psycoclan1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 τι γνωμη εχετε για αυτο το αμαξι? ψαχνω ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο να αγορασω και ενας γνωστος μου το δινει σε πολυ καλη τιμη (3500 ευρω). 77k km, 1400cc, 90bhp με A/C και σε πολυ καλη κατασταση μοντελο του '03. ειναι καλη τιμη αλλα ποια η γνωμη σας για τα γαλλικα αυτοκινητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrispen Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 έχω ενα 106 του '99 , δεν είχα πρόβλημα στα μηχανολογικά ποτέ, μια χαρά πάει αλλα είναι φθηνοκατασκευή, και απο ασφάλεια λίγα πράγματα. Γνώμη μου είναι να κοιτάξεις κάτι άλλο κυρίως για την ασφάλεια στο δρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 εγω θα σου προτεινα να μεινεις μακρια απο τα πεζο... οπως λεει και ο κριςπεν ειναι φτηνοκατασκευες που πληρωνεις πανακριβα τα ανταλλακτικα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Χτυπα το.Πολυ καλη τιμη για ενα αυτοκινητο με πολλα χρονια στην αγορα.Καποια προβληματα νεοτητας εξαφανιστηκαν μετα το 2000.Λογικα δε θα εχεις προβληματα με αξιοπιστια,ρωτα και το γνωστο σου σε αυτο το θεμα αν πηγαινε συχνα στα συνεργεια.Σχετικα φτηνα ανταλλακτικα και σερβις,εννοειται εκτος αντιπροσωπειας. Εχει "δραστηρια" ουρα,το οποιο ειναι καλο στο οριο γιατι τοποθετεις το αμαξι στην εξοδο της στροφης.Μαθε το ομως πρωτα σε καμια αλανα για να μη σε τρομαξει... Α,και 4 αστερια.http://www.euroncap.com/tests/peugeot_206_2000/72.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Αν δεν το χτυπήσεις εσύ πάντως, pm για να το χτυπήσω εγώ. Τα 3500 που ζητάει ο φίλος σου είναι απίθανη τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Το πηρες αμεσως αν ειναι σε καλη κατασταση. Ειναι σε καλη τιμη και με λιγα χιλιομετρα. Φθηνοκατασκευη δεν λεω και με ακριβα ανταλακτικα αλλα χαλαρα το επαιρνα. Παιχνιδιαρικο αυτοκινητο, μπορεις να ριξεις και κανενα χιλιαρικο επανω ακομα για μεγαλυτερη δυναμη στον κινητηρα και αισθητικες, κυριως εσωτερικες, επεμβασεις και γενικα θα εισαι κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Χτυπα το.Πολυ καλη τιμη για ενα αυτοκινητο με πολλα χρονια στην αγορα.Καποια προβληματα νεοτητας εξαφανιστηκαν μετα το 2000.Λογικα δε θα εχεις προβληματα με αξιοπιστια,ρωτα και το γνωστο σου σε αυτο το θεμα αν πηγαινε συχνα στα συνεργεια.Σχετικα φτηνα ανταλλακτικα και σερβις,εννοειται εκτος αντιπροσωπειας. Εχει "δραστηρια" ουρα,το οποιο ειναι καλο στο οριο γιατι τοποθετεις το αμαξι στην εξοδο της στροφης.Μαθε το ομως πρωτα σε καμια αλανα για να μη σε τρομαξει... Α,και 4 αστερια.http://www.euroncap.com/tests/peugeot_206_2000/72.aspx Σωστός!!! Μην ακούς για φθηνοκατασκευές και ακριβά ανταλλακτικά!Θα ήθελα να δω στην ίδια κατηγορία με τα ίδια λεφτά ποια είναι καλύτερα σε πλαστικά κ.α.!Το συγκεκριμένο μοντέλο μηχανολογικά είναι σκυλί και γενικώς ΔΕΝ έχει βγάλει προβλήματα!Το έχω κι εγώ (το πήρα μεταχειρισμένο) εδώ και 3 χρόνια και είναι μοντέλο του 03!Δεν μου έχει βγάλει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα και το έχω σκίσει σαν αμάξι,πολύ καλά κρατήματα κ.α.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psycoclan1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ευχαριστω για τις απαντησεις. ειμαι σχετικα νεος οδηγος και ως τωρα οδηγαω το αμαξι του "μπαμπα" (παρ ολα αυτα ισχυει ο νομος της χρησηκτισιας γτ το εχω αποκλειστικα εγω ), οποτε νομιζω ηρθε ο καιρος να δωσω μερικα λεφτα να παρω το δικο μου. ενταξει ολοι μας ονειρευομαστε μια lamborghini αλλα δε μπορω να δωσω παρα πολλα λεφτα. πηγαμε σημερα με το παιδι στο service και αφου με επιβεβαιωσαν οτι ειναι οκ και ατρακαριστο λεω να το αγορασω. οσον αφορα τα προβληματα μου ειπε οτι δε του εχει βγαλει κανενα προβλημα και το πηγαινε στο συνεργειο μονο για τα service του που επρεπε να κανει. εδω πρεπει να πω ομως οτι εγω θα ειμαι 3ος ιδιωκτητης κατα σειρα. ο φιλος μου το πηρε απο εναν απο αθηνα πριν 1,5χρονο, και τωρα το πουλαει επειδη εκανε παιδι και δε χωραει μεσα στο 206. προσωπικα επειδη εψαχνα (οχι φανατικα και συστηματικα ομως) ολο το καλοκαιρι για καποια καλη προσφορα δεν ειδα κατι αντιστοιχο και πιθανον θα το παρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Αμα σου ειπε ο μηχανικος και φαναρτζης οτι ολα ειναι ΟΚ τοτε το τσιμπησες και καλοταξιδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commentator Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Πολυφορεμενο αμαξι το 206... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Πολυφορεμενο αμαξι το 206... Και αυτο ειναι κακο σε ενα φτηνο,μεταχειρισμενο γιατι...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Να ελεγξεις το book service.Δες αν εχει αλλαχθει ο ιμαντας εκεντροφορου(και αν δεν εχει αλλαξε τον). Κοιταξε να συμφωνουν τα χλμ και αν εχεις ασφαλιστη ρωτα τον αν εχει τρακαρει. ρωτα και εδω τα παιδια http://www.psclub.gr/portal/ μηπως σου πουν να προσεξεις κατι ιδιαιτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Πολυφορεμενο αμαξι το 206... Πράγμα που σημαίνει πολλά φθηνά μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και στοκ από καινούρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Από peugeot το 206 και το 106 μόνον θα αγόραζα. Η τιμή είναι πολύ καλή και αφού το αμάξι είναι καθαρό, χτύπα το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μια χαρά τιμούλα είναι. Είχα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μέχρι που κάποιος αποφάσισε οτι το να περάσει με κόκκινο είναι καλή ιδέα... Εκεί λοιπόν με την ασφάλεια δεν είχα κανένα πρόβλημα.. Στρίβει καταπληκτικά, έχει μια χαρά κατανάλωση και στην περίπτωση σου είναι και το 16v με τους 90 (αν και πρέπει να είναι απο τα πρώτα που βγήκαν στη φουρνιά των 16v). Αν το έψαξες καλά σε συνεργείο δικό σου και σου είπαν οτι είναι ατρακάριστο και μηχανικά οκ, τσίμπα το.. Άντε και καλοτάξιδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.