Προς το περιεχόμενο

Οι Διαφορές των NESCAFE για τους Φραπέδες

raptor7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πρεπει να αλλαξεις με βαρυ γαλλικο. κανει επισης τρομερη εντερικη δουλεια σε συνδιασμο με γαλα και κορνφλεικς

Δημοσ.
Πάτε να το κάνετε όπως τα τόπικ με μάρκες τσιγάρων, πούρων, πίπες κλπ.

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΣΚΑΦΕΔΕΣ.

σωστα σορρυ.:P

Δημοσ.
Κι εγώ φραπέ καθημερινά...Μήπως πρεπει να αλλάξω προς φρέντο με αυτά που ακούω ?

Είναι βαρύς φίλος ;) Freddo espresso εγώ πίνω και τον θεωρώ τον καλύτερο καφέ σε κρύο. Αλλιώς με το καπουτσίνο είσαι άρχοντας. :mrgreen: Οτι καφέ και να επιλέξω όμως τον πίνω σκέτο.

Δημοσ.

Ο εσπρέσσο για απογευματινό ξύπνημα είναι θεϊκός...τα μεσημέρια συνδέομαι με το θάνατο κανονικά και ξυπνάω άρρωστος...το πρωϊ ένα ζεστό αχτύπητο νεσάκι δεν με χαλάει αν και φέτος λέω να προτιμήσω του φίλτρου. Θα δούμε...μακριά πάντως απ' το φραπέ, παρόλο που συνηθίζω τον φραπέ, σπίτι τουλάχιστον, μου κάνει έρωτα.

Δημοσ.

πως στο διάολο πίνετε τους καφέδες? Εγω αηδιάζω μονο ο ελληνικός παλεύεται και αυτος μονο να τον μυρίσω οχι να τον πιω.

Και το πρωινο ξυπνημα μπορω να το αντιμετωπίσω μονο με φρεσκο γαλα (αμα δεν εχει χαλιεμε πολυ)

Δημοσ.
πως στο διάολο πίνετε τους καφέδες? Εγω αηδιάζω μονο ο ελληνικός παλεύεται και αυτος μονο να τον μυρίσω οχι να τον πιω.

Και το πρωινο ξυπνημα μπορω να το αντιμετωπίσω μονο με φρεσκο γαλα (αμα δεν εχει χαλιεμε πολυ)

Γουστα ειπε ο βατραχος, κι εφαγε το σαπουνι :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ τους πίνω μόνο με ελαιόλαδο. Κάποιοι άρρωστοι βάζουν και λίπος χήνας.

φαντάζομαι αχτύπητους, τρως κατευθείαν τα "υλικά" και μετά πίνεις νερό? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...