raptor7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα παιδιά , έχω μία απορία σχετικά με τους "NESCAFεδες" ως τώρα έπινα (frape) από το NESCAFÉ Classic άκουσα όμως πως δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα που κυκλοφορεί έτσι είπα να δοκιμάσω τον NESCAFÉ® Gold Blend αλλά η γεύση του δεν έχει σχέση με του κλασικού φραπέ .. έχετε παρατηρήσει ή ακούσει κάτι γι' αυτό ?
frenzy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω ακούσει πως επειδή είναι άλλη ποικιλία θα έχει και διαφορετική γεύση. Τρέχα γύρευε.
slipknot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Το μόνο που έχω παρατηρήσει μέσω δοκιμών μεταξύ κλασσικού nescafe και άλλων είναι ότι η συχνότητα των τικ μου μειώθηκε. No big deal.
freedubus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει διαφορά και στο χρόνο ανταπόκρισης του παχέως εντέρου.
Blondeamon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει διαφορά και στο χρόνο ανταπόκρισης του παχέως εντέρου. Χαχαχαχαχαχ :lol:
raptor7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει διαφορά και στο χρόνο ανταπόκρισης του παχέως εντέρου. άραγε με την "καλύτερη" ποιότητα καθυστερείς περισσότερο ?? :lol:
livewire Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Φημολογείται έντονα είναι η αλήθεια πως ο κλασσικός Classic είναι το κατακάθι και ο Gold blend ο αφρός που προκύπτει μετά από την επεξεργασία της πρώτης ύλης. Αυτός ο ποιοτικός διαχωρισμός αφορά την καταπόνηση που προκαλεί στο στομάχι αναλογικά πάντα με τη συχνότητα της χρήσης που γίνεται. Έλα όμως που, όπως αναφέρθηκε, o Gold Blend γευστικά δεν στέκεται(σικ) στο ύψος των περιστάσεων?! Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? Η δική μου πατέντα είναι η ανάμιξη των δύο "ποικιλιών" σε ένα μείγμα περιεκτικότητας μέχρι 49% σε Gold Blend, ανάλογα τα κέφια. Γευστικά χάνω ελάχιστα έως καθόλου και έχω την -ελαστική- συνείδησή μου ήσυχη! ΥΓ. Όλα αυτά στο σπίτι ή στη δουλειά, ε. Έξω, ούτε που θυμάμαι πότε ήπια τελευταία φορά φραπεh. Αυτή η ρημάδα η σκόνη δε μπαλέβετε.
insomniaK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ο nescafe που πωλείται στην ελλάδα, έχει και καρβουδισμένο ελληνικό/τούρκικο μέσα. Είναι πιο βαρύς από την υπόλοιπη ευρώπη.
pournaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Απο τη μερα που εκοψα το φραπε, και σταματησε σχεδον επι τοπου ο μονιμος "κομπος" στο στομαχι, απο τοτε λοιπον απο μακρυα και αγαπημενοι. Κι ας ειναι gold, πλατινα, ασημι, οτιδηποτε. Σπιτι ελληνικος, κι εξω μονο freddo (o ζεστος δεν μου πολυαρεσει). Κοψτε το φραπε για ενα μηνα και πειτε μου.
tarantules Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Άμα πάτε σε καφεκοπτείο και ρωτήσετε από τι φτοιάχνετε ο συσκευασμένος nescafe frape θα σας πέσουν τα μαλλιά και όχι μόνο δεν θα τον ξανααγοράσετε αλλά ούτε να τον μυρίσετε θα θέλετε.... Ουσιαστικά δεν είναι καβουρντισμένος καφές αλλά τα απομεινάρια του κόκκου του καφέ και συγκεκριμένα τα φλούδια του τα οποία είναι χημικά επεξεργασμένα. Το άσχημο όμως δεν είναι αυτό μόνο.Το χειρότερο απ'όλα είναι οτι για να συντηρηθεί του βάζουν πρόσθετα.Στα πρόσθετα υπάρχει και ένα (δεν το θυμάμαι πως το λένε) το οποίο είναι υπεύθυνο και για πολλά προβλήματα στα αναπαραγωγικά όργανα.(Το είχα διαβάσει σε άρθρο αυτό). Είναι τυχαίο το ότι με την πρώτη γουλιά που έπινα (πριν χρόνια) με έποιανε αμέσως κόψιμο? Ο espresso είναι πιο υγιεινός από τον frape.
insomniaK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 [...]Είναι τυχαίο το ότι με την πρώτη γουλιά που έπινα (πριν χρόνια) με έποιανε αμέσως κόψιμο? [...] Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά σίγουρα είναι ευλογία.
Lucifer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Γενικά είναι απορίας άξιο γιατί να πίνει κανείς φράπα ενώ υπάρχει ο καπουτσίνο.
livewire Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Έπρεπε να το περιμένω ότι θα επικρατήσει αισθητική "Εσπρέσσο" γρήγορα ή γρήγορα
pournaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Γενικά είναι απορίας άξιο γιατί να πίνει κανείς φράπα ενώ υπάρχει ο καπουτσίνο. Γιατι πχ εχει κοψει το τσιγαρο, και του λειπει το πρωινο τρεξιμο στην τουαλετα μετα την πρωτη τζουρα του marlboro (δεν τα κοβεις και τα 2 τα φαρμακα της δυσκοιλιας, αυτο ουτε ο εχθρος σου δεν το θελει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.