p_under Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ζηταω να μου προτεινεται ενα laptop για την εξης χρηση που αναφερω . ειναι αρκετα τα λεφτα ? ειναι για μια φοιτητρια αρχιτεκτονικης .
cabdik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 δε νομιζω ενα λαπτοπ να σε καλυψει, οσο καλο κι αν ειναι και μεχρι 1000€..! και δεν το λεω απο αποψη ισχυος απαραιτητα, οσο απο αποψη οθονης. θα ειναι πολυ μικρο!! ας μας πουν και τα παιδια που δουλευουν τετοια προγραμματα, αλλα αυτη την αισθηση εχω!
Georgis1987 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγω την ιδια αποψη εχω λογο μικρης οθονης και καρτας γραφικων
p_under Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 το ξερω αλλα η κοπελια θελει να το βολταρει στο πανεπιστημιο γι αυτο . απο θεμα αποδοσης θα τις βρω τιποτα καλο?
geomar_z Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 με 900Ε φτιαχνεις ενα desktop που κανει το photoshop να τρεχει πυραυλος!τα λαπτοπ δεν κανουν για επεξεργασια(εικονας,βιντεο)εφοσον απαιτουν αφθονη επεξεργαστικη ισχυ την οποια τα λαπτοπ δεν διαθετουν.φτιαξε ενα καλο desktop με βαση i7 η i5(εννοειται πλατφορμα 1156) και θα πετας!αλλα αν επιμενεις τοσο πολυ τοτε δες αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906714 αλλα ξαναλεω οτι τα λαπτοπ δεν κανουν αριστα τη δουλεια που θες.
p_under Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε geomar_z κ εγω αυτο προτεινω αλλα οπως ειπα απο πανω εινια κ το θεμα της μεταφορας .
geomar_z Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 οκ τοτε δες αυτο που προτεινα.το λαπτοπ.εχει πολυ καλη ραμ 4GB καλο επεξεργαστη με 3MB cache στα 1066FSB.500Γβ σκληρο.πιστευω πως θα αντεξει την επεξεργασια καπως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.