubus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δυστυχώς ναι. Εγώ έχω σιδηροπενική αναιμία, και συχνά τυχαίνει να ξεραίνομαι μετά από κατανάλωση ποσότητας καφέ που λογικά θα έπρεπε να με στείλει στο φεγγάρι.
evabb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 ισχυει. να πινεις καφε μπας και ξυπνησεις και να πεφτεις τεζα ακομα χειροτερα λες και εχεις να κοιμηθεις μερες. φυσικα μολις πλακωθεις στα χαπακια σιδηρου σου φευγουν οι νυστες και ολα. ρε λετε γι αυτο να μου ανεβηκε το σιδηρο; επειδη εκοψα τον καφε; 96 σιδηρος και 27 φεριτινη οχι που θα ηταν και τα δυο νορμαλ
livewire Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι απλά παρενέργεια τότε, έτσι? Εννοώ, δεν κάνουμε κακό στον εαυτό μας αν ρουφάμε λίγο φραπεδάκι που και που, ε? Edit Ποστ πικς οφ μπλοντ τεστς!
evabb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δυστυχώς ναι. Εγώ έχω σιδηροπενική αναιμία, και συχνά τυχαίνει να ξεραίνομαι μετά από κατανάλωση ποσότητας καφέ που λογικά θα έπρεπε να με στείλει στο φεγγάρι. οσο πιο δυνατος ο καφες τοσο μεγαλυτερη η νυστα εε; την εχω πατησει κι εγω ετσι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:56 ---------- Είναι απλά παρενέργεια τότε, έτσι?Εννοώ, δεν κάνουμε κακό στον εαυτό μας αν ρουφάμε λίγο φραπεδάκι που και που, ε? εμποδιζει την αποροφιση σιδηρου οποτε αν εχεις αναιμια οπως εμεις εδω την καταλαβενεις την διαφορα με την μια, αυτοι που δεν εχουν προβλημα δεν παθαινουν κατι
freedubus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Γι' αυτό λάιβγουάιρ από αύριο ξεδιψάμε με νέσκουίκ φραπέ, νέσκουίκ φραπέ.
livewire Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι, όχι, εγώ είμαι μια βδομάδα άυπνος, μόνο με φραπέ και όζον και συνεχίζω :ρ Απλά, είχα την εντύπωση ότι το γάλα είναι αυτό που πρέπει να αποφεύγεται σε συνδυασμό με θεραπεία σιδήρου.
kosmasgr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Όλοι οι ανάπηροι εδώ μαζευτήκαμε. Epiccccccccccccc
De@th L0rd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Predatorkill το ζουμί αυτό είναι της γριάς κότας που λέμε;
imr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Γαματος ειναι και ο Γιακομπς, πολυ πιο δυνατος και πιο εντονος απο τον νεσκαφε , εχει πολυ πιο εντονη γευση, καμια σχεση με τον νεσκαφε Αλλα ο Νεσκαφες συνηθως εχει γαματα δωρακια (πχ τα απιτευτα φραπεδοποτηρα)
slipknot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Αλλα ο Νεσκαφες συνηθως εχει γαματα δωρακια (πχ τα απιτευτα φραπεδοποτηρα) Στο παρελθόν έχει δώσει και μίξερ χειρός. Σα να δίνεις γεμάτο περίστροφο σε άτομο με αυτοκτονικές τάσεις ένα πράμα.
De@th L0rd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 O Γιάκομπς είναι ξερατό,δεν είναι καφές.Είναι τόσο πικρός κ δηλητήριο που ακόμα και 17 κουταλιές ζάχαρη να ρίξεις δε πίνεται. Μόνο για γαλλικό.Εκεί είναι τέλειος ειδικά στις γεύσεις.
imr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Στο παρελθόν έχει δώσει και μίξερ χειρός. Σα να δίνεις γεμάτο περίστροφο σε άτομο με αυτοκτονικές τάσεις ένα πράμα. Kαλα αυτο το μιξερακι ειναι απιστευτο!!! Τρομερη ποιοτητα και δυνατο, φτιαχνει γαματο φραπε Ο Γιακομπς γιαυτο μαρεσει επειδη ειναι πικρος (καφες ειναι , οχι Μιλκο )
Andreas2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Λιντλέικος δεν είναι αυτός; τι σημαίνει αυτό;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.