Προς το περιεχόμενο

Οι Διαφορές των NESCAFE για τους Φραπέδες

raptor7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατι πχ εχει κοψει το τσιγαρο, και του λειπει το πρωινο τρεξιμο στην τουαλετα μετα την πρωτη τζουρα του marlboro (δεν τα κοβεις και τα 2 τα φαρμακα της δυσκοιλιας, αυτο ουτε ο εχθρος σου δεν το θελει) :-)

Αυτό συν μπανάνα.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έχω ακούσει πάντως πως ο αφρός που φτιάχνει ο φραπέ για να γίνει έχει και κάποια ουσία σαν το TIDE για τα ρούχα λένε ακόμη πως αν πάρεις λίγο καφέ στο χέρι σου και το τρίψεις γρήγορα θα λειτουργήσει όπως το σαπούνι :) !

Δημοσ.

Πως γράφεται ένα ακλόνητο επιχείρημα για αυτά που ήδη έχουν αναφερθεί;;; Α ναι το θυμήθηκα: +1

και συμπληρώνω: Για αυτό στους υπονόμους (την κοκαΐνη) τη βρίσκουν σε τόσο μεγάλες συγκεντρώσεις, η κοκακολα ευθύνεται.

Δημοσ.

Κατ' αρχήν ο γΚΩΛντ μπλέντ νεσκαφές φυσικά και δε συνίσταται για την παραγωγή φραπέ, τσομπανοτραβόλτες άπλυτοι ορεσίβιοι. Είναι μόνο για την παρασκευή ζεστού ροφήματος καφέ

"νες", το ζεστό νερό βοηθάει στην απελευθέρωση πλούσιων αρωμάτων και αναδεικνύει τη μοναδική του γεύση.

Επίσης το ίδιο συμβαίνει με το νεσκαφέ σελέκτ, πλούσια αρώματα μπλαμπλά, αρωματικές ποικιλίες κλπ. δεν ενδείκνυται για φραπέ.

Φραπές ΜΟΝΟ με τον κλασικό νεσκαφέ κλασίκ, με την απαίσια γεύση πετρελαίου, ΜΟΝΟ ο οποίος σε τσιτώνει όπως πρέπει, ΜΟΝΟ ο οποίος έχει τα γνωστά ευεργετικά αποτελέσματα που όλοι ξέρουμε από την πρώτη γουλιά.

Υπάρχουν και άλλες εκδοχές:

- Οι επαγγελματικές συσκευασίες 5, 10 κιλα κλπ. οι οποίες είναι ψιλοαπάτη δεν ξέρω και γενικά μου θυμίζουν αδύναμο, νερωμένο πράγμα. Δεν είναι δυνατόν στο σπίτι με 2 γεμάτες κουταλιές νες ο φραπές να είναι τούμπανο, κι έξω με 3+ και να είναι νερουλός σαν τσάι.

- Τα "φραπεδάκια" έτοιμα απ' το περίπτερο. Αδύναμα από άποψη ισχύος καφέ, αλλά με πολλαπλάσια ισχύ όσον αφορά τη δημιουργία κινητικότητας του εντέρου. Υποψιάζομαι οτι τον έχουν κάνει επίτηδες έτσι για να μειώνει την παραγωγικότητα των εργατών το πρωί (λείπει 1 ώρα και το χρεώνει στο φραπεδάκι που τον θέρισε κλπ.). Μπορεί να φταίει και οτι τα βαράει ο ήλιος στα περίπτερα πάντως, δεν ξέρω.

Δημοσ.

Για το σπιτάκι, διαγράψτε τον Nescafe και πάρτε Maxwell. Προσωπικά, μου φαίνεται αρκετά καλύτερος γευστικά για φραπέ. Και δεν μου κάνει και το στομάχι άνω κάτω.

Δημοσ.

Για το σπιτάκι, σκάστε μια 200αρα και πάρτε μία μηχανή espresso Krups που φτιάχνει και γαλλικό και θα βρει την υγειά του και το εντεράκι σας και η χέστρα σας. Ωραίος ο frape αλλά για κανένα camping ή κανένα απότομο ξύπνημα για να πάρουμε άμεσα τα πάνω μας.

Και επειδή είμαι λάτρης των ζεστών ροφημάτων, επιβεβαιώνω ότι ο Gold Blend είναι μόνο για ζεστό Nes και όχι για Frapoise.

Δημοσ.

Μεχ, με 3 φραπεδες την ημερα δεν εχω προβληματα εντερικης λειτουργειας. Επισης, φανατικος καταναλωτης Nescafe Select.

Δημοσ.

Πίνω κι εγώ από 1 μέχρι 3 δυνατούς φραπέδες την ημέρα.

Αυτό που παρατήρησα στον gold, είναι ότι όταν τον κτυπάς δεν κάνει αφρό, και ίσως είναι λίγο πιο ελαφρύς από τον classic.

Δημοσ.

Για φραπε μονο νεσκαφε κλασσικος.Αν εισαστε γκουρμεδες μπορειτε να προσθεσετε και λιγο γκολντ(μια κουταλια νεσκαφε και 1/3 γκολντ).Οχι παραπανω γιατι θα εχει λιγο περιεργη γευση.Εχω δοκιμασει και αλλους στιγμιαιους καφεδες αλλα σε γευση υστερουν.

Εννοειται οτι αν πινουμε φραπε με γαλα,βαζουμε μονο εβαπορε,το φρεσκο ειναι πολυ αραιο.Σε καταλληλο ποτηρι(οχι κανα κουβα) και μεχρι 4 μεγαλα παγακια.Για χτυπημα,ποσοτητες νερου κλπ δε λεω,πειραματιστειτε...

Πινω φραπε χειμωνα-καλοκαιρι εδω και 12-13 χρονια περιπου.Εννοειται οτι δεν κοβεται χωρις να με πεθανει η ημικρανια...

Δημοσ.

Kι εγω συνηθως 2-3 την ημερα πινω και δεν εχω ουτε κομπους ουτε τιποτα.Για ενα περιεργο λογο, αν συνδυασω φραπε με κρουασαν, τοτε ειλικρινα μεσα σε 5 λεπτα πρεπει να βρω τουαλετα οπωσδηποτε.

Επισης, ο classic εχει ελαχιστες εως μηδεν θερμιδες.Ναι ,καλος ο φρεντος καπουτσινος αλλα τι να τον κανω οταν θα μου δωσει στο χαλαρο καμια 200 θερμιδες. Παχαινουμε που παχαινουμε με τις σαβουρες που τρωμε, κι απο τον καφε δε το δεχομαι!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...