theobabis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 αντε epote ξεκινα Φτιαξαν ολοκληρο φορουμ για την αφεντια σου :grin:
epote Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 αναμεσα στην λογικη και τον κινιματογραφο πρεπει να χωρεσω και τη σχολη μου καπος μην ανησηχεις θα επιληφθω της καταστασης
Edgar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Einai i idea mou, or se auto to topic exoun ginei disable ta Graemlins? :ooo: :smirk:
marios1957 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Είναι σοβαρού επιπέδου Forum αυτό... :grin: ʼντε epote ξεκίνα! :grin:
theobabis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Μοd epote Μια απορια εχω. Να δω τωρα πως θα συνδυασεις το status του moderator με τη ταση που εχεις να μπλεκεις σε καθε λογης επιχηρηματολογια :grin: :grin: Ηal Η επιλογη του epote, για τα δικα μου γουστα ηταν εξαιρετικη
pyro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 mprabo, mprabo! etsi, me tetoious mod ti na tous kanete tous users? hahahaha happy moderating
epote Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Να δω τωρα πως θα συνδυασεις το status του moderator με τη ταση που εχεις να μπλεκεις σε καθε λογης επιχηρηματολογια <hr /></blockquote> a einai aplo, tha to paizo eksousia:P
nodreams.ct Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Λέω και γω γιατι πρασίνισε ο epote! Πάντως τώρα σαν moderator έχεις και επιπλέον υποχρεώσεις! (βλέπε "κριτικές ταινιών"!) :grin: :grin:
theobabis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 nodreams.ct οχι φιλε μου, ο epote πρασινισε γιατι μολις αντιληφθηκε οτι υπαρχει μονο μια θρησκεια, η παναθηναικη θρησκεια Οσο για τις καθημερινες υποχρεωσεις του ειναι οι παρακατω: -1 κειμενο στα xdsl -2 κειμενα στα παιχνιδια -3 κειμενα στο sequel -4 κειμενα που θα προσπαθει να πεισει απανταχου χριστιανους οτι δεν υπαρχει θεος -5 κειμενα στα οποια θα ουρλιαζει επειδη οι χριστιανοι δε δεχονται αυτα που τους λεει -6 διαγραφες κειμενων χριστιανων -10 κριτικες ταινιων (οταν τελειωσουν οι καινουργιες θα κανει τις παλαιες οσοτου δεν υπαρξει ταινια που να μην της εχει κανει κριτικη) - αντε και κανα κειμενακι μαθηματικων και γενικου ενδιαφεροντος για να μη ξεχασει και αυτα που ξερει :grin: :grin: :grin: :grin: A, και αν υπαρχει θεος ας μη κανει το κοπο τωρα πια να γινει μελος στους insomniacs... :grin:
epote Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
wraeththu Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Να τη χρησιμοποιήσεις συνετά γιατί διαφθείρει (η εξουσία). ;-)
Anonymous Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote theobabis:</font><hr> A, και αν υπαρχει θεος ας μη κανει το κοπο τωρα πια να γινει μελος στους insomniacs... :grin: <hr /></blockquote> O Θεος ετσι κι αλλιως ειναι InSomniaC....
nodreams.ct Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote theobabis:</font><hr> Οσο για τις καθημερινες υποχρεωσεις του ειναι οι παρακατω: -1 κειμενο στα xdsl -2 κειμενα στα παιχνιδια -3 κειμενα στο sequel -4 κειμενα που θα προσπαθει να πεισει απανταχου χριστιανους οτι δεν υπαρχει θεος -5 κειμενα στα οποια θα ουρλιαζει επειδη οι χριστιανοι δε δεχονται αυτα που τους λεει -6 διαγραφες κειμενων χριστιανων -10 κριτικες ταινιων (οταν τελειωσουν οι καινουργιες θα κανει τις παλαιες οσοτου δεν υπαρξει ταινια που να μην της εχει κανει κριτικη) - αντε και κανα κειμενακι μαθηματικων και γενικου ενδιαφεροντος για να μη ξεχασει και αυτα που ξερει :grin: :grin: :grin: :grin: <hr /></blockquote> Sounds like a busy man :grin: :grin: :grin: Εγώ πάντως θέλω να τον δω να τα προλαβαίνει όλα αυτά... Βέγγος θα γίνει :grin:
pyro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 "-4 κειμενα που θα προσπαθει να πεισει απανταχου χριστιανους οτι δεν υπαρχει θεος -5 κειμενα στα οποια θα ουρλιαζει επειδη οι χριστιανοι δε δεχονται αυτα που τους λεει -6 διαγραφες κειμενων χριστιανων " mallwn 9 enweis :p :p
Cristina Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 xoxoxo!!! Καλώς μας ήρθες Γιάννη! Ανυπομονώ να δω τις ευφυέστατες μαθηματικές σου κριτικές! χιχιχι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.