ratnuhlar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας παιδια.Θα ηθελα να ρωτησω το εξης.Στο παλιο MSN 8.5 οταν ειχες καποια εμαιλ πατουσες στην εικονα και εμπαινες αμεσως στο λογαριασμο σου με τον Internet Explorer.Στο καινουριο μολις πατας στον φακελο σου ανοιγει τον Internet Explorer και σου ζηταει καθε φορα εμαιλ και κωδικο.Μπορεις να ρυθμισεις καπως ωστε να μπαινει κατευθειαν ? Υ.Γ.Και κατι αλλο που το εψαχνα απο παλια.Ξερει κανεις αν και πως γινεται οταν πατας στον φακελο να ανοιγει ο λογαριασμος με Firefox και οχι με Internet Explorer ? Ευχαριστω.
sugata Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Για το υστερόγραφο, όρισε τον firefox σαν προεπιλεγμένο browser (tools->options->advanced). Και μετά από τον πίνακα ελέγχου->add/remove programs -> set program access and defaults -> custom ή non microsoft. Στο live messenger που έχω (τελευταία έκδοση) το υποστηρίζει. Για την πρώτη ερώτηση, μήπως έκανες κάποια αλλαγή στον explorer και δεν σου τα αποθηκεύει; Και επίσης, από τον messenger πήγαινε: εργαλεία-επιλογές-ασφάλεια και ξετίκαρε το κουτάκι που λέει "να ζητείται ο κωδικός πρόσβασης μου..."
ratnuhlar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Για το υστερόγραφο, όρισε τον firefox σαν προεπιλεγμένο browser (tools->options->advanced). Και μετά από τον πίνακα ελέγχου->add/remove programs -> set program access and defaults -> custom ή non microsoft. Στο live messenger που έχω (τελευταία έκδοση) το υποστηρίζει. Για την πρώτη ερώτηση, μήπως έκανες κάποια αλλαγή στον explorer και δεν σου τα αποθηκεύει; Και επίσης, από τον messenger πήγαινε: εργαλεία-επιλογές-ασφάλεια και ξετίκαρε το κουτάκι που λέει "να ζητείται ο κωδικός πρόσβασης μου..." Το access and defaults δεν λειτουργουσε στο παλιο μσν αλλα σε αυτο δουλεψε.Οσο για το 1ο που ειπα..Απλα στο παλιο msn εμπαινε κατευθειαν στο λογαριασμο χωρις να χρειαζεται να αποθηκευσεις εμαιλ η οτιδηποτε ενω τωρα ζηταει εμαιλ και κωδικο.Ακομα και να τα αποθηκευσεις αν κανεις sign out την επομενη φορα που προσπαθεις να μπεις σου ζηταει παλι.Το κουτακι δεν το ειχα τσεκαρισμενο εξ αρχης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.