theTuber Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Κι εγώ φραπέ καθημερινά...Μήπως πρεπει να αλλάξω προς φρέντο με αυτά που ακούω ?
evabb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 πρεπει να αλλαξεις με βαρυ γαλλικο. κανει επισης τρομερη εντερικη δουλεια σε συνδιασμο με γαλα και κορνφλεικς
freedubus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Πάτε να το κάνετε όπως τα τόπικ με μάρκες τσιγάρων, πούρων, πίπες κλπ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΣΚΑΦΕΔΕΣ.
evabb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Πάτε να το κάνετε όπως τα τόπικ με μάρκες τσιγάρων, πούρων, πίπες κλπ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΣΚΑΦΕΔΕΣ. σωστα σορρυ.
ferongr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 εξαρτημενοι ολοι απο μια κοινωνικα αποδεκτη ουσια. τσ τσ τσ Και σε μη.
kosmasgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Κι εγώ φραπέ καθημερινά...Μήπως πρεπει να αλλάξω προς φρέντο με αυτά που ακούω ? Είναι βαρύς φίλος Freddo espresso εγώ πίνω και τον θεωρώ τον καλύτερο καφέ σε κρύο. Αλλιώς με το καπουτσίνο είσαι άρχοντας. Οτι καφέ και να επιλέξω όμως τον πίνω σκέτο.
slygeo87 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ο εσπρέσσο για απογευματινό ξύπνημα είναι θεϊκός...τα μεσημέρια συνδέομαι με το θάνατο κανονικά και ξυπνάω άρρωστος...το πρωϊ ένα ζεστό αχτύπητο νεσάκι δεν με χαλάει αν και φέτος λέω να προτιμήσω του φίλτρου. Θα δούμε...μακριά πάντως απ' το φραπέ, παρόλο που συνηθίζω τον φραπέ, σπίτι τουλάχιστον, μου κάνει έρωτα.
manic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 πως στο διάολο πίνετε τους καφέδες? Εγω αηδιάζω μονο ο ελληνικός παλεύεται και αυτος μονο να τον μυρίσω οχι να τον πιω. Και το πρωινο ξυπνημα μπορω να το αντιμετωπίσω μονο με φρεσκο γαλα (αμα δεν εχει χαλιεμε πολυ)
pournaras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 πως στο διάολο πίνετε τους καφέδες? Εγω αηδιάζω μονο ο ελληνικός παλεύεται και αυτος μονο να τον μυρίσω οχι να τον πιω.Και το πρωινο ξυπνημα μπορω να το αντιμετωπίσω μονο με φρεσκο γαλα (αμα δεν εχει χαλιεμε πολυ) Γουστα ειπε ο βατραχος, κι εφαγε το σαπουνι
freedubus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 πως στο διάολο πίνετε τους καφέδες? Εγώ τους πίνω μόνο με ελαιόλαδο. Κάποιοι άρρωστοι βάζουν και λίπος χήνας.
slygeo87 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ίου, ταγκιάζει ελεεινά. Βέβαια για παπάρα παξιμάδι και έτσι λέει.
theTuber Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ τους πίνω μόνο με ελαιόλαδο. Κάποιοι άρρωστοι βάζουν και λίπος χήνας. :lol::lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ τους πίνω μόνο με ελαιόλαδο. Κάποιοι άρρωστοι βάζουν και λίπος χήνας. φαντάζομαι αχτύπητους, τρως κατευθείαν τα "υλικά" και μετά πίνεις νερό?
χάπι Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ τους πίνω μόνο με ελαιόλαδο. Κάποιοι άρρωστοι βάζουν και λίπος χήνας. L:lol:L (10 χαρακτήρες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.