Προς το περιεχόμενο

Εγγυηση απο αντικατασταση Iphone

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Της κορης μου το κινητο το πηγαμε σε voda service με προβλημα σε λειτουργια αλλα επειδη ειχε δυο ραγισματακια εκει που μπαινοβαγαινει ο φορτιστης το εβγαλαν εκτος εγγυησης και θελουν 195 ευρω για να το αντικαταστησουν. Μου ειπαν οτι το νεο κινητο θα εχει 1 χρονο εγγυηση. Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει huh.gifΔεν πολυ εχω εμπιστοσυνη στα τηλεφωνα ...

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εννοείς να αντικαταστήσουν τη συσκευή ολόκληρη, θα έχει εγγύηση 2 χρόνων το λιγότερο.

Αλλά μάλλον εννοούν να αντικαταστήσουν το πλαστικό που έχει ραγίσει. Στη θέση σου πάντως θα έριχνα ένα ξέχεσμα. Πες τους να αφήσουν τις μα***ίες και τα πλαστικά και να κοιτάξουν το πρόβλημα για το οποίο τους το πήγες. Αλλιώς θα στείλεις στην Apple, κλπ, κλπ. Η Vodafone για να μην αναγνωρίσει εγγύηση θα επικαλεστεί και τη 2α παρουσία ξέρω γω, ως "ανωτέρα βία".

Αν εννοείς να αντικαταστήσουν τη συσκευή ολόκληρη, θα έχει εγγύηση 2 χρόνων το λιγότερο.

Αλλά μάλλον εννοούν να αντικαταστήσουν το πλαστικό που έχει ραγίσει. Στη θέση σου πάντως θα έριχνα ένα ξέχεσμα. Πες τους να αφήσουν τις μα***ίες και τα πλαστικά και να κοιτάξουν το πρόβλημα για το οποίο τους το πήγες. Αλλιώς θα στείλεις στην Apple, κλπ, κλπ. Η Vodafone για να μην αναγνωρίσει εγγύηση θα επικαλεστεί και τη 2α παρουσία ξέρω γω, ως "ανωτέρα βία".

Μου ειπαν για πληρη αντικατασταση της συσκευης. Η Voda ελεγχει (οπως την συμφερει) τα κινητα και δεν εχει δικαιωμα να τα επισκευασει σε καμμια περιπτωση.

Το χ...μο το εριξα αλλα χωρις αποτελεσμα. Για να αλλαξουν το καλυμα στην Ελλαδα το 9volto και η kinitomania ζητανε απο 100-120 ευρω.

Για να το στειλω στην Apple θα μου στοιχισει πολλα με αμφιβολο αποτελεσμα.

Ετοιμαζω email σε ΙΝΚΑ κλπ κλπ χωρις ομως ελπιδα...Τουλαχιστον δεν θα μου κοστισει τιποτα.

Γιατι δεν το αλλαζεις μονος σου το case ολο?

παρε απο ebay ενα και αλλαξε το και μετα πηγαινε το στην vodafone.

Για case κοιταξε εδω λιγο.

Απο οτι ξερω δεν ειναι και η πιο ευκολη υποθεση αυτη η αλλαγη...

Τελος παντων...Αποδεχτηκα αντικατασταση με 195 ευρω και θα ειναι καινουργιο με ολοκληρη την εγγυηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...