Black Bike Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα, Δε μπορω να δημοσιευσω νεο θεμα στην κατηγορια Αγγελιες - Πωληση ενω εχω πανω απο 6 μηνες γραμμενος στο φορουμ. Μου διαφευγει κατι? Ευχαριστω
slipknot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως πρέπει να έχεις και συγκεκριμένο αριθμό post για να μπορείς να postάρεις στις Αγγελίες;
Black Bike Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως πρέπει να έχεις και συγκεκριμένο αριθμό post για να μπορείς να postάρεις στις Αγγελίες; Δεν διαβασα κατι τετοιο στους κανονισμους της συγκεκριμενης ενοτητας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως πρέπει να έχεις και συγκεκριμένο αριθμό post για να μπορείς να postάρεις στις Αγγελίες; το έβγαλαν πλέον αυτό... ---------- Post added at 00:34 ---------- Στειλε μηνυμα σε καποιον Admin πιο γρήγορα θα δουν αυτό το topic παρά το pm
o_magazatoras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 πιο γρήγορα θα δουν αυτό το topic παρά το pm Πολλές φορές βοηθάει και η συνετή χρήση του ρουφιανόκουμπου.Νομίζω ότι η ενεργοποίηση της ειδοποίησης (s)mods/admin μέσω αυτού,ότι πάει σε καμπόσους που κρατάνε τα μπόσικα,κάποιος απ' αυτούς θάχει πρόσβαση...
fontanero Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα κι από μένα,κι εγώ μια απ'τα ίδια,ούτε μήνυμα δε μπορώ να στείλω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα κι από μένα,κι εγώ μια απ'τα ίδια,ούτε μήνυμα δε μπορώ να στείλω. Δεν βλέπω πρόβλημα στα permissions σου. Δώσε μας λιγο χρόνο να το ελέγξουμε.
fontanero Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Kαλησπερα κι απο μενα,εχω ενα περιεργο προβλημα,δεν μπορω να στειλω μηνυματα να δημοδιευσω απαντησεις/καινουρια θεματα κλπ.Το περιεργο ειναι οτι ολα τα παραπανω ΔΕΝ μπορω να τα κανω απ΄το laptop και απ΄το desktop μου,αλλα απο ενα tablet pc που εχω μπορω.Το ιδιο προβλημα εχω και σε αλλο site,οποτε πιστευω οτι ειναι καποια ρυθμιση του browser ή καποιο προσθετο,αλλα δε ξερω ποιο/α.(Το ιδιο συμβαινει και με firefοx και με explorer).Εχω κανει τις ιδιες ρυθμισεις σε laptop/desktop με αυτες του tablet αλλα το προβλημα παραμενει.Αν καποιος γνωριζει κατι θα με βοηθουσε παρα πολυ.Ευχαριστω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δοκιμασε να κανεις δημοσιευση με τη χρηση καποιας Live διανομης Linux, για να αποκλεισουμε να φταιει κατι στις ρυθμισεις των Windows σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.