Προς το περιεχόμενο

Οι Διαφορές των NESCAFE για τους Φραπέδες

raptor7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχώς ναι. Εγώ έχω σιδηροπενική αναιμία, και συχνά τυχαίνει να ξεραίνομαι μετά από κατανάλωση ποσότητας καφέ που λογικά θα έπρεπε να με στείλει στο φεγγάρι.

Δημοσ.

ισχυει. να πινεις καφε μπας και ξυπνησεις και να πεφτεις τεζα ακομα χειροτερα λες και εχεις να κοιμηθεις μερες. φυσικα μολις πλακωθεις στα χαπακια σιδηρου σου φευγουν οι νυστες και ολα. ρε λετε γι αυτο να μου ανεβηκε το σιδηρο; επειδη εκοψα τον καφε; 96 σιδηρος και 27 φεριτινη οχι που θα ηταν και τα δυο νορμαλ

Δημοσ.

Είναι απλά παρενέργεια τότε, έτσι?

Εννοώ, δεν κάνουμε κακό στον εαυτό μας αν ρουφάμε λίγο φραπεδάκι που και που, ε?

Edit

Ποστ πικς οφ μπλοντ τεστς!

Δημοσ.
Δυστυχώς ναι. Εγώ έχω σιδηροπενική αναιμία, και συχνά τυχαίνει να ξεραίνομαι μετά από κατανάλωση ποσότητας καφέ που λογικά θα έπρεπε να με στείλει στο φεγγάρι.

οσο πιο δυνατος ο καφες τοσο μεγαλυτερη η νυστα εε;:lol: την εχω πατησει κι εγω ετσι

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:56 ----------

Είναι απλά παρενέργεια τότε, έτσι?

Εννοώ, δεν κάνουμε κακό στον εαυτό μας αν ρουφάμε λίγο φραπεδάκι που και που, ε?

εμποδιζει την αποροφιση σιδηρου οποτε αν εχεις αναιμια οπως εμεις εδω την καταλαβενεις την διαφορα με την μια, αυτοι που δεν εχουν προβλημα δεν παθαινουν κατι

Δημοσ.

Όχι, όχι, εγώ είμαι μια βδομάδα άυπνος, μόνο με φραπέ και όζον και συνεχίζω :ρ

Απλά, είχα την εντύπωση ότι το γάλα είναι αυτό που πρέπει να αποφεύγεται σε συνδυασμό με θεραπεία σιδήρου.

Δημοσ.

Γαματος ειναι και ο Γιακομπς, πολυ πιο δυνατος και πιο εντονος απο τον νεσκαφε , εχει πολυ πιο εντονη γευση, καμια σχεση με τον νεσκαφε

Αλλα ο Νεσκαφες συνηθως εχει γαματα δωρακια (πχ τα απιτευτα

φραπεδοποτηρα)

Δημοσ.
Αλλα ο Νεσκαφες συνηθως εχει γαματα δωρακια (πχ τα απιτευτα φραπεδοποτηρα)

Στο παρελθόν έχει δώσει και μίξερ χειρός. Σα να δίνεις γεμάτο περίστροφο σε άτομο με αυτοκτονικές τάσεις ένα πράμα.

Δημοσ.

O Γιάκομπς είναι ξερατό,δεν είναι καφές.Είναι τόσο πικρός κ δηλητήριο που ακόμα και 17 κουταλιές ζάχαρη να ρίξεις δε πίνεται.

Μόνο για γαλλικό.Εκεί είναι τέλειος ειδικά στις γεύσεις.

Δημοσ.
Στο παρελθόν έχει δώσει και μίξερ χειρός. Σα να δίνεις γεμάτο περίστροφο σε άτομο με αυτοκτονικές τάσεις ένα πράμα.

Kαλα αυτο το μιξερακι ειναι απιστευτο!!!

Τρομερη ποιοτητα και δυνατο, φτιαχνει γαματο φραπε

Ο Γιακομπς γιαυτο μαρεσει επειδη ειναι πικρος (καφες ειναι , οχι Μιλκο :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...