Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με δημοσιευση θεματος στις Αγγελίες

Black Bike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Δε μπορω να δημοσιευσω νεο θεμα στην κατηγορια Αγγελιες - Πωληση ενω εχω πανω απο 6 μηνες γραμμενος στο φορουμ. Μου διαφευγει κατι?

Ευχαριστω

Δημοσ.
Μήπως πρέπει να έχεις και συγκεκριμένο αριθμό post για να μπορείς να postάρεις στις Αγγελίες;

Δεν διαβασα κατι τετοιο στους κανονισμους της συγκεκριμενης ενοτητας

• Super Moderators
Δημοσ.
Μήπως πρέπει να έχεις και συγκεκριμένο αριθμό post για να μπορείς να postάρεις στις Αγγελίες;

το έβγαλαν πλέον αυτό...

---------- Post added at 00:34 ----------

Στειλε μηνυμα σε καποιον Admin

πιο γρήγορα θα δουν αυτό το topic παρά το pm :P

Δημοσ.
πιο γρήγορα θα δουν αυτό το topic παρά το pm :P

Πολλές φορές βοηθάει και η συνετή χρήση του ρουφιανόκουμπου.Νομίζω ότι η ενεργοποίηση της ειδοποίησης (s)mods/admin μέσω αυτού,ότι πάει σε καμπόσους που κρατάνε τα μπόσικα,κάποιος απ' αυτούς θάχει πρόσβαση...:-)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.
Καλημέρα κι από μένα,κι εγώ μια απ'τα ίδια,ούτε μήνυμα δε μπορώ να στείλω.

Δεν βλέπω πρόβλημα στα permissions σου. Δώσε μας λιγο χρόνο να το ελέγξουμε. :-)

Δημοσ.

Kαλησπερα κι απο μενα,εχω ενα περιεργο προβλημα,δεν μπορω να στειλω μηνυματα να δημοδιευσω απαντησεις/καινουρια θεματα κλπ.Το περιεργο ειναι οτι ολα τα παραπανω ΔΕΝ μπορω να τα κανω απ΄το laptop και απ΄το desktop μου,αλλα απο ενα tablet pc που εχω μπορω.Το ιδιο προβλημα εχω και σε αλλο site,οποτε πιστευω οτι ειναι καποια ρυθμιση του browser ή καποιο προσθετο,αλλα δε ξερω ποιο/α.(Το ιδιο συμβαινει και με firefοx και με explorer).Εχω κανει τις ιδιες ρυθμισεις σε laptop/desktop με αυτες του tablet αλλα το προβλημα παραμενει.Αν καποιος γνωριζει κατι θα με βοηθουσε παρα πολυ.Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις δημοσιευση με τη χρηση καποιας Live διανομης Linux, για να αποκλεισουμε να φταιει κατι στις ρυθμισεις των Windows σου. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...