triptico Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Πριν από περίπου δέκα μέρες κατέβασα και εγκατέστησα το itunes 8 στο pc μου, αφου είχε προηγηθεί αγορά ενός ipod nano. Προχώρησα μάλιστα σε δημιουργία λογαριασμού στο itunes store (μέσα από το itunes). Σήμερα καθώς τσεκάριζα την κίνηση της πιστωτικής μου μέσω e-banking διαπίστωσα ότι το itunes με χρέωσε 1,98 ευρώ χωρίς να έχω αγοράσει τίποτα... Που οφείλεται η χρέωση;
parsifal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
koumos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Υποθετω πως ειναι απλα τσεκαρισμα για να δουν αν ειναι αληθινος ο λογαριασμος της πιστωτικης που εδωσες. Λογικα θα τα παρεις πισω τα 1,98
mavlamemos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Αν θες κιολας στειλε τους mail να τους ρωτησεις.θα σου απαντησουν σταντε.
triptico Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Όντως παιδια, τους έστειλα email και μου είπαν ότι η χρέωση έγινε για τσεκάρισμα της κάρτας και το ποσό θα επιστραφεί σε λίγες μέρες... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.