Προς το περιεχόμενο

Οι Διαφορές των NESCAFE για τους Φραπέδες

raptor7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γενικά είναι απορίας άξιο γιατί να πίνει κανείς φράπα ενώ υπάρχει ο καπουτσίνο.

είναι πιο φθηνός κατά 50 λεπτά και οι ελληνάρες πίνουν μόνο φραπέ.Τα άλλα είναι για φλώρους :whistle::P

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί πρίν απο 2-3 χρόνια ο φραπές δεν με πείραζε καθόλου, ενώ τώρα με έναν είναι λές και μου κάνουν ηλεκτροσόκ? Ζήτημα αν πίνω 1 στις 15 μέρες...

Δημοσ.
μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί πρίν απο 2-3 χρόνια ο φραπές δεν με πείραζε καθόλου, ενώ τώρα με έναν είναι λές και μου κάνουν ηλεκτροσόκ? Ζήτημα αν πίνω 1 στις 15 μέρες...

ε γι αυτο σε πειραζει, μολις το κανεις 2 καθε μερα δεν θα νιωθεις θα εχεις συνηθισει δεν θα ειναι παρθενος ο οργανισμος σου:lol:

Δημοσ.

Γιατί να πίνει κανείς καφέ; Αν θες να ξυπνήσεις ρίξε ένα μπάνιο στα γρήγορα. Αν δεν ξυπνήσεις μ' αυτό, δεν υπάρχει λόγος να μη γυρίσεις στο κρεβάτι.

Δημοσ.
Εμένα μου αρέσει η γεύση του βασικά, ουδέποτε καφές με κράτησε ξύπνιο.

+1

Καμιά σχέση για μένα μεταξύ ύπνου/αυπνίας και καφέ...

Δημοσ.

Ο μοναδικος καφες που ξυπναει ειναι ο σκετος. Η αναμειξη του με ζαχαρη αλλοιωνει τις ιδιοτητες του. Επιστημονικα απεδεδειγμενο.

Εχω κοψει φραπε/φρεντο/τσιγαρο εδω και 20 μερες και εχω ηρεμησει απιστευτα. Αντι για καφε αμιτα μοσιον και ειμαι αρχοντας. Οσοι πρεπει παση θυσια να "ξυπνησουν" επειδη εχουν προβλημα και δεν μπορουν τοτε σβεντεν μπιτερ μια κουταλια της σουπας το πρωι και στο καπακι ενα ποτηρι νερο και εισαι τουρμπο ολη μερα. Αισθανεσαι τη διαυγεια στον εγκεφαλο μεσα σε 10 λεπτα.

Δημοσ.
Εμένα μου αρέσει η γεύση του βασικά, ουδέποτε καφές με κράτησε ξύπνιο.

ετσιι ασε που αν εχεις ελειψη σιδηρου τοτε νυσταζεις κιολας:fear:

Δημοσ.
Αμα είναι έτσι, γιατί όχι κατευθείαν γεγκαμάηστα απ' το πρωί;

Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο, δοκιμασε πρωτα το ζουμι που εγραψα και θα καταλαβεις τι μαλακιες πινει ο ΕΛΛΗΝΑΣ, για να ξυπνησει φυσικα γιατι εχει προβλημα, ειναι βαρυς και ασηκωτος. Δεν μιλαμε γι'αυτους που πινουν καφε επειδη καπνιζουν.

Οι ιταλοι να φανταστεις, ειναι τοσο κοιμισμενοι που πινουν 10 εσπρεσσο την ημερα. Αλλωστε, ο Ιταλος πινει τον εσπρεσσο λες και ειναι σφηνακι, οχι σαν τον Ελληνα που πινει τον εσπρεσσο λες και πινει απο κανενα μπουγελο και δεν τελειωνει. Το λεει και το ονομα του αλλωστε, εσπρεσσο.

Αληθεια, ποσες χωρες πινουν φραπε; και ποσες χωρες εχουν φρεντο εσπρεσσο και φρεντο καπουτσινο σαν την Ελλαδα; Καμμια. Γι'αυτο καταναλωνουμε 22.000 τονους καφε το χρονο. Ναι, 22.000 τονους.

Δημοσ.
ετσιι ασε που αν εχεις ελειψη σιδηρου τοτε νυσταζεις κιολας:fear:

Δικιά μας και 'συ ε, χο.

Predator, ο ψηλός εννοεί jagermeister.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...